- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocem
csendes újonc
Láttátok mostanában a játékos állományt? Durva. Bf 4 tarol szinte minden hardveren. A Bf hl siralmas. Lassan ki is hal. Nekem a Bf 1 nem jött be annyira.
http://bf4stats.com/
http://bfhstats.com/ -
jocem
csendes újonc
válasz
Laraxior #5188 üzenetére
Egy próbát megért a Visceralnak, de az más kérdés, hogy profitált-e belőle akkorát, mint bármelyik elődjéből. A rajongók részéről pedig megkapta a visszaigazolást, hogy kell-e ez a fajta félresiklás, avagy sem. A játékosok számából ítélve nem (PC-n). Bár a konzolos statisztikák alapján nem ez tükröződik. Bf 1 biztosan hozza majd az elvárásokat, mert az tényleg a háborúról szól. És nem ,,utcai csetepatékról"
-
jocem
csendes újonc
válasz
Németh Péter #5186 üzenetére
Nekem faja, bár ha csak az egyik félnek van hekkere, az megkönnyíti a csapat dolgát. Főleg a spot. Majdnem ötezren játszanak? XD Bár a többiek már boncolgatták az oldalon, hogy mi az oka és igazuk van. Néha rávizslantok a konzolos adatokra és kerekedik a szemem. 3-4-szeres a játékos állomány. Ott valamiért jobban kelendő. A bf 3-4-el nincs gond, ott mindig van játékos és szerver.
-
jocem
csendes újonc
És mit gondoltok a hacker módról? Azt kedvelem benne a legjobban. Csak egy kicsivel több lehetőséget kellett volna bele tenniük. Gondolok még itt csapdákra, hekkelhető járművekre, zavaró kütyükre, stb. Az ötlet viszont kiváló.
-
jocem
csendes újonc
-
jocem
csendes újonc
válasz
#02119936 #5173 üzenetére
Többek közt ezért hagytam abba a játékot. Én főleg BFHL-nál tapasztaltam ezeket. Sajnos nincs türelmem no life- majmok ellen nyomatni, tisztelet a kivételnek. Bármennyire is tetszik, nem hiányzik, hogy xp-vel etessem őket. Amolyan hétvégi játékos lennék, aki csak hetente pár kört nyomatna. De, hogy ennyire ne legyen esélyem ellenük, az már dühít. Bár lehet bennem van a hiba. Magukkal a játékokkal nincs gond. Egész jó pályák vannak. Főleg a dlc-s pályák.
-
jocem
csendes újonc
válasz
kisza25 #5141 üzenetére
Kösz a tippeket. MP7-et imádom, de sajna hitreg probléma ugyanúgy fennáll. BF3-al sosem volt problémám, viszont a BF HL-t sokkal jobban kedvelem. Inkább nem játszom és nem idegelem fel magam. Már minden reményt feladtam a multis játékokkal kapcsolatban. Azért nektek jó szórakozást, talán még sikerélményetek is van. Nekem vajmi kevés volt.
-
jocem
csendes újonc
válasz
Németh Péter #5117 üzenetére
Igazad van. Ízlések és pofonok. Bár nagyon tetszett az EA azon lépése, hogy ingyenessé tették a DLC-ket. Na azok a pályák nagyon jól meg lettek tervezve. Ha már multi, a Far Cry 3 kiváló számomra, de sajna nincsenek dedikált szerverek, így laggol, illetve teli van csalókkal. Frissítés ubinál nem divat. De pörgés abszolút a toppon.
-
jocem
csendes újonc
Valaki játszik még egyáltalán ezzel a kaksival? Én már lemondtam róla teljesen. Nem lenne rossz, de 10 ember a tetőn kempel, a másik 5 rpg-vel nyomja. Hitregről már inkább nem is beszélek, mert mp7-el egy tár, hogy dögöljön?! Ugyan kérem. Pedig kezdetekkor még volt rendes csapatjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest