Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Te valamit nagyon félreértessz..
Nature t1 abból a 3 lapból + a heal, cc lapokból áll (Reméltem, hogy ezt nem kell külön említeni, úgylátszik tévedtem..
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.