-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
lofagi #23383 üzenetére
"Az a baj,hogy én is azt írtam nekik az első kérdésre,hogy mivel lehetne jobbá tenni a játékot,hogy nem tudom, mert már kellően elk*rták, szal nekem sincs ötletem,hogy mit tudnának csinálni."
Mondjuk antichet sokat dobna a helyzeten. Egy nap egyszer biztosan lelépek egy szerverről emiatt. Nem nézem végig, ahogyan egy assault 70-1 statot csinál. Füstön át, mindenhogyan lelő. Aim plusz wh. Én akkor lépek, az nem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest