- iPad topik
- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő, újratelepítettem az Win-t, felraktam a játékot (megjelenés napján vettem), na mondom mehet a multi, beírom az e-mail címet, jelszót, erre kéri a sorozatszámot, na jó, ezt is megadom, erre közli velem nagy vidáman, hogy a kód már használatban van, és ezzel részéről a téma lezárva. Most itt állok egy drága játékkal, amit immáron nem tudok használni, nem is kicsit vagyok ideges
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy esetleg tudjak is vele valaha játszani.
-
petymeg
addikt
mostanában nekem sokszor azt írja multinál hogy a connection has been lost.
néha ha kilépek-belépek a játékba akkor megjavul, de most nem. mi a fene baja van? -
Kasztilol
csendes tag
Sziasztok, egy olyan promlémám lenne hogy nemtudok serverekre connectelni. 2 hónapja megvan a játék azóta mindig jó, de ma este 1 serverre se enged fel, "please wait" után kidob egy "connection to the EA servers has been lost". A loginon pedig átmegy, szóval nemigazán értem mi van.
Digi netem van, router nincs rajta, pedig ez ilyen portforwardingos dolognak tünik nekem...
Valakinek van ötlete megköszönném! -
Vulpio
csendes tag
szuper... ahogy kiiktatom az egyik hibát jön egy másik... mostanában azzal szórakozik a game , hogy minden error nélkül kidob asztalra, simán bezáródik a játék (crash to desktop)....
elég random, van hogy 4 óra játék után,de van hogy 10 perc is elég neki... ennek is utána olvastam és elég gyakori hiba.... valami megoldás? -
Csabahun
senior tag
-
petymeg
addikt
Heló
nekem amd hd 5770 van a gépemben és a bc2-nél vannak textúrahibák: pl eltünnek feltünnek sötét foltok a talajon, vagy a fűcsomó eltűnik-felbukkan stb. csak bc2-nél a vietnamban tökéletes.
mi lehet a gondja? nem csípi az amd kártyákat újabban? április óta megvan a játék de csak pár hete hülyült meg.
-
pityaa23
senior tag
Ma 1 óra játék alatt egyszer sem fordult elő a hiba! Tegnap vagy 70 windows frissítés volt, lehet ez segített rajta. Bár nem akarom elkiabálni, mert Vietnám alatt csinálta ezt, remélem ott is megszűnik a probléma!
-
Vulpio
csendes tag
nálam is phenom 4x ül a gépben és nem produkál ilyet, pedig minden maxon van....
-
pityaa23
senior tag
válasz
eladohardver #178 üzenetére
Az fa..a... Pont játék miatt újítottam be 4 magra!
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi okozza, hogy megy frankón a játék, de egyzser csak leesik az FPS 2-3ra egy pár másodpercre, aztán megint jó!
-
VictorHUN
aktív tag
Új magyar BFC2 server indult
HungarianField Debrecen néven és 32-es -
Neoteric
addikt
Nektek mennyi a GPU kihasználtság játék alatt?
3.6ghz-en járatott core2 duommal GTX275-el 50% fölé nem megy msi afterburner szerint.
De nemtom mennyire hihetek ennek az adatnak..
Egy quad procival többre mennék szerintetek? -
petymeg
addikt
nálam is ugrál. gondolom ezzel akarták "élethűvé" tenni. nem hiszem h könnyű lehet menetközben célozni.
ma betévedtem egy 576 üzletbe és megvettem a vietnam kieget. remélem nem ablakon kidobott pénz volt! ha hazaértem melóból este meg is próbálom. jó magyar szervereket ki tud ajánlani? mert a játékban eddig nem sok magyar szerverre bukkantam...
-
csana
senior tag
Még mindíg van az a bug, hogy anyósülésen az mg-t kezelve "pattog" az ember menet közbe
? Vagy csak nálam van hogy ugrál a karakter, ha járgányra telepített mg-t kezelem mozgás közben?
-
Vulpio
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap megvettem a játékot és mellé a Vietnam kiegészítőt, de valami nem okés Egyszerűen nem tudok multiban játszani, mert random kidobál windows desktopra minden hibaüzenet nélkül, vagy rosszabb esetben (eddig 2x) kék halált okoz, de csak multiban singleplayerben vagy 6 órát nyomtam minden gond nélkül. Olvasgattam különböző angol fórumokat és ha jól láttam nem csak én küzdöm ezzel a gonddal , hogy csak multiban , de random BSOD, kifagyás, rendszerösszeomlás történik. Van aki azt mondja BIOS-ban ki kell kapcsolni az integrált hangkártyát és müxik, de olyan is van akinek ez sem segít. Nem tudom ti tudtok erről valamit vagy hallottatok már róla, mivel rengeteg fórum foglalkozik a témával, de eddig unsolved. -
matrix23
tag
Hello
Battlefield bc2-be beléptem ma neten és eltűnt az összes fegyverem és kiegem,
mindenből csak az alap van.De ha megnéztem a statisztikákat ott meg megvan minden és a katona szintje is megmaradt.Mi a rák ez?
Ez is a játék része lenne? azt nem hiszem el bmg -
bullseye
addikt
naná, hogy nem látod az ellenfelet. berak egyik oldalra, ozt harcolj. elméletileg lehet váltani, de ritkán sikerül. pontszámra láthatod a többieket a Tab-bal.
a videó lényege, hogy csapatban gondolkodj, néha áldozz be pontot/életet, ha kell a sikerhez, használd a kategóriád segítő funkcióit, és folyton, de folyton jelentsd az ellenséget a Q-val. főleg, ha mesterlövészként amúgy semmi hasznod sem veszik
(amúgy scout C4-ei elég jók jármű ellen, később meg aknavetőcsapást kap, ami szintén vicces, de a mozgásérzékelője is fontos, és sokan elfelejtik)
kezdőként próbálj nagy partikba beszállni, ott nem olyan ciki, ha néha bénázol. kivéve, ha mindenki "sniper" a csapatban, és az ellenség 5 perc alatt végigmegy rajtatok - olyankor keress más szervert. és jegyezd meg, ahol többször is jót játszottál
-
zseko
veterán
válasz
bullseye #161 üzenetére
Ha ugyanarról a színről beszélünk ami a térkép mellett van bal alul, ahol a nevem van+ 3 másik emberé, és látni hogy valaki pl. éppen tankkal megy, akkor az nálam inkább sárgának látszik mint zöldnek, de végülis nem a színe a lényeg. Akkor viszont nem látom mind a 32 embert, csak véletlenszerűen az egyik oldalra tesz?
Utánnaolvasgattam azért mi merre, látom hogy csak csapatjátékok vannak, és ez kicsit bonyolultabb a sima DM-től. Nekem. Am a cod4-el játszottam DM-et ~45 fővel kis pályán (valami konténeres pálya) na az tényleg durva volt
Megnéztem a videót, sokat nem értettem belőle angol híján
Azt tudom hogy assaultként lőszert adhatok, medicként elsősegélycsomagot meg defibrillátor van, engineerként annyit láttam hogy javítani tudok, az utolsónál meg mozgásérzékelőt láttam.
No mindegy, játszom és majd kiderül
Valami magyar szerver van, ahol magyarok vannak, értsem már ha szidnak
mert tegnap is mintha mondták volna a nevem, de nem értek lengyelül
-
bullseye
addikt
öööö, nem.
16 fő lehet max egy oldalon. azaz mind a 4 látott csapat veled volt. alapból mindenki kék, de ha belépsz egy csapatba, azok zöldek lesznek, mert úgy jobban együttműködhetnek + csapattárs segítése több pontot ér, mint sima kékeké.további rossz hír, hogy itt asszem mindegyik mód csapat alapú, sima DM nincs is (mondjuk 32 fővel durva is lenne)
amúgy én is rossz lövész vagyok, de egy csomó egyébbel lehet segíteni a csapatot, van egy video erről.
-
agemate
addikt
Üdv!
Van a topiknak szervere, vagy szokott együtt játszani a társaság? Lehet, hogy benéznék
-
F e Z o
veterán
Ma estére már nagyjából tudtam 1 körül tartani a kill-death arányt. Van egy két fegyó, amivel nagyon szépen lehet lőni. Habár egyenlőre csak a kisujjam fáj, hogy egyfolytában nyomni kell futásnál. Nem lehet ezt úgy megoldani, hogy csak egyszer nyomom meg?
-
zseko
veterán
Köszi neked is meg bullseyenek is, így már érthetőbb. Aki velem van az kék, a többit meg lőhetem
Ám 4 ilyen sqad vagy mi volt létrehozva, legalábbis 4 egységhez csatlakozhattam volna, 2-ben volt 2 ember, 1-ben 3 ember, a 4.-ben pedig 4 ember, ezért is írtam 4 csapatot. Akkor így 2 védő volt, 2 meg támadó.
Ám nem vagyok nagy csapatjátékos, nem vagyok annyira nagy ász célzásban, mikrofonom sincs, angolul is éppen hogy tudok, ezért is kedvelem jobban a sima DM-et, így nem rontom le a csapat teljesítményét -
bullseye
addikt
az a sárga az nálam pl. zöld és Te vagy, meg akik (max 3 fő) közvetlenül egy osztagban van veled. A kék, az a többi ember a Te oldaladon, a pirosas-bordós-mittomén a rosszfiúk.
CQ-ban meg mindenki támad és véd, mert a zászlókat kell elfoglalni és megtartani saját oldalnak. Rush-t próbáld, ott egyértelműbb lesz, hogy védesz, vagy támadsz. -
Zolás
addikt
Nincs négy csapat csak kettő.
A kék feliratos ember az csapattársad de nem vagytok egy kisebb csapatban együtt.
A kisebb csapatok max 4 fősek.
Amugy az a legegyszerübb: ha nincs felette felirat akkor lőőőőj. Az biztos hogy ellenség
A kiscsapat-nagycsapatot ugy képzel el mint a katonaságot. Van a nagy főegység amit kisebb alegységek alkotnak. Egy kis alegység max 4 fős. -
zseko
veterán
Még nem játszottam ilyen játékmódokat mint itt vannak csak sima DM-et cod-al, most kipróbáltam de marhára nem vágom ki kivel van
Conquest-et próbáltam egész pontosan, 4 csapat volt (már eleve ez fura), és volt kék-piros-sárga feliratú emberke
de hol látom ki támad meg ki véd, vagy hogyvanez?
Gondolom én voltam a sárga mert a kistérkép mellett sárga volt a nevem egy villámmal
Csak honnan tudom ki ellenség, ha 4 szín van
Valaki adhatna vmi szájbarágós írást, akár linket, privátba. köszi
-
MuTyisQs
csendes tag
Így sem működik a drága. Nemtom mit csináljak igazándiból. Azt olvastam az ea-s forumon hogy egy arc újrarakta a windowst és ment neki. de nemhiszem hogy most ezért újrarakom a gépet. Azért köszi a segítséget.
-
MuTyisQs
csendes tag
Köszi a gyors választ, egész nap ezzel szenvedek!
Mindjárt megnézem ezeket, remélem múkodnak.
Viszont ezek a singlre is hatással vannak? Mert az sem akaródzik elindulni, csak töltögöget szép kényelmesen, de legalább is forog az töltést jelző bizbasz. Na mindegy is , ha multi működik akkor már nagyon örülök. A gépem tulajdonságait is ki fogom tölteni, csak miután nem indult a gamma, lélekszakadva regiztem mindenhova ahol segítséget tudtam kérni
Majd megírom sikerült e
-
szacsee
nagyúr
válasz
MuTyisQs #149 üzenetére
Milyen routered van?
Amúgy gyártófüggetlen.
Keress olyan fület a beállításoknál NAT/WAN setting körül, hogy Port Fowarding, vagy Dlink-nél Virtual Server néven fut.
Na ott lesz több rublika... azokat kitöltöd értelem szerűen és mehet a móka.
Ja és UPnP alapból engedélyezve legyen. -
MuTyisQs
csendes tag
válasz
eladohardver #133 üzenetére
Hali!
Nekem is hasnló problémám van mint szacsee-nek volt, csak nekem az alapjátékkal. Tudnál segíteni abban h elmondod hogy melyik portokat kellene átállítani, hogy működésre bírjam?
Köszi a választ! -
szacsee
nagyúr
válasz
MuTyisQs #146 üzenetére
Adatlapod töltsd ki (cuccok) mert így nem tudjuk megdikkházni mi van a gépedben.
eladohardver rátapintott lehet ez a gond a multival:"Akik router mögött vannak és csatlakozási problémájuk van a szerverekhez, azok próbálják meg a portforwardingot az alábbiakon:
18390 TCP Kimenő
18395 TCP Kimenő
18395 UDP Kimenő
13505 TCP Kimenő
80 TCP Kimenő" -
MuTyisQs
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy valakinek volt e már hasonló hibája a játékkal kapcsolatban és nem tudok visszaolvasni 20 oldalt most. Most vettem a játékot a karácsonyi akció keretében és nagyon örültem neki. Be is kapcsoltam a játékot letöltődés után, el is indítottam volna rögön egy kampányt, de csak egyre forog az a töltést jelző kis hülyeség de nem csinál semmit se.A másik hiba megy az hogy bejelentkezek a játékba az EA accommal, keresek szervereket, de nem tudok rá csatlakozni, mert az írja ki h elveszett a kapcs a szerverrel, nézzem a beállításaimat, csakhogy a játék engedélyezve van a windowstűzfalon és a másik víruskeresőm meg ki van kapcsolva? Mi lehet a probléma? Megvettenm a játékot és semmien formában nem is tudom kipróbálni.Légyszi, segítsetek, sűrgős lenne!
Előre is köszi! -
F e Z o
veterán
Én is megvettem a bc2-t, idáig nagyon bejön, csak a kill/death arányom még elég gatya, lehet sokat rambózok, meg nem használom annyira a fedezékeket, mint más játékokban.
-
zseko
veterán
válasz
ErosenZold #143 üzenetére
hát... hogy őszinte legyek, akkor elég gáz így ez a játék. Pedig tetszik, végre nem cod, de ilyennel eltolni... nálam rendesen lerontotta a játékélményt.
(Ez persze az én véleményem) -
zseko
veterán
válasz
eladohardver #141 üzenetére
Nem bunkóztalak le, nem is akarlak, csak a hozzászólást kommentáltam. De számomra az ilyen nem elfogadható, (nekem) jelentősen rontja a játékélményt. Mintha folyamatosan vmilyen tejüvegen át nézném az egészet. Kocsiból látni ki így, nappal szembe vezetve, piszkos szélvédővel, nem egy házban belülről.. Legyen, de ne ész nélkül már..
peaceVan vmilyen szerver kezdőknek?
-
ErosenZold
senior tag
Üdv
Érdemes már játszani vele?
Ezt úgy értem, hogy a késelési bugok, meg a többi ökörség javítva van már nagyából? Anno felcsesztem magam az ilyen hülyeségeken, és abbahagytam, de most újra kedvet kaptam hozzá, ha az ilyen idegesítő dolgok javítva vannak -
zseko
veterán
válasz
eladohardver #138 üzenetére
Idiótaságra nem vagyok kíváncsi.
erről beszélek.
-
zseko
veterán
Megvettem a játékot, nem rossz
de ami zavar az az idegesítő "köd" (nem tudom minek lehet nevezni), hogy gyakorlatilag alig lehet normálisan ellátni ~50-100 méternél messzebbre mert mindenen rajta van ez a sz@r kékség..
Tudom hogy van ilyen "effekt" a való életben is, de az q...ra nem ilyen közel kezdődik.. Le lehet ezt valamilyen értelmes szintre csökkenteni valahogy? Egyelőre a single részével játszom, a multi majd később lesz.
-
szacsee
nagyúr
válasz
eladohardver #135 üzenetére
De volt UPnP látta a szervereket, de csatlakozáskor nem akarta az igazat.
Teljes nevük: Creedence Clearwater Revival, de én is kredencnek nevezem őket... -
szacsee
nagyúr
válasz
eladohardver #133 üzenetére
Megoldódott!
Játékban nyomtam egy Alt+Tab-ot böngészőben irány a router. Belőttem az átirányítást 1 hsz szerint, majd Alt+Tab és már hallgattam is a jó öreg Creedence nótát. -
szacsee
nagyúr
Urak egy kérdésem lenne.
Megvettem a Vietnam-ot EA Store-nál, viszont Steames a játékom.
Jelenleg a BC2-vel sem tudok szerverre csatlakozni. Szervereket kilistázza, majd csatlakozás gomb megnyomása után jó ideig vár és kiírja, hogy probléma van a kapcsolattal.
Mi lehet a baj. PB-t frissítettem már. Router mögül tolom.
Vietnam és a BC2 is ezt csinálja.
Vietnam elvileg ha aktív akkor minden okés nem...csak mert Steam DLC menüjében nem látom a játék kiegészítőt, viszont már aktiváltam a kódot..
-
viktorhmv
senior tag
válasz
eladohardver #129 üzenetére
Szia!
Én tegnap vettem meg és nagyon jót szórakozok vele. Sztem sikerült eltalálni a Vietnám hangulatot. Jók az új pályák és a fegyverek. Egy kicsivel talán könnyebben halnak az emberek( nem kell egy egész tár emberenként, mondjuk ezek a korszerű golyó álló mellények hiányának is köszönhető sztem.)
Egyelőre ezek az első benyomásaim. Ha szereted a Battlefield sorozatot akkor megéri ezt is megvenni sztem. -
bnorbert989
tag
Egy kis xfire-bc2 statisztika ..Háát igen
-
eladohardver
őstag
hali! kérdésem, érdemes megvenni a vietnam kiegészítőt?
benyomások róla?
-
csana
senior tag
Én úgy tudom igen. Mindenki EA szeróin nyomul, és ha jól sejtem online gaméhoz a steam-eseknek szintén be kell lépniük az EA fiókjukba.
"ACCESS TO ONLINE FEATURES AND/OR SERVICES REQUIRES AN EA ONLINE ACCOUNT AND REGISTRATION WITH THE ENCLOSED SINGLE-USE SERIAL CODE. REGISTRATION FOR ONLINE FEATURES IS LIMITED TO ONE EA ACCOUNT PER SERIAL CODE AND IS NON-TRANSFERABLE ONCE USED." Ez a steames verziónál van kibiggyesztve..
-
Itome
tag
válasz
bnorbert989 #124 üzenetére
Még ma úgy kb délután 4-ig steamen ~3700Ft a Bad company 2!
Más: És egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban: ha egy ismerősömnek a steames verzió van meg, én meg anno megvettem lemezen, elvileg ugyanúgy tudun kegymással játszani, nem?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Mi az eddigi tapasztalat a BC2 Vietnámmal kapcsolatban? Megéri megvenni? Nyújt vmi extrát? -
bnorbert989
tag
Ezt kerestem
Nem tudom miért azt hittem hogy vasárnap van és nézem steam-en hogy Holiday stb,gondoltam Szombat vasárnap van ez az akció,de rájöttem hogy hétfő van(tegnap hosszú volt az éjszaka ez a nap kimaradt nekem ),de a lényeg h holnap én is ugrok a bankba teszek lóvét a számlámra és veszem is meg xD
-
csana
senior tag
BC2 leárazás van holnap estig a steamen. Dúrván 4K Ft alatt van jelenleg.
Vajh ha annó én is be tudtam volna steamen szerezni, most nem húznám a szám az akció láttán
.
-
nepszter1
addikt
Üdv! Megkellene- vennem a Vietnámot hogy normálisan játszak vagy elég a sima? vagy hogyvan ez? a kiegészítésel?
-
hege01
tag
válasz
Terminator17 #115 üzenetére
Ezt töltsd le és telepítsd, elvileg utána mennie kéne.
Üdv.
-
he7edik.
addikt
Tecccik:
LINK -
Drang.hu
csendes tag
-
Drang.hu
csendes tag
-
eladohardver
őstag
válasz
pedrotakax #109 üzenetére
MSI Afterburner. google a barátod.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
pedrotakax #109 üzenetére
-
pedrotakax
csendes tag
Üdv!
Milyen progival tudom kiíratni az fps-t játék közben?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
eladohardver #106 üzenetére
10 alkalomra szól de nem olyan nehéz uninstallálni bármit is.
-
eladohardver
őstag
Üdv! Jól értem, mint Medal Of Honor-nál, itt is 5x telepíthetem, majd dobhatom a kukába a kódomat? Ha csak nem uninstallálom win újratelepítés előtt?
-
Kakaduku
senior tag
Nagyon be vagytok punnyadva!
Mi van itt! Na de hogy a hozzászólásom ne legyen annyira off, így kérdés: ki melyik szerón szokott játszani? Hol van a legtöbb magyar? Melyik a legjobb zseró?
Ezt mind egy hozzászólásban!Kicsit idióta, de legalább tükrözi az egyéniségemet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az OFF!
- iPad topik
- LEGO klub
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notebook hibák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest