- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
a motk-s verzió egy vészmegoldás lenne, mert nagyon le kell venni a ranget h az épület mellé azért tudj hívni meg varázsolni.
a másik lenne a jó ami konkrétan blokkol minden varázslatot az épületre(aminek az épület a célpontja.)de ezek mellet ott van az a pk_kites megoldás is amit írtam akkor viszont az lenne a baj h nem tudod javítani, csak 2 frost egységgel.
de erre meg ott van az h akkor csinálhatnánk egy ami kaput a kezdőorbhoz amivel 100 powerért instant lehetne javítani az épületet.
persze csak akkor mikor ellenséges egység nincs a akárhányas rangéjébe.
ez viszont megint komplikált épp ezért lenne jó ha spell blokk efektet közül egyik működne.mindenesetre a mapnál én úgy gondoltam, hogy lehetne olyan mint ami a te bázisodnál volt a simai pályán.
ne a kezdőbázis közelébe legyen hanem egy olyan helyen ami több oldalról támadható.De elég messze van a kezdőorbokhpz.
Viszont ez h nincs well a közelébe sztem jó mert így nem lehet full élettel hívni, ami kiegyenlíti a védő és támadó közti esélyeket.
A több épületes ötlet is jó és még taktikusabb, de ez előbb mindenképp kell alapnak.Addig is itt van mindnekinek egy nagyon alfa verzió és op parádé a frost jóvoltából.
BD alfa verzió
(bocsi a silány minőségért)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest