Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razuel
    aktív tag

Ne a forgéban teszteld.
    Alapeset razor vs mauler. Razor lő mauler ráüt. Mauler repül mivel a razor kockolja. Mire a mauler megint oda megy a razor újra lő. Ergó nem 13 sec-ig van lebénitva.
    Tudom, mert próbáltam élesben!
    Ez pont annyira bugos mint az oink vagy bármely cc. A cc-t egységre rákattintasz ott van pl az oink egy jó darabig. De már rég nem malac.
    Az, hogy én mit szeretnék barátom egy dolog. Az, hogy mi lesz egy másik. Márpedig a razor nerfelve lesz. Szóval ezzel a pro skillel most tessék feljebb jutni a ranglétrán, mert utánna nem lehet. ;)

Murder: miért is? Xl egységeket teleportál a do. Ezt miért nem? A leirásban semmi nem utal arra, hogy az egység nem teleportálható.

A kis ikon a cc-knél azért tart tovább mint a hatás, mert az immun időt is beleszámolja. Szóval a 20sec-es coldsnapnál 30-tól számol vissza, 10sec-nél kijön a fagyasztásból a maradékba meg immunis. Megnéztem, ha knockolja akkor valóban érdekes.

Neked is elmondom, hogy nem vagyok a barátod, úgyhogy ne személyeskedj, én se teszem. A pro skillről meg annyit, hogy ellened nincs szükség razorra.. ;)

Új hozzászólás Aktív témák