Hirdetés

2012. február 4., szombat

(#36101) aram01 válasza Bati0501 (#36100) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

helivel,tankkal lehet.csipával egy 1500 tiketes pályán 100 ölést összeszedek simán.most más fegyókra gyúrok azok meg inkább kisebb pályán jók

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#36102) Bati0501 válasza aram01 (#36101) üzenetére

Bati0501
(fanatikus tag)

Nekem is volt már,h 100+ ölésem volt,csak arra gondoltam,h nem mindegy,h 20 perc alatt összeszedsz ~30 kill-t egy kisebb pályán vagy 1.5-2 óra alatt 100-at.
Ma fogsz játszani? ;) Ha igen,akkor sztem veled tartanék,csak lenne egy kérésem:olyan szerverre menjünk már,ahol nem 300 a pingem. :DDD Tudom,h ez a neten-gépen is múlik,nem csak a szerveren,de olyanra gondolok,mint a tegnapi,ott elég jó szokott lenni a pingem.
De persze nem kell,h hevy legyen. :N

Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

(#36103) aram01 válasza Bati0501 (#36102) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

jól összedolgoztunk multkor tetszett,ma nem megyek mert bulizni megyünk

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#36104) Bati0501 válasza aram01 (#36103) üzenetére

Bati0501
(fanatikus tag)

oké,jó szórakozást :)

Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

(#36105) aram01

aram01
(PH! kedvence)

F_Zolee hamar leléptél

(#36106) F_Zolee válasza aram01 (#36105) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Egy menetet befejeztem a másikat meg a vége előtt hagytam abba, mert reménytelen volt a csapat. Egyedül hiába küzdök, míg a többiek az első zászlónál bujkáltak. :N

(#36107) aram01 válasza F_Zolee (#36106) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

nem találsz mostanában egy jó szerót sem :(

(#36108) F_Zolee válasza aram01 (#36107) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Utóbbi időben nehézkes volt a menetelem. De vannak jó napok is. Igaz én inkább hc szerverre járok...

(#36109) aram01 válasza F_Zolee (#36108) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

én is inkább odajárok,holnap nyomhatnánk egyet valamikor délután

(#36110) F_Zolee válasza aram01 (#36109) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Estefelé jó csak nekem. 7től kb de mint sokszor mondtam sosem lehet szentírásnak venni azt, hogy épp mikor érek rá. :)

Amúgy most jöttem le egy hc szerverről. Védőbe voltam, hihetetlen, hogy mennyire birkák az emberek. Egyedül én próbáltam küzdeni, persze ha már ők bénák voltak befoglaltam párszor a bradleyt a bázisukon ;]. Szinte egyszerre élesítették mindig a pontokat, amúgy. :W Már 44/11 volt a k/d-m de az sem volt elég, hogy visszatartsuk őket...

(#36111) aram01 válasza F_Zolee (#36110) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

majd ketten megpróbálunk csapatba mozogni ;)

(#36112) madgie

madgie
(VIP)

No, ma vagy holnap megjön PS3-ra a BC2, de jó lesz gamepad-del bénázni :D

(#36113) aram01 válasza madgie (#36112) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)

fiamnak x-re van,belelehet jönni simán (neki sikerült,nekem nem :D )

(#36114) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Átnéztem a topikot nagyjából, és láttam pár ötletet, de úgy érzem a nagyja csak tipp.

Nekem is elkezdte a játék a fagyást. Pont úgy, ahogy páran leírják. Nyomom a multit, és random időben a kép megáll, a hang gerjed pár másodpercig és ennyi. Ez után a gerjedés elhallgat, és a kimerevedett kép marad csak. Nem lehet mást tenni, csak kikapcsolni és újraindítani. Van, hogy 5 percet tudok játszani, van, hogy 15-öt. Természetesen amúgy stabil a gép, itt meg kifagy.

Így egyszerűen nem lehet játszani. Régen gtx280 sli-m volt, most egy magányos 6950 van. Az sli-vel nem volt gondom, most meg egy kártyával szívás van.

Szóval mostanra meglett a tuti oka, hogy mitől fagy a játék, vagy még mindig csak sötétben tapogatózunk?

(#36115) AxBattler

AxBattler
(senior tag)

Üdv!
Nekem néha fagy csak ki, illetve maga a gém nem áll meg, csak valahogy én maradok ki, de kb. 1 perc múlva visszaenged. Tényleges fagyást nem sokszor produkál - igaz, nem is játszom olyan sokat...

BFBC2 / STEAM : AxBattler[HUN]--->X<---OPTIMUS power is mine at ONEce!

(#36116) F_Zolee válasza antikomcsi (#36114) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Kevés lehet a cpu fesz. Erősebb vgaval többet droppol a lap. Lehet az előző feszen ment de most már nem biztos. Próbáld növelni...

(#36117) antikomcsi válasza F_Zolee (#36116) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ezt most úgy értsem, hogy egy 6950 többet eszik, mint 2db. gtx280?

Más játék, ami jobban terheli a gépet, ott meg jó a cpu?

Nem igazán hinném, hogy ez a játék jobban megfogná a gépet, mint egy prime és furmark együtt.

(#36118) Źşë' válasza antikomcsi (#36117) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

atinál van valami vacak cucc (talán valami monitorozó alkalmazás lehet) a driverben amit ha kikapcsolsz akkor nem lép ki olyan sűrűen ill. nem fagy ki, de meg nem mondom mi, itt a topikban keress egy atis probléma megoldást - nem tudom kit lehetne ajánlani neked mivel már régen történt a dolog - de hátha a keresővel megtalálod az alanyt

+ a játék nem szereti ha húzott rendszeren játszol vele, mert mocskosul instabillá válik

[ Szerkesztve ]

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#36119) madgie válasza aram01 (#36113) üzenetére

madgie
(VIP)

Nem is olyan vészes, mint amennyire hittem :) Persze vagy hatszor bénább vagyok a PC-hez képest, de az első köröm alapján (21/5 KDR, de kikaptunk, a legutolsó M-COM kifogott rajtunk) más se sokkal ügyesebb :D

Spotolni senki nem spotolt :((( Persze azt nem tudom, hogy lehet olyan hulladék helyre rakni (Select gomb) én mégis használtam, főleg a UAV/Bradley-ből.

szerk: marozsanjanos néven vagyok, ha fel akar venni valamelyik PS tulaj (tudom, nem sok jár errefelé, de hátha...)

[ Szerkesztve ]

(#36120) hibavissza

hibavissza
(fanatikus tag)

az nem gondoltam volna, hogy soha nem érem el az 50-es szintet. most 41-nél törlöm ezt az ótvart a gépemről. :DDD
hetek óta nem lehet összehozni egy normális meccset, mert totál szar a hitbox. minden szerveren lag meg csít megy ezerrel.
azon vettem észre magam, hogy csak felidegesít a sok gyökér csíter vagy ha véletlenül nincs egy se, bekerülök egy rohadt kemper csapatba, aztán csak lesnek a csírák, hogy megy a spawnkill és lekaszabolnak minket.
a legidegesítőbb a sok lassú szerver és az ebből adódó hitbox hibák, ha kicsit szokatlanabb helyről tüzelsz eldobja magát a program és olyan mintha vízipisztollyal lőnél.

szóval nem tudom, de engem már csak felidegesít, nem kikapcsol. a cod 2 volt régen a favorit multi nálam, ott soha nem éreztem ezt, pedig ott is volt csalás.

(#36121) F_Zolee válasza antikomcsi (#36117) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Furcsa dolgokra képes a technika. Próbáld ki hátha bejön...ha meg nem akkor a tuninggal lehet gond, már ha van.

(#36122) madgie válasza madgie (#36119) üzenetére

madgie
(VIP)

Ja, a másik: nincs PC-s hitbox móka, nem kell 40 lőszer az ellenségbe, ha rájön az öt perc. Három rövid sorozat és ha pontosan célzok, fekszik.

(#36123) Źşë' válasza madgie (#36122) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ez érdekes, nem tudom hogy oldhatták meg ps3nál, még anno xbox360 ra olvastam pár olyan hszt amiben szidták mert lagos a live rendszer

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#36124) madgie válasza Źşë' (#36123) üzenetére

madgie
(VIP)

Nemtom, de tényleg jobb, mint PC-re. Mondjuk én annyira nem vágom még a kontroller témát, hogy minden multi előtt le kell nyomnomegy kis single-t a gyakorlás miatt, különben nagyon megszivom a multiban :))

Egyébként érdekes, mennyivel másképp gondolkodtak a konzolosok egy-egy szituációban, PC-n ugye már 600+ óra alatt nagyjából rájöttem, ki, merre, mikor, itt más minden (néha előny, néha nem).

(#36125) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Na a mai napon összefutottam egy nyomorult csalóval. 49/0-val zárta a kört. Egy szintén nagy tudású meg őt védte, hogy nem csal. Aztán a következő körben meg a másik szerepelt jól. De itt van a főgyökér.[link]

Nem értem, hogy a BF3-ban miért lehet jelenteni a csalókat de itt meg nem... :(((

[ Szerkesztve ]

(#36126) ADAM1337 válasza F_Zolee (#36125) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

bf3-ba több van. :DDD

steam/origin: cars1dA

(#36127) F_Zolee válasza ADAM1337 (#36126) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Mivel az felkapottabb. De ott legalább lehet jelenteni...

(#36128) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Most meg van valami a pb szolgáltatásommal, mert kidobálnak a szerverek. Lefuttattam egy tesztet, a szerint meg jó. :F

(#36129) Def26 válasza madgie (#36122) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Ez azért van, mert félelmetesen nagy hitboxa van konzolon az embereknek. Simán valaki mellélősz és beadja a headshotot. Már bc2 -ben is ez volt konzolon.

upsz, most nézem ez a bc2 topik. :B

F_Zolee: Még mindig semmi bf3?

[ Szerkesztve ]

gamertag:attila4go Origin:attila4go

(#36130) F_Zolee válasza Def26 (#36129) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Még nincs. Hétvégi játékos vagyok így bőven beérem még mindig a BC2vel. Ez legalább hasít a gépemen gond nélkül.

(#36131) madgie válasza Def26 (#36129) üzenetére

madgie
(VIP)

Á, nekem sikerül így is sokszor mellélőni, ha nem nyomok a multi előtt egy bemelegítő single pályát, akkor meg főleg :DDD

(#36132) Źşë' válasza madgie (#36131) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

hát nemtom, én nem veszek a jövőben sem konzolt, ha adnának mellé tartozékként bill+egeret, megfontolnám, az a baj h bohóckodás kontrollerrel, és ezt a fejlesztők még komolyan is gondolják, elment amikor még voltak 2d-s játékok, de a mostani felhozatalnál sztem röhej :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.