- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuTyisQs
csendes tag
Így sem működik a drága. Nemtom mit csináljak igazándiból. Azt olvastam az ea-s forumon hogy egy arc újrarakta a windowst és ment neki. de nemhiszem hogy most ezért újrarakom a gépet. Azért köszi a segítséget.
-
MuTyisQs
csendes tag
Köszi a gyors választ, egész nap ezzel szenvedek!
Mindjárt megnézem ezeket, remélem múkodnak.
Viszont ezek a singlre is hatással vannak? Mert az sem akaródzik elindulni, csak töltögöget szép kényelmesen, de legalább is forog az töltést jelző bizbasz. Na mindegy is , ha multi működik akkor már nagyon örülök. A gépem tulajdonságait is ki fogom tölteni, csak miután nem indult a gamma, lélekszakadva regiztem mindenhova ahol segítséget tudtam kérni
Majd megírom sikerült e
-
MuTyisQs
csendes tag
válasz
eladohardver #133 üzenetére
Hali!
Nekem is hasnló problémám van mint szacsee-nek volt, csak nekem az alapjátékkal. Tudnál segíteni abban h elmondod hogy melyik portokat kellene átállítani, hogy működésre bírjam?
Köszi a választ! -
MuTyisQs
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy valakinek volt e már hasonló hibája a játékkal kapcsolatban és nem tudok visszaolvasni 20 oldalt most. Most vettem a játékot a karácsonyi akció keretében és nagyon örültem neki. Be is kapcsoltam a játékot letöltődés után, el is indítottam volna rögön egy kampányt, de csak egyre forog az a töltést jelző kis hülyeség de nem csinál semmit se.A másik hiba megy az hogy bejelentkezek a játékba az EA accommal, keresek szervereket, de nem tudok rá csatlakozni, mert az írja ki h elveszett a kapcs a szerverrel, nézzem a beállításaimat, csakhogy a játék engedélyezve van a windowstűzfalon és a másik víruskeresőm meg ki van kapcsolva? Mi lehet a probléma? Megvettenm a játékot és semmien formában nem is tudom kipróbálni.Légyszi, segítsetek, sűrgős lenne!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az OFF!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest