- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
No, nagy nehezen rátaláltam a témára. Ha jól emlékszem, akkor éppen te linkelted be régebben ehun ni: The undocumented details of Battleforge that people might not know about
"BUFF STACKING
Damage buffs add up but are not compounding: ie, if you have Unholy Power and Home Soil, then that unit will get base+100% damage, not (base+50%)+50% = base*2.25 damage."
Köszönöm az üdvözlést. Már kb. egy hónapja olvasom ezt a témát, csak eddig "read only" módban voltam. A játékkal úgy találkoztam, hogy amikor fogorvoshoz mentem, nem volt nálam olvasnivaló, ezért megvettem az éppen kijött PC Guru-t. Amikor hazaértem, gondoltam kipróbálom a mellékletet és nagyon megfogott a játék. Az újsághoz adott kód elég gyatra lapokat adott, a rare pl. egy colossus volt. Azóta már vettem BF pontokat és a teljes változatot is megszereztem. Általában ha egy játék tetszik, akkor elkezdek utánaolvasni, hogy minél felkészültebb legyek. Így bukkantam erre a fórumra, amelyik szerintem ehhez a játékhoz a legtöbb hasznos információt tartalmazza - persze a hivatalos angol nyelvűn kívül. Végig is olvastam és sokat tanultam tőletek.
A játékbeli nevem (IGN) is a 'hajsza', szerencsémre nem volt még foglalt ez a név. Bár most egy darabig biztosan ritkán leszek fenn, mert kijött a LOTRO legújabb kiegészítője és az is nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest