Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- OLED TV topic
- Powerbank topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
totál hülyeséget összehordhatod itt állandóan de megint nem érted miért is neveztem opnak.
"Hurrikán és mage mit árt a shadownak? Charger, nox és semmit nem számit egyik se."
konkrétan az egész játéknak csupán annyit árt h az s egységek java részét ellehetetlenítik...
(abba meg h a male és ranged viszony mennyire kibalancoaltlan bele se menjünk)"LOL Phaséból elég ha egy a pályán van. Már halálra szivat vele."
csak h téged ismételjelek mennyire is agyonhasznál op kombó ez?
mert akkor ugye ez lenne a sláger......"Ha annyira faja lenne a nature t1 akkor azzal találkozna az ember állandóan."
többi könnyebb ilyen egyszerű, mivel nature t1-et nem tudod úgy spamalni mint a többi kb ennyi az oka ennek.
"De sajna shadow t1 minden második t1"
könny spamelni őket csak de ez nem függ össze az erősségével."Ennek a játéknak nem az a lényege hogy úgymond melyik szín a legerősebb. Hanem hol vannak univerzális counterek, melyik szín az amiből sok unitot le tudsz híni."
Ismételten hamis álítás, nem ez a lényege...csak mivel a játékok többsége arra megy h minél hamarabb elérje az ember a láma t3omját így ha sok egységet vesztel az kiejezetten a javadra van mivel nagy a void.
ez a játék nem erre van kialakítva csak sajnos szar a kialakítás és a balance így kb ennyiből áll."Mivel naturéban dd sincs simán lehet spammelni a dazzed noxokat."
root+ww kb simán megeszi ha jól kimikrózod."Az meg a másik dolog, hogy siratod állandóan a pure shadow t2-t. Ami nem kicsit erős.Tudom szerinted gyenge, a tetejébe meg a do op."
XD ja és mitől olyan erős?magektők
talán a pure shadó faz ami folyamatosan healei a mgeit?
ahol van SOM?EP?
vagy a harvester olyan op?
do igen op, de korábban elmondtam már az összes t2-es l egység ezen állapotukba op talán csak az aggressor nem.
túl olcsóak és túl erősek így t2-re ahogy vannak.
túlságosan rájuk lehet építeni a túl sok spalsheletőség miatt pedig nagyon erősek lesznek.nc,darkelf iylenekkel ne gyere amúgy (már írtam ezt is h szarrá kéne őket nerfelni) ne gyere mert nem purék és bármi más színt t2-be hozzájuk teszel jobban jársz mint ha pure maradnál.
"Én vagyok elfogult?"
Igen te vagy elfogult mert bármikor ugye szóba kerül a nature opsága te jössz h hát ott is van ez meg ott van az és sokszor mint most is ez a do opságát a phase-el akarod hárítani.
hurrikánét meg noxokkal?Én már számtalanszor leírtam a shadowal a problémám.
nem a puréval mert ott nincs semmi
Undead army
Resource Booster
Shrine of Greed
Corpse Exploison
Beffalen Curse
mind egytől-eggyik gyenge javarészét meg még használni se nagyon lehet/érdemes.puréba maage pont azért balancolt jelen állípotába, mert nem tudod healelni(kis mérétkbe regenerálni a netherrel max)
meghatározott számot lő hamar kifogy és sok ellen counterje van.
nincs mellette cc amivel meg lehetne menteni adott esetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Crimson Desert
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
talán a pure shadó faz ami folyamatosan healei a mgeit?