helivel,tankkal lehet.csipával egy 1500 tiketes pályán 100 ölést összeszedek simán.most más fegyókra gyúrok azok meg inkább kisebb pályán jók
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

helivel,tankkal lehet.csipával egy 1500 tiketes pályán 100 ölést összeszedek simán.most más fegyókra gyúrok azok meg inkább kisebb pályán jók
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

Nekem is volt már,h 100+ ölésem volt,csak arra gondoltam,h nem mindegy,h 20 perc alatt összeszedsz ~30 kill-t egy kisebb pályán vagy 1.5-2 óra alatt 100-at.
Ma fogsz játszani?
Ha igen,akkor sztem veled tartanék,csak lenne egy kérésem
lyan szerverre menjünk már,ahol nem 300 a pingem.
Tudom,h ez a neten-gépen is múlik,nem csak a szerveren,de olyanra gondolok,mint a tegnapi,ott elég jó szokott lenni a pingem.
De persze nem kell,h hevy legyen. 
Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

jól összedolgoztunk multkor tetszett,ma nem megyek mert bulizni megyünk

oké,jó szórakozást 
Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

F_Zolee hamar leléptél

Egy menetet befejeztem a másikat meg a vége előtt hagytam abba, mert reménytelen volt a csapat. Egyedül hiába küzdök, míg a többiek az első zászlónál bujkáltak. 

nem találsz mostanában egy jó szerót sem 

Utóbbi időben nehézkes volt a menetelem. De vannak jó napok is. Igaz én inkább hc szerverre járok...

én is inkább odajárok,holnap nyomhatnánk egyet valamikor délután

Estefelé jó csak nekem. 7től kb de mint sokszor mondtam sosem lehet szentírásnak venni azt, hogy épp mikor érek rá. 
Amúgy most jöttem le egy hc szerverről. Védőbe voltam, hihetetlen, hogy mennyire birkák az emberek. Egyedül én próbáltam küzdeni, persze ha már ők bénák voltak befoglaltam párszor a bradleyt a bázisukon
. Szinte egyszerre élesítették mindig a pontokat, amúgy.
Már 44/11 volt a k/d-m de az sem volt elég, hogy visszatartsuk őket...

majd ketten megpróbálunk csapatba mozogni 

No, ma vagy holnap megjön PS3-ra a BC2, de jó lesz gamepad-del bénázni 

fiamnak x-re van,belelehet jönni simán (neki sikerült,nekem nem
)

Sziasztok!
Átnéztem a topikot nagyjából, és láttam pár ötletet, de úgy érzem a nagyja csak tipp.
Nekem is elkezdte a játék a fagyást. Pont úgy, ahogy páran leírják. Nyomom a multit, és random időben a kép megáll, a hang gerjed pár másodpercig és ennyi. Ez után a gerjedés elhallgat, és a kimerevedett kép marad csak. Nem lehet mást tenni, csak kikapcsolni és újraindítani. Van, hogy 5 percet tudok játszani, van, hogy 15-öt. Természetesen amúgy stabil a gép, itt meg kifagy.
Így egyszerűen nem lehet játszani. Régen gtx280 sli-m volt, most egy magányos 6950 van. Az sli-vel nem volt gondom, most meg egy kártyával szívás van.
Szóval mostanra meglett a tuti oka, hogy mitől fagy a játék, vagy még mindig csak sötétben tapogatózunk?

Üdv!
Nekem néha fagy csak ki, illetve maga a gém nem áll meg, csak valahogy én maradok ki, de kb. 1 perc múlva visszaenged. Tényleges fagyást nem sokszor produkál - igaz, nem is játszom olyan sokat...
BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN]--->X<---OPTIMUS power is mine at ONEce!

Kevés lehet a cpu fesz. Erősebb vgaval többet droppol a lap. Lehet az előző feszen ment de most már nem biztos. Próbáld növelni...

Ezt most úgy értsem, hogy egy 6950 többet eszik, mint 2db. gtx280?
Más játék, ami jobban terheli a gépet, ott meg jó a cpu?
Nem igazán hinném, hogy ez a játék jobban megfogná a gépet, mint egy prime és furmark együtt.
atinál van valami vacak cucc (talán valami monitorozó alkalmazás lehet) a driverben amit ha kikapcsolsz akkor nem lép ki olyan sűrűen ill. nem fagy ki, de meg nem mondom mi, itt a topikban keress egy atis probléma megoldást - nem tudom kit lehetne ajánlani neked mivel már régen történt a dolog - de hátha a keresővel megtalálod az alanyt
+ a játék nem szereti ha húzott rendszeren játszol vele, mert mocskosul instabillá válik
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Nem is olyan vészes, mint amennyire hittem
Persze vagy hatszor bénább vagyok a PC-hez képest, de az első köröm alapján (21/5 KDR, de kikaptunk, a legutolsó M-COM kifogott rajtunk) más se sokkal ügyesebb 
Spotolni senki nem spotolt
Persze azt nem tudom, hogy lehet olyan hulladék helyre rakni (Select gomb) én mégis használtam, főleg a UAV/Bradley-ből.
szerk: marozsanjanos néven vagyok, ha fel akar venni valamelyik PS tulaj (tudom, nem sok jár errefelé, de hátha...)
[ Szerkesztve ]

az nem gondoltam volna, hogy soha nem érem el az 50-es szintet. most 41-nél törlöm ezt az ótvart a gépemről. 
hetek óta nem lehet összehozni egy normális meccset, mert totál szar a hitbox. minden szerveren lag meg csít megy ezerrel.
azon vettem észre magam, hogy csak felidegesít a sok gyökér csíter vagy ha véletlenül nincs egy se, bekerülök egy rohadt kemper csapatba, aztán csak lesnek a csírák, hogy megy a spawnkill és lekaszabolnak minket.
a legidegesítőbb a sok lassú szerver és az ebből adódó hitbox hibák, ha kicsit szokatlanabb helyről tüzelsz eldobja magát a program és olyan mintha vízipisztollyal lőnél.
szóval nem tudom, de engem már csak felidegesít, nem kikapcsol. a cod 2 volt régen a favorit multi nálam, ott soha nem éreztem ezt, pedig ott is volt csalás.

Furcsa dolgokra képes a technika. Próbáld ki hátha bejön...ha meg nem akkor a tuninggal lehet gond, már ha van.

Ja, a másik: nincs PC-s hitbox móka, nem kell 40 lőszer az ellenségbe, ha rájön az öt perc. Három rövid sorozat és ha pontosan célzok, fekszik.
ez érdekes, nem tudom hogy oldhatták meg ps3nál, még anno xbox360 ra olvastam pár olyan hszt amiben szidták mert lagos a live rendszer
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Nemtom, de tényleg jobb, mint PC-re. Mondjuk én annyira nem vágom még a kontroller témát, hogy minden multi előtt le kell nyomnomegy kis single-t a gyakorlás miatt, különben nagyon megszivom a multiban 
Egyébként érdekes, mennyivel másképp gondolkodtak a konzolosok egy-egy szituációban, PC-n ugye már 600+ óra alatt nagyjából rájöttem, ki, merre, mikor, itt más minden (néha előny, néha nem).

Na a mai napon összefutottam egy nyomorult csalóval. 49/0-val zárta a kört. Egy szintén nagy tudású meg őt védte, hogy nem csal. Aztán a következő körben meg a másik szerepelt jól. De itt van a főgyökér.[link]
Nem értem, hogy a BF3-ban miért lehet jelenteni a csalókat de itt meg nem... 
[ Szerkesztve ]

bf3-ba több van. 
steam/origin: cars1dA

Mivel az felkapottabb. De ott legalább lehet jelenteni...

Most meg van valami a pb szolgáltatásommal, mert kidobálnak a szerverek. Lefuttattam egy tesztet, a szerint meg jó. 

Ez azért van, mert félelmetesen nagy hitboxa van konzolon az embereknek. Simán valaki mellélősz és beadja a headshotot. Már bc2 -ben is ez volt konzolon.
upsz, most nézem ez a bc2 topik. 
F_Zolee: Még mindig semmi bf3?
[ Szerkesztve ]
gamertag:attila4go Origin:attila4go

Még nincs. Hétvégi játékos vagyok így bőven beérem még mindig a BC2vel. Ez legalább hasít a gépemen gond nélkül.

Á, nekem sikerül így is sokszor mellélőni, ha nem nyomok a multi előtt egy bemelegítő single pályát, akkor meg főleg 
hát nemtom, én nem veszek a jövőben sem konzolt, ha adnának mellé tartozékként bill+egeret, megfontolnám, az a baj h bohóckodás kontrollerrel, és ezt a fejlesztők még komolyan is gondolják, elment amikor még voltak 2d-s játékok, de a mostani felhozatalnál sztem röhej