-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
lofagi #23047 üzenetére
Na akkor lehet várakozni a semmire
De leírni nem mert semmit, semmi határidőtÉs szó sincs pályákról, egy pályáról van szó
Érzésre most elsőre nem lesz új pálya, bedobnak küldetéseket, ahol egy két fegyvert meg késeket lehet majd megszerezni és ezzel le is tudják a tél maradékát
És tavasszal jön majd valami pálya amivel ki kell húzni nyárigAmúgy erre a 3pályára kib@szott büszke, jól megerőltették magukat 3pálya ejha
BF3 BF4 időkbe körberöhögte volna őket a fél világ ilyen minőségű DLC után
-
Gainka
őstag
Én magamnak találom ki a kihívásokat.
Most legutóbb Mercury-n németbe, nem foglalkoztam vele ha foglalják A-t esetleg B-t, akik észre vették hátra mentek és vissza foglalták. E-re D-re nyomattam folyamatosan az attack-ot furcsállta is egy két tag, de szépen nyertünk. Kicsit kesze-kuszának tűnt de bevált, és izgalmasabb volt sokkal mint C-n civakodni ahogy az az estek 90%-ban lenni szokott. Zsir volt!
-
FaTHI
őstag
Valaki valamit? Még csak egy heti küldi sincsen csak várjunk? fakk ezekbe.
-
lofagi
addikt
We've gotten the first draft of update notes for the upcoming update - and once we get a locked date, we'll share more info on what's coming with the Update and Chapter 6.
Nagyon úgy néz ki,hogy csütörtökön kapunk valami infót, persze azt,hogy jót-e vagy rosszat, azt nem tudni még. Hatalmas dolgokra azért ne számítson senki, valószínűleg kapunk egy új pályát meg új kihívásokat és egy patchnotes-t. Persze ne legyen igazam, jó lenne ha ettől többről lenne szó, de az eddigiek alapján lehet még ez is sok. -
-
-
FaTHI
őstag
Én is toltam egyet ma igaz nem Tigerrel de tankal. 45-3-ra jöttem ki már sajnáltam a gyalogosokat, de hát ez ilyen!
-
EczkE
veterán
How Battlefield 5 Recorded Rare WW2 Planes [link]
Jo latni ezeket a gepeket “eloben” is.
-
Leon77
őstag
Tegnap nem sikerült egy breaktrough, mert a támadó csapat már az utolsó pontot "támadta", de csak 3-an maradtak és ebből is egy repült
Ja és volt hátra még több, mint 100 haláluk
Én kiléptem(védő csapat, csak rohangáltam, ellen az nem volt), de pár mazochista ott maradt még
-
koplarovic13
tag
válasz
FollowTheORI #23016 üzenetére
ne már
mikor csalódtál akkorát utoljára, mint én?
spoiler
ebben a filmben, a forgatókönyv szerint elvileg az egyik főszereplő tulélte a Somme-i csatát, egy évvel korábban, tehát nem volt level 1? -
válasz
koplarovic13 #23015 üzenetére
Egy nagy nullát...
-
kisza25
félisten
válasz
hermandani #23012 üzenetére
Assault al, piat+ tank gránat+ dinamit+ csapat játék.
Rá a dinamit, aztán bele a piat, aztán a gránát, ez nem elég még piat -
hermandani
tag
Sziasztok!
Lehet amatőr kérdés, de az ellenfél tankjait, járműveit hogyan lehet a leggyorsabban hatástalanítani? -
-
bul07
nagyúr
válasz
protegum #23005 üzenetére
Igen egyről talán valami de ha jól tudom konkrét bejelentés arról sincs, csak sejtelmes képek
Én nem fűznék sok reményt a sok tartalomhoz, a játékosszám dönti ezt ell szerintem
Csak azt meg titkolják, biztos olyan siralmas a szám hogy nem merik publikusan jelezni bárhol is, bf1-re még mertek populációs adatott közzétenniBF1 esetén [link]
-
protegum
aktív tag
Lofagi mintha írta, említette, hogy egy pacific map még jön.
Azért a durván másfél év az sok idő, ha nem jönnek a tartalmak a következő bf-et, már ha lesz, akár el is felejthetik. Habár így is. De én még bízom meg ugye a remény- és a lepényhal viszonylata is ebbe az irányba tendál, hogy még minimum 8 map lesz a 4 pacuficen kívül. Esetleg 12, de nem is a mennyiség ami számít, hanem a mapok milyensége. Ha meg nem lesz normális RSP a bfv-ben és továbbmegyek amikor kiadják a következőt nem normális RSP-vel indítanak akkor én meg se veszem és nem leszek vele egyedül. -
-
bul07
nagyúr
válasz
protegum #23001 üzenetére
És jött az északi szél is becsukta a mesekönyvet
Ha a Japán hadszíntérre 3 pályát szántak akkor szerinted a felsoroltakra(#23002) milan18
Valami link hogy a fejlesztők ezt hol közölték, nem azt vonom kétségbe hogy ezt olvastad valahol, de hogy a fejlesztők ilyet szerintem sehol nem írtak le az tuti
lofagi akkor már linkelte volna vagy lenne róla videó
-
protegum
aktív tag
Igaz, hogy ez csak feltételezés, de elég nagy és önmaguknál is nagyobb balfaszok lennének, ha olyan magaslabdát nem csapnának le mint frakció szinten a vöröshadsereg vagy hadjárat szintjén Észak- és Nyugat Afrikai front., Keleti front, Olasz front, Normandia, Mærket Garden, Ardennek, Berlin etc. Még legalább van egy másfél évük, hogy igazán gurítsanak valami óriásit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest