- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
protegum
aktív tag
Igaz, hogy ez csak feltételezés, de elég nagy és önmaguknál is nagyobb balfaszok lennének, ha olyan magaslabdát nem csapnának le mint frakció szinten a vöröshadsereg vagy hadjárat szintjén Észak- és Nyugat Afrikai front., Keleti front, Olasz front, Normandia, Mærket Garden, Ardennek, Berlin etc. Még legalább van egy másfél évük, hogy igazán gurítsanak valami óriásit.
-
bul07
nagyúr
válasz protegum #23001 üzenetére
És jött az északi szél is becsukta a mesekönyvet
Ha a Japán hadszíntérre 3 pályát szántak akkor szerinted a felsoroltakra(#23002) milan18
Valami link hogy a fejlesztők ezt hol közölték, nem azt vonom kétségbe hogy ezt olvastad valahol, de hogy a fejlesztők ilyet szerintem sehol nem írtak le az tuti
lofagi akkor már linkelte volna vagy lenne róla videó
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz urbi73 #22990 üzenetére
Szerintem 5000 forintot megér, de annál többet nem nagyon adnák érte. Én mondjuk 13 Euróért vettem Gamesplaneten, mikor le volt árazva fekete pénteken.
(#23001) protegum Ha ennek egyharmadát megkapjuk amit felsoroltál, akkor szerintem már örülhetünk.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
protegum
aktív tag
Lofagi mintha írta, említette, hogy egy pacific map még jön.
Azért a durván másfél év az sok idő, ha nem jönnek a tartalmak a következő bf-et, már ha lesz, akár el is felejthetik. Habár így is. De én még bízom meg ugye a remény- és a lepényhal viszonylata is ebbe az irányba tendál, hogy még minimum 8 map lesz a 4 pacuficen kívül. Esetleg 12, de nem is a mennyiség ami számít, hanem a mapok milyensége. Ha meg nem lesz normális RSP a bfv-ben és továbbmegyek amikor kiadják a következőt nem normális RSP-vel indítanak akkor én meg se veszem és nem leszek vele egyedül.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz protegum #23005 üzenetére
Igen egyről talán valami de ha jól tudom konkrét bejelentés arról sincs, csak sejtelmes képek
Én nem fűznék sok reményt a sok tartalomhoz, a játékosszám dönti ezt ell szerintem
Csak azt meg titkolják, biztos olyan siralmas a szám hogy nem merik publikusan jelezni bárhol is, bf1-re még mertek populációs adatott közzétenniBF1 esetén [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Lehet amatőr kérdés, de az ellenfél tankjait, járműveit hogyan lehet a leggyorsabban hatástalanítani? -
kisza25
félisten
válasz hermandani #23012 üzenetére
Assault al, piat+ tank gránat+ dinamit+ csapat játék.
Rá a dinamit, aztán bele a piat, aztán a gránát, ez nem elég még piatEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Topikgazda
válasz koplarovic13 #23015 üzenetére
Egy nagy nullát...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
koplarovic13
tag
válasz FollowTheORI #23016 üzenetére
ne már
mikor csalódtál akkorát utoljára, mint én?
spoiler
ebben a filmben, a forgatókönyv szerint elvileg az egyik főszereplő tulélte a Somme-i csatát, egy évvel korábban, tehát nem volt level 1?[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Tegnap nem sikerült egy breaktrough, mert a támadó csapat már az utolsó pontot "támadta", de csak 3-an maradtak és ebből is egy repült Ja és volt hátra még több, mint 100 haláluk Én kiléptem(védő csapat, csak rohangáltam, ellen az nem volt), de pár mazochista ott maradt még
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
prokxy
veterán
válasz lofagi #23019 üzenetére
Jó ez a tank, csak miközben játszunk vele, könnyű elaludni
Ez ilyen nyugdíjas tempós, semmi kapkodás, találat esetén van idő reagálni, mert bazi nehezen szedhető szét, stb..[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
EczkE
veterán
How Battlefield 5 Recorded Rare WW2 Planes [link]
Jo latni ezeket a gepeket “eloben” is.
Asszem mindenféleképpen!
-
Leon77
őstag
válasz lofagi #23019 üzenetére
Szép volt.
Azért jól látszik, hogy a tankok ellen a gyalogosoknak nem sok esélye van az utolsó buff óta. Én le is tettem az Assaultot, a kedvenc kasztomat, mostanában medic-kén vagyok hasznára a csapatnak.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
FaTHI
őstag
Én is toltam egyet ma igaz nem Tigerrel de tankal. 45-3-ra jöttem ki már sajnáltam a gyalogosokat, de hát ez ilyen!
-
addikt
Inkább légy büszke magadra, megérdemled!
Amúgy csak nekem hiányzik a Highlights a Battlefield 1-ből? Best tanker, best pilot, enemy vehicles destroyed, kd ratio?
Picit mindig hiányérzetem van, ha jól nyomtam és ezeket az infókat Battlefield V-ben nem írja ki.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Topikgazda
-
addikt
Na ez remek munka, máris jobb kedvvel ugrik bele az ember a játékba! Ezt nevezem!
-
lofagi
addikt
We've gotten the first draft of update notes for the upcoming update - and once we get a locked date, we'll share more info on what's coming with the Update and Chapter 6.
Nagyon úgy néz ki,hogy csütörtökön kapunk valami infót, persze azt,hogy jót-e vagy rosszat, azt nem tudni még. Hatalmas dolgokra azért ne számítson senki, valószínűleg kapunk egy új pályát meg új kihívásokat és egy patchnotes-t. Persze ne legyen igazam, jó lenne ha ettől többről lenne szó, de az eddigiek alapján lehet még ez is sok.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Leon77
őstag
válasz lofagi #23038 üzenetére
Jó lenne, ha kijavitanak azt a bugot, hogy meghaltam és nem lehet csinálni semmit, fekszem és kész, ki kell lépni. Az utolsó patch óta ez már a második alkalom volt
-
FaTHI
őstag
Valaki valamit? Még csak egy heti küldi sincsen csak várjunk? fakk ezekbe.
-
addikt
válasz Leon77 #23039 üzenetére
Na ez tényleg jó lenne, mert nekem is többször előfordul 1 nap alatt.
-
Gainka
őstag
Én magamnak találom ki a kihívásokat. Most legutóbb Mercury-n németbe, nem foglalkoztam vele ha foglalják A-t esetleg B-t, akik észre vették hátra mentek és vissza foglalták. E-re D-re nyomattam folyamatosan az attack-ot furcsállta is egy két tag, de szépen nyertünk. Kicsit kesze-kuszának tűnt de bevált, és izgalmasabb volt sokkal mint C-n civakodni ahogy az az estek 90%-ban lenni szokott. Zsir volt!
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #23047 üzenetére
Na akkor lehet várakozni a semmire
De leírni nem mert semmit, semmi határidőtÉs szó sincs pályákról, egy pályáról van szó
Érzésre most elsőre nem lesz új pálya, bedobnak küldetéseket, ahol egy két fegyvert meg késeket lehet majd megszerezni és ezzel le is tudják a tél maradékát
És tavasszal jön majd valami pálya amivel ki kell húzni nyárigAmúgy erre a 3pályára kib@szott büszke, jól megerőltették magukat 3pálya ejha
BF3 BF4 időkbe körberöhögte volna őket a fél világ ilyen minőségű DLC után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest