Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeollam
aktív tag
Jöhetne valaki játszani
-
FZsolt15
aktív tag
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok, tudna nekem valaki linkelni egy magyarosítást? köszönöm
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
Mennyien vannak online mostanában? Érdemes lenne felrakni lövöldözni picit?
-
CJ4567
nagyúr
Sziasztok. Mitől van, hogy úgy beenged a Vietnam kiegészítőbe, hogy nincs is meg?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
HollyBoni #977 üzenetére
The Ultimate [HIGH-POINT] Server ezen a szerveren szoktak lenni Vietnam pályák is, plusz 30x-os XP.
-
HollyBoni
veterán
Megint elővettem a játékot, és találtam egy DICE szervert, azt írják Bad Company 2.0 és Vietnam 2.0 tesztelés megy, Vietnam kiegészítő ment és én is tudtam játszani, mikor nincs is meg.
Ezmiez az egész, meg mi ez a 2.0 dolog? Viszont most már nem tudom megtalálni a szervert, egy 5 perce még ment.
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #975 üzenetére
látom te is szidod az ellent rendesen
miért nem jöttél velem helizni?(#974) FZsolt15: akkor majd legközelebb
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #971 üzenetére
pár perc és jövök én is hc-re menj
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #971 üzenetére
megint?
(faszos)sshentes vagyok -
aram01
nagyúr
jöttök egyre?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
isizakhi03 #966 üzenetére
A D meghajtón volt a játék, meg is maradt, el is indul csak Origin könyvtárban nincs ott, hogy telepítve.
PunkBustert telepítettem, frissítettem a játékot, de nem jó. Marad a játék újra telepítése.Játék közben jelölt be egy szakasz társ, de nem kaptam meg, utána én is küldtem neki requestet de semmi.
Te mar megvagy a barát listámban, úgyhogy néha jó. Innen a topicbol is több embernek küldtem requestet de nem igazoltak vissza. -
isizakhi03
tag
válasz
FZsolt15 #965 üzenetére
Kezdjük sorban:
Windows újra telepítés után a játékot is újra kell telepíteni?
Attól függ. Ha a C meghajtóra rakod, akkor igen. Ha mondjuk a D partícióra, akkor nem tudom. Elvileg rajta marad az adott partíción a cucc, feltéve, ha nem formázod azt is ! Ha nem formázod, de újrahúztad, talán kiindul. Nem tudom.
Mind valami PunkBuster hibával kidob amikor betolt a pálya, feltettem a PB-t de csak nem jó.
Töltsd le ezt pbsetup ezzel frissítsd meg ! Elvileg jónak kell majd lennie !
Ha be jelölök valakit barátnak, miért nem kapja meg? fordítva és én se kapom meg.
Ez bonyolult. Én még ilyennel sem találkoztam ! Vegyél föl engem és meglátjuk !
A nevem: WorldTradeCenter -
FZsolt15
aktív tag
Sziasztok.
Windows újra telepítés után a játékot is újra kell telepíteni? Mind valami PunkBuster hibával kidob amikor betolt a pálya, feltettem a PB-t de csak nem jó.Ha be jelölök valakit barátnak, miért nem kapja meg? fordítva és én se kapom meg.
-
aram01
nagyúr
hali
nem tudjátok mi van ezzel a stat oldallal? [link] -
gari24
tag
off töröltem
-
gari24
tag
Hali
Az miért van hogy a BBC2 vietnam szerverre akarok felmenni és map töltése közbe kidob asztalra és be is zárja a játékot, ellenben a simajátéknál minden klappol ??
-
FZsolt15
aktív tag
Tudnátok olyan szervereket mondani ahol a top pályák (Heavy Metal, Harvest Day, Panama Canal stb.) követik egymást conquest módban? A Hungarian Field Debrecen Civis szerver ilyen volt de sajna mar nem megy.
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #954 üzenetére
csakahácé
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
isizakhi03 #955 üzenetére
En most játszok egyet. jössz?
-
isizakhi03
tag
Nyomattam most egy meccset, baromi jó volt, kár nem volt itt senki..
-
isizakhi03
tag
jön valaki játszani? nem megyek HC-ra! a sok kemper low sniper mellé.
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #945 üzenetére
azon a szerón nem tudok vissza írni mert némítottak
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bjørgersson #947 üzenetére
Újratelepítés előtt kipróbálhatod a másik módot. Nem kerül semmibe.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
isizakhi03 #945 üzenetére
Lehet az lesz, úgyis be van kapcsolva a vsync, Battlefieldekben nem látom értelmét, a 94875 fps-nek.
(#946) F_Zolee: User, de most az jutott eszembe, hogy az utóbbi két hétben ez már a harmadik vga a gépben, aztán lehet a driverek vannak összeszaródva. Pár napon belül úgyis terveztem egy Win telepítést, meglátjuk milyen lesz utána.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bjørgersson #944 üzenetére
Milyen módban megy? User v kernel? Állítsd át a másikra arról amin épp van.
Vagy lődd ki az AB-t. -
isizakhi03
tag
válasz
Bjørgersson #942 üzenetére
a bad company 2 az egy érdekes figura. volt régebben egy hd 5770-em msi, ami hibás volt. minden játék kihozta belőlle, de csak nagyon ritkán, és főleg ha hosszú ideje toltam vele. Na mármost a BC2 azonnal kihozta belőle a hibát. ha veszek egy új kártyát ez a legelső program, amivel tesztelem. úgy is nevezik ezt, hogy a vga tesztelő program. először nem értettem, de most már igen. a kilépési hiba nálam is előjött már, nem hiszem a hd 7850-ed tuning nélkül nem produkál jó fps-t, míg ezzel nyomod, kapcsold ki a tuningot.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bjørgersson #942 üzenetére
CCC-vel húzod vagy mással?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bjørgersson #940 üzenetére
Ez már csak ilyen. Mit tuningolsz?
-
Bjørgersson
félisten
Kezd kurvára zavaró lenni, hogy folyton meghal a gép ettől a szartól.
-
Bjørgersson
félisten
A mai nap szerintem nekem még kimarad a családozás miatt.
-
grrpowa
aktív tag
válasz
isizakhi03 #936 üzenetére
Én este 9 óra fele
ts azt külön le kell tölteni ugye
nagyon rég használtam már
-
isizakhi03
tag
akkor mikor értek rá? lesz ts?
-
grrpowa
aktív tag
Nekem mind 1 hogy hova megyek csak ne 12 ember legyen a szerón
utálom mikor nekem kell keresni az ellent meg amúgy is olyan játékos vagyok aki mindig át áll a gyengébb csapatba meg megyek ellőre eszetlenül mert a játék lényege hogy felrobbantsuk az Mcomot nem az hogy minél jobb legyen a K/D arány legalábbis szerintem
-
aram01
nagyúr
válasz
isizakhi03 #922 üzenetére
sshentes, na az én vagyok, de én csak hc-n tolom, este én benne vagyok 1-2 körben ha nektek jó
-
isizakhi03
tag
mikor nyomjuk akkor? eddig kovy29-et vettem fel, meg valami ssaram vagy mi a neve a másik srácnak
az én nevem worldtradecenter tessék bejelölni !
-
Bati0501
őstag
válasz
Bjørgersson #914 üzenetére
Sztem nem.
Ez olyan,mint mondjuk BF3-ban a hőcsapda.Vagy nem tudod X ideig befogni vagy ha már kilőtted,akkor célt téveszt,elkanyarodik vmerre.
BF3 tuti így van,itt nem tudom megmondani 100%-ra,mert már nem emlékszek. -
grrpowa
aktív tag
A füst csak tracer ellen jó de ha valaki kicsit jobban játszik simán leszed tracer nélkül is M136 AT4 el ha nem mozdulsz a rakéta leszed mert már irányban van a tracer arra jó hogy ha pár másodpercig az rpgt rajtatartja a megjelölt célponton akkor nem kell céloznia csak kilövi a rakétát és egyből a célpontra meggy még ha az ellenkező irányba lövi is el visszafordul a megtracelt célpontra
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #916 üzenetére
szerintem meg nem, mert ha jobban belegondolsz, ha nem mozdulsz akkor már biztos hogy eltalál a rakéta mert irányban van
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #914 üzenetére
helivel nehéz, főleg ha pont berepülsz
-
aram01
nagyúr
össze vissza nyomatom
de majd kipróbálom hogy egyből kicsapom
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #908 üzenetére
király vagy köszi, remélem már jó lesz
más ti ha bemérnek tracer-el (heli) mikor nyomjátok ki a füstöt? mert van amikor simán lekap a raketta
-
grrpowa
aktív tag
válasz
isizakhi03 #898 üzenetére
Fegyver beállításoknál SPEC 3 V-smoke ezt állítsd át igy ha helit tankot meg dartsolják ezzel tudod semlegesíteni
-
aram01
nagyúr
segítsetek, szerintetek játék közben miért lépked ki kb 5 percenként teljes képernyőből ablakra?
Rohadtul idegesít, főleg ha helizek vagy "élesben vagyok".w7 van a gépen -
FZsolt15
aktív tag
Nekem HeavyMetal HUN a nevem, igazoljatok vissza.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
isizakhi03 #900 üzenetére
X-re se jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az OFF!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Autós topik
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest