-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
peterson79 #4710 üzenetére
Ez így van. Én nem vagyok egy pro játékos, de mikor olyan squadban voltam, ahol mindenki normális volt szétdaráltuk 4-en a másik csapatot. Mindig együtt mozogtunk, volt medik, volt support, csak úgy repkedtek a kis csomagok egymásnak. A lelőtt embereket meg szedtük fel. Nem igazán tudtak megfékezni.
Ha egyik félen van 2 ilyen sqad, akik mondjuk még TS-en is segítik egymást, akkor könnyedén átgázolnak 20 sznájperpistán, meg a maradék 12 egyéb emberből álló kaszton, akik 12-en 30 felé rohannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest