Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Új játék, ami erre hajaz: Heroes of Valor
-
Narxis
nagyúr
Gyerekek erre most találtam rá: [link]
Pedig már 2 éve csinálják google alapján rákeresve. Nem átverés, nem kamu, nem vírus.
Még időm se volt regisztrálni, annyira megörültem, hogy gondoltam szólok. Ha nem keresek rá a Battlefield Heroes alternative-ra akkor lehet sose találom megem... Meg lehet nézni a szervereket is, van bőven. -
wjbhbdux
veterán
-
Dominó85
addikt
Uh de kihalt ez a topik. Amit részben meg is értek, mert az EA-DICE párosnak sikerült az újításokkal (Workbench) hazavágni a játékot. Nem is beszélve a rengeteg bug-ról. Az állandó Belépés utáni Defeat screenek és spawnrape-ek már megszokottak.

-
Lavidaloka
aktív tag
Én még mindig nyomom....
LavidalokaBasic XP Boost for 30 Days - H7SJ-6UL6-ELVE-CTS2
-
Narxis
nagyúr
Nem pörög a topik.

-
fasirTTT
őstag
nem tudja valaki, hogy Battlefoundot lehet-e másképp is szerezni, nem csak fizetéssel ?
-
Lewzke
őstag
Régebb, még a beta idején játszodtunk a kölykökkel az XP-n . Most a 64 bites 7-esen kifagy 10-20 perc játék után, nem tudok visszalépni sehova, a hang "berreg", a kép megfagyott, csak a restart gomb segít. A rendszerrel semmi probléma, a PB-t is frissítettem, vga driver is friss. Egyedül ez a játék fagy ki . Ha tudjátok mi lenne a megoldás szóljatok .

-
deter
aktív tag
Megvettem az új AK-t. És kicsit csalódás. Bár hozzá kell tenni, hogy ha nem tunkolva használod, hanem "pötyögsz" vele akkor nagyon pontos messzire is. És sűrűn crittel. De még mindig jobb Soldiernek revolvert használni másodlagos fegyvernek, mint ezt. Értelemszerűen a régi AK-t nem érdemes a Tier1 AK-ra lecserélni.
-
Necroman_Mk2
őstag
És ha már az NFS World topicot beleírtam, akkor ide is van egy hírem, de előbb megkérdem:
Kinek kell 700 Battlefund ingyen?
Ha neked igen, akkor menj el az EA Gun Club oldalára, lépj be, állítsd át a régiót USA-ra, majd jelentkezz a hírlevélre + lépj be a BFH-ba is, és már meg is kaptad a zsét.
Ennyit megér, nem?
-
MMIX
addikt
Van új pálya. A neve: Alpine Assault.
-
nepszter1
addikt
Firefox nem tudja telepíteni a fájlt a következő helyről:
https://www.battlefieldheroes.com/static/updater/BFHUpdater_4.0.53.0.xpi
mert: Váratlan telepítési hiba
A részleteket tekintse meg a Hibakonzolon.
-203erre valami megoldás ?
-
iCook
csendes tag
A fehér számok akkor vannak, ha az illető még jó hp-val rendelkezik, a piros sebzések meg akkor mutatkoznak mikor már erősen sérült. Én kb 40-50 eur között költhettem idáig, valamikor még októberben kezdtem a játékot egy másik accounttal. Mással mostanában nemigen játszok, anno 3 évet wowztam, az durva volt mert már kezdett pixelesedni a fejem így abba is hagytam. (na jó nem csak ezért, hanem elvesztette azt a feelinget ami az elején volt, manapság már mindent előre megterveznek áhh ez már nem az én világom)
-
csaabz
őstag
Mióta sok ingyenes cucc fizetős lett, már nem olyan nagy az érdeklődés...

-
iCook
csendes tag
Bocs, hogy későn válaszolok, csak éppen úton vagyok az utóbbi 2 napban. Szóval VP-ért is lehet úgymond béreli super fegyvert, 1-3 napra, ha egy napra veszed az 450 körüli VP.
Azt, hogy mennyi valor pontod van láthatod a karaktered feletti sávban ( ha eddig nem költöttél belőle akkor szintenként kapsz 100-at plusz párat meccsenként).
Fegyót meg a shop-ban vehetsz. Bocs, most nem tudom konkrétan leírni mi hol található pontosan, csak egy olyan laptoppal utazok amin nincsen rajta a game
Remélem azért kiigazodsz.
jah és nincsen láma kérdés
-
K3NZO
senior tag
Csak egy láma kérdés volt egy lámától. . .
-
K3NZO
senior tag
Ahogy néztem a fegyvereket, mind ugyan az, csak a lő távban és a tűzgyorsaságban térnek el, semmi pontosabbat nem ír, pedig kíváncsi lennék, hogy hogyan is sebeznek mivel ugyan abból a távolságból hol 6 hol 7 egy fegyvernek a sebzése.
-
iCook
csendes tag
Új fegyverekről egyenlőre nincsen hír, és találgatni se igen találgatnék mivel a Dice (EA) csak úgy bedobálja a cuccokat. Egyedül az új pályákról szoktunk értesítést kapni amit le is tesztelünk a PTE-n.
Ami a supply drop-ot illeti AK47 és M16 nem jön belőle csak über/super fegyverek, és persze mázli kell hozzá én anno 4et vettem mert volt fölösbe egy kis bf-em, de nem esett belőle life forever fegyver, csak hp tonic. Próbálkozni persze lehet, ráadásul mindenféle egyéb cucc is eshet: nyuszifülek, petek, illetve egyéb marhaságok
-
K3NZO
senior tag
-
iCook
csendes tag
Igen sajna néha visszatesz ugyanabba a játékba. Szerverkereső jelenleg nincsen, Magyar klán viszont van, ráadásul szerverrel

Egy kedves házaspár bérli, csak vigyázz az asszonnyal mert megesz reggelire, elég jó játékos. Keress rá:
Tea and Crumpet Clan , az én felhasználónevem meg DamielIsHere (VonDyn és .HawkClaw. karikkal vagyok fönt ha ráérek) -
iCook
csendes tag
Hajjaj nagy a baj

1: Über fegyverek nati oldalon vannak, super fegyók meg royalon. Amúgy az előtagok látod, hogy melyek ezek.
2: Ha rászánod magadat arra, hogy vásárolsz egy ilyen fegyvert SMG-k közül válassz, és onnan is a short ranged-et. (vagy vegyél AK47-et v M16-ot olyan mint a short ranged über/super csak jobb a kinézete/hangja)
3: Most nézem, a dr. pepperes kódok már nem működnek
-
iCook
csendes tag
Hát nézzük: decemberben jöttek be az über/super fegyverek, azóta annyi változott h nem olyan régen kb 1,5 hónapja kidobták a Bad Company fegyvereket is. Soldier oldalon AK47 (nat) ill. M16 (royal).
Ezek az új fegyverek ugyanannyit sebeznek mint az über/super fegyverek csak más kinézetet és (szerintem) normálisabb hangot kaptak
Én kb olyan 50 euró környékén költöttem a játékra, hirtelen felindulásokból.
Amit javasolni tudok: most van egy akció a játékban 560 bf-ért tudod megvenni az AK vagy az M16 modellt. Élj vele.
Ami a ruhákat illeti én most már nem költenék rá, lehet Dr. Pepper kódokat találni youtube-on, amik beváltása után egész pofás szettek a jutalom.
Amennyiben valami gondod lenne, este megint gépközelben leszek és segítek. -
K3NZO
senior tag
Azt láttam, de szerettem volna volna venni valami normális fegyót venni, de ahogy nézegettem soldier-nek amúgy sincs valami nagy választék. Még beta-t volt szerencsém tesztelni de ahogy nézem nem sokat változott. Milyen sűrűn jönnek ki új fegyverek? Lehet akkor kivárnám a tutit
. -
iCook
csendes tag
Nekem lv 21 a legnagyobb karim (commando nehéz szintezni vele). Bf-et csak venni lehet sajnos, mondjuk Vp-ért lehet egy-két egyszerűbb cuccot kapni 1-3 napra.
-
K3NZO
senior tag
Én most 12-n állok, most kezdek megint játszani. Battfound csak pénzért lehet szerezni? Egyéb módon nem lehet hozzájutni? Rettenetesen drágák ezek a cuccok
. -
GabN73
addikt
nagyon kihalt a topic :S
legynagyobb szint? -
Bencexp
tag
Egyébként éppen ma raktam fel újra, hááát. valahogy régen fílingesebb volt... Nagyon nincs összetartás. Sajnos.
-
vbbb
őstag
Na kicsit kihalt ez a topic.
De azert beirom,h. amiota attertem 64bites rendszerre 'laggzik mint atom'. 
Nem tudom, h. Osszefug-e a ketto, de nagyon bosszanto. Probaltam ra megoldast keresni a jatekra foruman, de semmi olyat nem irtak mint amit ne probaltam volna ki...hmmm
-
vbbb
őstag
Amúgy ezt miért hirdetik ingyenes FPS játékként amikor tulajdonképpen TPS?

-
Nashaba
tag
Nekem nem is a csalókkal, hanem azokkal van a bajom, akik nem értik miről szól a Battlefield: a csapatmunkáról. Egyszerűen lehetetlen úgy játszani, hogy mindenki össze-vissza rohangál.
-
vbbb
őstag
Új fegyverek megint, előnyben a gazdagék.

-
Nashaba
tag
Hmm, megjött az új Update és - ha jól vettem észre - javítottak egy picit a fizikán. Sajnálattal látom, hogy csak a PTE-ben lehetett egy hónapig venni VP pontokért valamit.

-
Def26
félisten
Regisztráltam, fel is települt szépen, de nem hajlandó elindulni. Valakinek valami ötlet?

Firefox 3.5.8 van, de ugyanezt csinálja explorer -el is. -
vbbb
őstag
Belecsaptak az újításokba a fiúk, értem ezalatt az éjszakai pályákat például. Viszont némelyik szerver őrületesen el kezd 'lagzani'.
-
vbbb
őstag
már szereti a 3.6ot

-
vbbb
őstag
Ejh...Mozilla 3.6-al még inkompatibilis.
-
KHiNg
csendes tag
sztem jó a játék bár én eddig nem baszódtam fel a cheaterek miatt..sztem nem is vettem eddig észre őket..de azé az EA kicsit nagyobb kedvezményt tehetne a free-seknek..legalább a VPk jöhetnének jobban és akko free-sen is van esélyem felvenni a harcot ..ha kinézetben nem is de legalább tűzerőben legyen esélyem

de amugy nem olyan rosz a gameee

-
vbbb
őstag
Pont az.

-
Bazsó
tag
mi ez a twitteres szarság

-
SPR1NG.
csendes tag
rátaláltam, letöltöttem, BELESZERETTEM!
-
vbbb
őstag
válasz
Recon 010101
üzenetére
Legutóbb szerencsére nem volt semmi gondom, szal a hiba az ő szerverkészülékük belsejében van.

-
Recon 010101
csendes tag
Hello Heroes!
We have got word that one of our server providers is having intermittent connection issues within the European region.
We would like to make you aware that they are looking into the issue and working to bring the affected servers back online as soon as possible. Anyone that doesn't play within the European region or on European servers shouldn't be affected.
szóval sajnos néha lagzik.. ez a fórumon volt
-
vbbb
őstag
Végre New Map!
-
vbbb
őstag
Nektek nem kezdett el nagyon lagzani mostanában? Nekem kegyetlenül szaggat pár napja, ja és az egyik havernak is.

-
Recon 010101
csendes tag
találtam egy kis finomságot..

egy srác csinált új zeneszöveget érdemes elolvasniBattlefund Heroes, heroes!
Valor points used to be the thing,
Now you can’t buy anything.
So whine in the forums…Battlefund Heroes, heroes!
Pay up to be brave and unique,
Your wallets is about to hit it’s peak,
Dice needs the money!Silent assassin knifing your back,
Because nerfed guns don’t work for jack!
Commando.Overpowered,EA made me..
Now you’ll never going to kill me!
Gunner.Was the most valued to his friends,
now fireproof pants led to his end!?!
Soldier.Battlefund Heroes, heroes!
Now it's time to join the fight,
Visa or Mastercard will do it right!Battlefund Heroes, heroes!
-
bullseye
addikt
válasz
Recon 010101
üzenetére
b+ úgy volt fegyver sima VP. Erre kicselezik a saját rendszerüket a csillagászati áraikkal? gusztustelen.
-
Recon 010101
csendes tag
válasz
Morgomirhun
üzenetére
teljesen egyetértek veled .. nagyot fordult a világ, és azt hiszem ezt mindenki látja..
gunner lett a menő, mivel annyira fel van erősítve, hogy már mindenki azzal tolja..
benéztem a játékban.. mit mondjak
azt láttam amit gondoltam.. akinek van bf-je sz*ré hugyé megveszi a cuccokat.. még mindíg azon vagyok hogy talán érdemes 1500-3000 ft-ot beleölni.. de amikor szembe nézek egy cheaterrel, akkor elmegy a kedvem az egészről..
most már valamire rájöttünkBattlefield heroes = pénzlehúzás, unbannalanced, cheater világ
amiótra privát szerverek vannak különleges szabályokkal is lehet találkozni.. pl volt olyan szerver ahol nem szabadott felmenni tetőkre stb.. VV-nél a templom tetejére sem lehetett felmenni, és onnét mesterlövésszel lelövöldözni az embereket..
ÉS boldog vagyok, hogy akiket feltettem youtubra, mert cheatelnek gyönyörűen fejlődnek tovább.. -
Morgomirhun
csendes tag
Hát én is béta közepe óta tolom,szóval már átestem ezen-azon.Legtöbbször Commando vagyok,16 most(igen,nem sietem el).Hát nagyot furdult a világ,nagyon nehéz mostmár commadnozásból megélni,régen a gunner volt gyenge,most ez megfordult.Nemigaz hogy nemlehet eltalálni az arany középutat.
-Az új szuperfegyverek kiidegelnek,már megint azok kerülnek elönybe akiknek pénzük van.
-A VP rendszer változtatásával konkrét kinyírták azt amit a legjobban szerettem ebben a játékban,azt az egy apró barna sapkát se tudom viselni mostmár,mivel nemfogok 3 naponta 350 VP rákölteni.
-Az új frissítéssel amiben van az újfajta medipack és a lángfogó gatya mit értek el?Kinyírták a soldiereket,mivel az azonnali heal és a lángoltatás volt talán a legjhasznosabb bennük,erre ezt is elveszik...Ahogy nézem ez a játék egyre csak rosszabb és rosszabb lesz...De kikapcsolódásnak még elmegy.Legalábbis menne,ha nem dubálni ki valami hibára vonatkozva mindig a score lista elött...így kb meccsenként kéne betöltenem a menüt és ismét játékba lépni majd szervert találni és megvárni amíg valamelyik csapat nyer...és megint előről.Hát ennyit nem ér meg,az tuti!

-
vbbb
őstag
Köszi, én is valami ilyesmire emlékeztem.
-
vbbb
őstag
Nem tudja valaki, hogyan lehet berakni a kedvencek közé egy szervert? Néha találni nagyon jó szervereket ahol lehet "hentelni". (Legutóbb is 9-2, 11-1, 11-0 állást sikerült elérnem gunnerrel. I love the tank.)

-
vbbb
őstag
Felmentem megint...az első 3 szerveren rögtön csalók hordájába akadtam...a 4.en már tudtam normálisan játszani.

-
fpeter07
veterán
válasz
Recon 010101
üzenetére
így se vesz rá hogy játszak vele

-
Recon 010101
csendes tag
válasz
fpeter07
üzenetére
most már nem 2 lövés egy ember commandóval.. sima csöves puskával 4-5 lövés egy soldier.
a lassú puskával 2-3 lövés..Érdemes nézni a kedvenc topikomat..
http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=89646&page=151elvileg a régi rendszert nem akarják visszahozni, mivel elég sok ember vett a héten BF-t ..
best of videó.. http://www.youtube.com/watch?v=87TgVdZ7EFk
az ideges hitler elmondja miért nem jó a rendszer
-
Dj Polc
tag
Én is játszom, gondoltam szólok

-
fpeter07
veterán
válasz
Recon 010101
üzenetére
17-es zintű kari kicsi? Számomra lvl 12-nél megállt az élet, onnantól nagyon lassu lett a játék... Meg a Commando idegesített, mindig 2 lövésből lelőtt..
-
vbbb
őstag
válasz
Recon 010101
üzenetére
Asszem en is hanyagolom kicsit a jatekot, csak tesz majd megfelelo lepeseket ezugyben az EA...ha penzt akar a tovabbiakban is akkor biztosan.
-
Recon 010101
csendes tag
ok én befejeztem ezt a játékot jó időre..
egyszerűen nem hiszem el, hogy zh-k után leülök játszani és mivel találkozok, egy többdiplomás cheaterrel aki megmagyarázza, hogy miért nem cheatel, és hogy ő milyen profi, és milyen szar vagyok.. Kérem szépen Ea, meg az összes cége, a punkbusterrel együtt elmehet a francba, baromira semmi értelme nincs, hogy reportáljak embereket, mert egyszerüen semmit sem ér, ugyanúgy játszanak, ugyanúgy fejlődnek.. undorító amit művelnek ezzel a játékkal..
Kérdezem én.. érdemes-e olyan játékért fizetni, ahol nincs normális anticheat, nem tesznek ezek ellen semmit.. Minek áldozzak pénzt ebbe sz#rba, ha csak felcseszem magam, mert első szerver ahova sorsolt cheaterekkel van teli...
-
vbbb
őstag
Minden napra BF-ért vehető cucc, összesen 17db ??? Kinek van erre pénze?

-
vbbb
őstag
válasz
Recon 010101
üzenetére
Teljesen igazad van, szomorúan tapasztaltam én is, hogy az utolsó frissítést követően a gyógyító és javító cuccokért (10db!) 120 VP-t kell fizetni! Pedig ezzel egy időben megjelentek a bannerek is a játék indító ablakában. Megértem, hogy kell a pénz mivel nem olcsó dolog egy játék elkészítése és szerverek üzemeltetése, tehát az anyagi vonzalmak. Viszont ha már az elején azt állították, hogy a reklámokból fogják finanszírozni az egészet ne essünk már át a ló túloldalára. Az fog következni, hogy akinek van pénze BF-re az fel tud fejlődni piszkosul akinek meg nincs vagy nem akar az lesz az agyaggalamb...

-
Recon 010101
csendes tag
válasz
^^|CC|^^
üzenetére
VP valor point ha ölsz vagy elfoglalsz zászlót stb kapsz durván 7dbot lehet kapni egy körben
HP hero point minden második szintlépéskor kapsz ez egyfajta talent ha lehet így nevezni ezzel fejlesztheted a képességeidet.BF battlefound pénzért veheted nagy ritkán küldenek levélben kb 200-at...
Régóta játszok már vele van 3 karim 2 17 es és kicsi 9es .. már bétán bejött mert sok normális ember játszott..
Persze az idők változnak, nem sok időm van játszani azért ilyen kicsik a karaktereim (nem is sietem el minek?
) szóval amennyire jó volt a bétán a játék a környezet olyan rossz lett mostanság.. Akkor felsorolom mi nem tetszik benne..VP & BF: régen még bétán ingyé' volt szinte minden.. kaptál sok sok BF-t meg VP-t .. mindenki olcsón be tudta szerezni örökre a fegyvereket igaz durván 15-17 VP-t kaptunk körönként, de nem volt probléma.. aztán utolsó kari törlés után, azt mondták ez lesz a legutolsó és sok minden megváltozott.. Én megértem a fejlesztőket, hogy kell a pénz, csak eddig nem látszott még ennyire.. (kedvencem a combat arms.. 30-40 ezret rá lehet költeni a karidra havonta... ahhoz képest a wow nagyon olcsó) lehetett egy hónapra venni fegyvert viszonylag korrekt áron (175 VP).. a legutolsó frissítés nagyon betett.. borzasztó drágák lettek a fegyverek, és max 3 napra veheted csak meg.. 100%-os lehúzás.. érdekes, hogy BF-ból elég olcsón lehet megvenni a fegyvereket..

Cheaterek régen bétán is lehetett velük találkozni, volt 1-2 de mostanra eléggé megszaporodtak.. én 1 hónapja nem játszottam, most vettem elő, és lám lám első pályán kibe botlottam.. egy messze látó stealth detektoros sniperrel... ez a tipikus cheater.. a kedvencem amikor rászóltam hogy ne cheateljen aztán kiderült, hogy Magyar.. mondta nekem, hogy ok ok kikapcsolja mert MAGYAR vagyok..
persze baromira nem kapcsolta ki... felveszem videóra, írok fórumba, player listába megjelölöm, hogy cheater.. de semmit nem ér.. senki sem foglalkozik vele, mindenki lekakálja... durván 10 szerverből 1 ahol találok cheatert (a tipikus toronyból lelövő aimos sniper aki kilométerről kiszúrja, hogy stealthbe hol vagyok).. mit vársz egy olyan játéktól ahol a pb-t is évente 2-szer frissítik.. :
(lsd -> http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-heroes.php )Ballance: tudom tudom, most jöhet a sírás mit kéne nerfelni.. valamelyik kaszt úgy is erősebb lesz..
Beta - kb szeptember, október -- commandó uralom volt.. minden topik arról szólt, hogy commandó így a commandó úgy kb soldier 3 lövés volt (4-5 ha magára healelt) sajnos egy tár kellet egy full hps gunner megöléséhez.. (ez alap sniper fegyverrel)
Mostanság le lett nerfelve, annyira, hogy jókat szoktam röhögni hogy csak úgy testre 15 öt lövök, ha meg Jézuska is akarja talán 20-40 ig crittelek ha fejre talál (headshot nem igazán élethű).. testközelből régen 15-17 ig lőttem most 7-9-ig .. jól el lett cseszve..nem voltam soha nagy gunner rajongó, egyszerűen nem volt "értelmes" képessége, nagydarab volt, meg nagy darálóval, vicces is volt, de nem volt nagy kihívás régen.. mostanra az update után eléggé megerősödtek szegény gunnerek.. mondhatni elég sok gunner lett.. távolról közelről is kiválóak...
Soldier a kedvencem, nagyon szerettem vele menni ( a gyógyítás volt a kedvencem
)
régebben nagy nehezen el lehett intézni egy gunnert, a commandókkat aprította testközelből
Mostanra, már eléggé leizzadok egy gunner 1 v 1 ben.. mert eléggé brutál lett...szó ami szó.. vissza a régi rendszert nem kellenek a tizenéves
"ownedpowned sucksorhaxor klikker -makker" cyber gyerekek.. legyen minden olyan mint régen, és legyen világbéke...tudom soha nem jön el

-
^^|CC|^^
tag
volna itten egy kérdés:
a heroes pontokat minek a tiszteletére kapjuk... vagyis mikor és miért...

a segítőimnek köszönöm...

-
vbbb
őstag
válasz
^^|CC|^^
üzenetére
Én azt vallom, hogy egy játék értelmét veszti, ha különböző csalásokkal próbáljuk az ellenfelet - vagy a számítógépet akár egyjátékos módban - kicselezni. Inkább nekifekszem 20adjára, de játékokban sohasem csalok.

Ideje lenne már kicsit újítani a pályákon, esetleg a fegyvereken, járműveken is. Valóban kezd ellaposodni a játék. A sok BF-ből, amit ingyom-bingyomból szednek össze igazán nekifeküdhetnének a programozók.

Tud valaki magyar szerverről, esetleg klánról? Hébe-hóba találkozom magyarokkal, de klánnal még egyszer sem sikerült.
Egyébkén voneout felhasználó névvel vagyok beregisztrálva. -
^^|CC|^^
tag
ebben a világban már szinte "kihalt" a becsület ezen a téren.. és ez nem csak bf heroes-ban hanem minden játékhoz használnak cheat-eket vagy hack-eket...

én sem vagyok az a makulátlan... (najó bf-ben igen...)
nekem is megfordult a fejemben, ho milen (jó) lenne, vagyis milen lenne kipróbálni az ileneket... de azt, hogy fizessek is érte azt már nem...

meg cheat/ hack nélkül sokkal jobbak a játékok... vallom én...
és engem is marhára bosszant ha vki nem tisztességes módszerekkel játszik...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még időm se volt regisztrálni, annyira megörültem, hogy gondoltam szólok. Ha nem keresek rá a Battlefield Heroes alternative-ra akkor lehet sose találom megem... Meg lehet nézni a szervereket is, van bőven.

)