- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
BF2-höz és 2142-höz is jött utolsó patch még nem is annyira régen méghozzá elég jelentős mérettel és tartalommal, ha ebből indulunk ki akkor mindig van remény. Mondjuk személy szerint a BC2-ben inkább lemondanék az eddigi több gb patchről is és visszatérnék a béta állapotára, én ott semmilyen hibát nem sikerült felfedeznem viszont fele ekkora volt a gépigénye.
-
csana
senior tag
Valami ilyesmit sejtettem, mint amit egyik fórumon írnak a bc2 pingekről:
"Unlike other games the BC2 ping meter doesn't measure only the time it takes a packet to get from you to the server and back.
It measures first the time it takes for the packet to get to the server, then it adds the time the server processes the packet and then it adds the time which the packet takes to come back to you. You may think this is stupid, however it really helps server admins to decide the maximum allowed ping for their server. Bottom line:
Judge your ping by the server list not by the ping which is shown in-game because it is 1.5-3 times higher than your real.Example in the server list your ping is 62, however in-game it will be 140-180(maybe 200) because the time it takes the server to process the packet is also added.
EDIT: Also with the lag compensation your ping really doesn't matter as long as it is under 250."Korábban ezt a haverok is alá támasztották, mert náluk is 110 volt az átlag bc2 alatt (bivaly nettel, közeli szerón). Szóval én nem parázok ha a pingem 150 alatt van bc2 alatt..
-
petymeg
addikt
nálam is ugrál. gondolom ezzel akarták "élethűvé" tenni. nem hiszem h könnyű lehet menetközben célozni.
ma betévedtem egy 576 üzletbe és megvettem a vietnam kieget. remélem nem ablakon kidobott pénz volt! ha hazaértem melóból este meg is próbálom. jó magyar szervereket ki tud ajánlani? mert a játékban eddig nem sok magyar szerverre bukkantam...
-
bnorbert989
tag
Ezt kerestem
Nem tudom miért azt hittem hogy vasárnap van és nézem steam-en hogy Holiday stb,gondoltam Szombat vasárnap van ez az akció,de rájöttem hogy hétfő van(tegnap hosszú volt az éjszaka ez a nap kimaradt nekem ),de a lényeg h holnap én is ugrok a bankba teszek lóvét a számlámra és veszem is meg xD
-
BalaNce87
addikt
Ezek olyan dolgok amik egy multiplayer fps-be alapok, mégis hiányoznak így tényleg csak úgy tudom őket jellemezni hogy igénytelenek. Meg tényleg még mindig beta, medal of honornál is tudtam hogy ez lesz, volt 2x-er is beta de kb 1 hét után már patchelni kellett a játékot, ez rendben is van jöjjön patch de azért már kezdéskor is iszonyat hiányos bugos a játék. Az mcom iszonyat frusztráló, persze jogos hogy tankkal szétlehet lőni egy házat és ha összeomlik akkor az mcom nem maradhat egyben, bár lehet úgy kéne és akkor magukkal tolnának ki a támadók, mert üres területen kéne plantolni.
Hitbox is borzalmas, laggok is vannak, kevés pálya, már azt se csinálják hogy legalább az összes játékmód elérhető legyen mindegyik mapon. Nagyon sokszor az van hogy befutok fedezék mögé erre visszaránt oda ahol kaptam még a sebzést, azaz én fedezék mögött vagyok de aki lő az még úgy látja hogy nem teljesen.Olyan hibákkal van tele amit még 1 multis fps-be nem tapasztaltam, még mindig a cs-t tudom felhozni 10 éves és abba egy db ilyen baki sincsen. Nah mind1 engem már inkább bosszant a játék ezért is szoktam szüneteltetni, most lehet véglegesen, még eldöl hogy alakul a játék sorsa, de már eddig is tojtak rá nagy ívben, csak a bevétel volt a lényeg nagyon úgy néz ki. Nevetséges hogy konzolon jobb a helyzet, pedig egy bf nem éppen ott kezdte a pályafutását, ráadásul fps. Multizni úgyis csak eredetivel lehet, de így még az is eladja aki megvette, mert durván elhanyagolják. -
BalaNce87
addikt
Állítólag készülőben van igen, én addig fix hogy nem rakom fel újra míg nem jön valami normális patch is hozzá, mert még mindig tiszta szar a játék, de még ez is enyhe kifejezés rá. A vietnam engem nem érint, mert egy ilyet ingyen kéne adni, 4000 ft-ért meg rohadt drága egy ilyen semmiség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Epic Games
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest