Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Te valamit nagyon félreértessz..
Nature t1 abból a 3 lapból + a heal, cc lapokból áll (Reméltem, hogy ezt nem kell külön említeni, úgylátszik tévedtem..
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.