Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
No, nagy nehezen rátaláltam a témára. Ha jól emlékszem, akkor éppen te linkelted be régebben ehun ni: The undocumented details of Battleforge that people might not know about
"BUFF STACKING
Damage buffs add up but are not compounding: ie, if you have Unholy Power and Home Soil, then that unit will get base+100% damage, not (base+50%)+50% = base*2.25 damage."
Köszönöm az üdvözlést. Már kb. egy hónapja olvasom ezt a témát, csak eddig "read only" módban voltam. A játékkal úgy találkoztam, hogy amikor fogorvoshoz mentem, nem volt nálam olvasnivaló, ezért megvettem az éppen kijött PC Guru-t. Amikor hazaértem, gondoltam kipróbálom a mellékletet és nagyon megfogott a játék. Az újsághoz adott kód elég gyatra lapokat adott, a rare pl. egy colossus volt. Azóta már vettem BF pontokat és a teljes változatot is megszereztem. Általában ha egy játék tetszik, akkor elkezdek utánaolvasni, hogy minél felkészültebb legyek. Így bukkantam erre a fórumra, amelyik szerintem ehhez a játékhoz a legtöbb hasznos információt tartalmazza - persze a hivatalos angol nyelvűn kívül. Végig is olvastam és sokat tanultam tőletek.
A játékbeli nevem (IGN) is a 'hajsza', szerencsémre nem volt még foglalt ez a név. Bár most egy darabig biztosan ritkán leszek fenn, mert kijött a LOTRO legújabb kiegészítője és az is nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest