- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
#25237004 #742 üzenetére
Azt elfelejtheted,hogy ha most nem veszik a plusz skineket,akkor majd legközelebb ingyen adják.Nem,legközelebb benne sem lesz a játékban.Visszatérnének a premiumhoz,ha azt sem venné senki akkor meg nem is készülne plusz tartalom.De az is lehet,hogy új rész sem egy idő után,mert inkább csinálnának egy olyan ip-t,amiből több pénzt tudnak kiszedni.
A Bioware-nél miért dolgozik most mindenki az Anthemen? Mert ha jól sikerül,több pénzt csinálnak vele mint bármelyik másik BW címükkel.
És nem csak az EA csinálná ezt,senki nem fog hónapokig,évekig támogatni egy játékot,ha mindenki csak az alapjátékot veszi és utána nem költ semmire.
Én nem sok játékkal játszom,szóval 2 évente mikor kijön az új BF,én hajlandó vagyok 20 euróval többet adni,főleg,hogy a hardline-on kívül az összes részt szerettem.
Tudom,hogy az EA nem érdemli meg,de azzal nem tudok mit kezdeni,hogy ők adják ki a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Viccrovat
- OTP Bank topic
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged