Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Én tegnap 5 meccsből 3-at nyertes csapatban toltam, de egyedül nem fogok sokat játszani ilyet, mert a másik kettőben mg 2-2 ember világtalan volt és nem értette mit kell csinálni, pedig elégszájbarágós.

@#10177F_Zolee: a tankos mindig elmegy valamelyik irányba nagyon, volt olyan, amiben kb ki se bírtam jönni vele, de volt olyan is, hogy 4en voltunk 4 tankkal.

-
Winne
nagyúr
Akkor te sokkal jobban haladsz. Hány órád van benne?
@ #10163 nincsnév007 : ha megjelenés óta nyomod a proval, akkor neked még jobban bele kellene húznod.

Mondjuk tökmindegy, ha nem lesz meg, csak eddig nem figyeltem miben mennyire lehet haladni, azért jött a kérdés.
-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Assault noob voltam mindig, de itt a kevés lőszerrel eltiltottak.

-
Winne
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Huh akkor valszeg nem lesz meg a vége, tegnap vettem meg a sima pass-t. Egy pizza árát hajlandó volta rááldozni, így a coinokkal nem volt nagy pénz, úgyis dagadt vagyok.

December elején vettem meg és PUBG mellett játszok vele éjjelente, a duplaxpimet elszartam először, most már tudom hogy működik, jelenleg így állok:
Sokat farmolok casualban így egyedül, de mától gauntlet lesz.
-
Winne
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Amúgy hogy lehet gyorsan haladni a BattlePass-al?
-
Winne
nagyúr
Ezt a Gauntletet szoktátok tolni soloban? Eddig azért nem próbáltam, mert nagyon függ a többiektől, de lassan csak azok a challengek maradt. Általában csinálják a publicok, amikt kell?
-
Winne
nagyúr
Ez nekem is eszembe jut sokszor, hogy a tankból sosem száll ki az utolsó ember, nem szabad átadni, de hogy miért lövik ki az enemy tankot amiből kiugranak? Na ezt sosem értettem. Kell az a 150 pont?

Ugyan nincs BP prom, de most egy meccsben beadta az összes unlockot, másfél percig nem hallottam semmit kb úgy üvöltött a táráttátá-táttá.

-
Winne
nagyúr
Bután játszó játékos van bőven itt is igen, ezzel sosem lehetett mit csinálni. Tegnap két meccset is ezen buktunk, hogy végigküzdöttük magunkat a pontokon és az utolsónál az utolsó 3 tankot elvitte valaki és kihajtott direkt a pályán. Az ilyenek fájnak, amikor 40 percet szopik az ember aztán még csak happy finnish sincs a végén.

Én inkább beülök gunnernak, ha sok az ilyen, mert ha kimenekül 2 bekapott után, akkor én megpróbálom kimenteni.
-
Winne
nagyúr
A tankoknak együtt kell mozogni, a korábbi szériákban is kettővel mentünk együtt, foglalni is könnyebb úgy, meg védeni is tudtuk egymást. Nyilván ehhez az kellett, hogy discordon kommunikáltunk egymással, egyedül ezt nem lehet itt, mert nem számíthatsz arra, hogy a másik is figyel rád úgy, ahogy te rá. Nekem azzal se volt bajom, ha csak 1 tankunk volt mindig, akkor az ősidőkben b1zarre vezetett, én meg gunnerkedtem és hegesztettem mikor komolyabb volt a harc, néha arcba raktam egy plusz rakétát nekik. Olyankor sokszor lefeküdtem pihenni egyet, de még vissza tudtam spawnolni és ment tovább.

-
Winne
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Jöhetne egy duplaxp-s free hétvége megint akkor.

-
Winne
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Igen nem kevés kör ment bele és az összes BF közül nekem a 3 volt leginkább balance-olt. Járműveztem és infantryztam is benne sokat, nem billent az egyik irányba. A többiben inkább vagy az egyik vagy a másik ment.
A hajhagymáim még bírják, bár nyilván nem állnak ellen az időnek, de az alváom nem tudom acélos, a Watch szerint nincs 4.5 óra az utolsó évem napi átlaga.

-
Winne
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Na ez vagyok én is, alvás helyett éjjel tudok gépezni, ilyenkor viszont nincs mikrofonra lehetőségem és kb egyik korábbi BF játszópajtásom sincs fent már. Öregszem is, a reflexeim és a kevés játékóra sem válik előnyömre, de én is az a játékos vagyok, aki mindig megy a pontra, foglalok ahogy csak tudok és akkor is visszamegyek mindig, amikor kb egyedül próbálom az adott pontot megszerezni hiába pattanok le róla állandóan.
Itt még jobban ment, már nem tudom ezt a szintet hozni, pedig ott még bántottam is magam olyanokkal, hogy minden fegyvert egész számú killekig nyomtam és nem a legjobban fekvővel mentem.

123e kill, hogy volt időm erre?

Már nem érdekel a statom, Winnie vagyok, 347 napja tiszta.

-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Tökéletesen leírtad, hogy milyen az a játék.

A fegyver se elég, ha tudod, akkor custom droppot húzd be, akkor a saját fegyvereddel meglátod, hogy az sem váltja meg a világot, mert folyamat hiteled, de nem akar halni.

-
Winne
nagyúr
A trainingnél van egy initial breakthrough, meg van az említett casual is, ott a botok miatt van ideje megszokni a fegyvereket, mozgást, meg hogy mit érdemes és mit nem csinálni az 1v1-ekben. Ha az már komfortos, akkor mehet a sima.
@ #9771 F_Zolee : a rank alapú nem jó, volt már ahol ment és megbukott. Mindig hasonló szintűek ellen nincs kiemelkedő sikerélményed kb sosem, nem lesz meg az extázis, ami miatt visszajössz, hogy újra a tiéd legyen.

-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
A hangtompító az minek? Attól csak rosszabb lesz.
-
Winne
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
de ha nem nyitod ki, akkor honnan látod ki mit csinált?
Amúgy nálat megint olyan lett tegnap valahogy, mint a bétában volt. Én tele kell, hogy pumpáljam tök mindegy mivel megyek, shoti min 2 hit, én meg a másodpercnél rövidebb idő alatt fekszem. Remélem ma estére kiheveri.
-
Winne
nagyúr
A duplaxp-ket rányomtam most először, azt gondoltam legalább összeadja, de csak egymás mellett aktiválta. Ez is jól ki van találva.

-
Winne
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ezt az smg meta dolgot nem értem. Egyszerre az smg és a jó és az smg a rossz, mert a karakter nem fekszik le időben? Én még csak ismerkedek a játékkal, szépen sorban most infantryzok kis tankozással, már kezd kialakulni egy sorrend a fejemben, hogy nekem mi fekszik és melyik módra melyik fegyverrel érdemes mennem, de az smg nincs a legjobbak között, csak oda jobb, mint a többi, ahol épületen belüli harchoz vagy kis fordulékony, futkozós mapon hipfireben támadni védeni kell pörgősen. Nyíltabb placcon ugyanúgy 5-10 közötti hitre fekszik az enemy, mint anno a bétában nálam.
-
Winne
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Az inkább a baja, hogy egyrészt az elején mindenki extrán bátor, mert úgyis visszajön, aztán a második, hogy több heli miatt bárki lehet előtted már a földön, mire te leérsz (ez a legnagyobb faszság), bármit felszedsz, annyi fegyver van, hogy nem tudod hogy bánj vele, vagy egyáltalán mi a tőgy az és a hitreg kabaré. 5-7 hittel életben maradnak.
-
Winne
nagyúr
válasz
deathcrow42
üzenetére
Na éjjel megnézem neked nálam mizu, a te beállításaid vannak azóta is.
-
Winne
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Revive az, hogy 20x kell rányomni, hogy felvegyen valakit, ha nem hosszan nyomom?

@ #9075 gyuribácsi88: ez a br amúgy tényleg fos, de főleg a hitreg teszi tönkre. A fegyver is túl sok fajta van, a nagyja amit találok azt se tudom mi, nemhogy rutinom legyen a használatában. PUBG-sen jobb lenne, hogy fel lehetne szedegetni, amit szeretnék és felpimpelni úgy ahogy szeretném. Nem kell egy ilyen módba ennyi csicsa, főleg hogy van még benne heli, tank, ilyen olyan légitámogatás, füst. A kevesebb néha több alapon fejlesztenék.

-
Winne
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez engem nem talál meg sajnos. A gunnernek kell beállítva legyen, nem elég, hogy nálam az van beállítva, ha nem én vagyok a gunner, ugye?

-
Winne
nagyúr
válasz
boogie84
üzenetére
Teljesen fel vagyok előtte és utána is, arra csend lesz itthon.

Kérdés:
1. itt van valami oldal, mint anno a Battlelog, amin meg tudom nézni magam, hogy melyik fegyverrel vagyok hatékonyabb?
2. tankra van valami fejlesztés, hogy lássa/spotolja az aknákat, ha közel megyek? -
-
Winne
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
A Redsec nálam is ugyanez, nem is értem, mintha két teljesen különböző játék lenne. Volt olyan köröm a napokban, hogy csipával ellőttem 6x a gyereket miközben futott el és talált fedezéket. Hát mondom ilyen nincs. Ennyi idő alatt még a pajzsot se tudta volna visszarakni. Tegnapelőtt megvettem a simát, max ha más nem akkor nyomok infantry alapút, abbab könnyebb ellensúlyozni ha a csapat fele nem csinál semmit, ami a feladat lenne.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Köszi, akkor ezt megkeresem. Tehát ha valamelyikben van valami, ami free és érdekel, akkor azt kipörgetem és a végén lévő mondjuk fegyver alapból unlockolva van és ki is választhatom?
Más: a Redsecben a fegyverslotokat lehet cserélgetni? Elég zavaró, hogy felveszed és arra kell figyelni, hogy melyik helyére tetted be, jobb a sima BF6-ban, hogy main fegyver fixen 1-es pl.
-
Winne
nagyúr
Amatőr kérdés. A BattlePassban van néhány free item. Azokat ha elérem, akkor meg kellene kapnom?
-
Winne
nagyúr
Urak van már valami akció a játékra, vagy még túl friss?

-
Winne
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Azért nehéz egyből megkülönböztetni őket, mert amúgyis rengeteg dolog van a pályán. Roncsok, égő dolgok, tereptárgyak, túl sok ez az öreg agyunknak.

@ #2255 Raidon : lehet itt is, de furán működik, mert a legtöbbször pontot jelöl meg inkább és nem embert, régen meg csak amerre néztél nyomtál egy Q-t és aki arra volt azt jelölte. Sokan nem szednek még sztem, mivel béta, sokan csak próbálgatják.
-
Winne
nagyúr
Elméleti kérdés. Ha az ukrán BF6 40 amcsi dollár, akkor az lehet régiózáras nálunk?

-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A pontosságom nagyon kevés, ez fixen rossz.

-
Winne
nagyúr
válasz
noPublicFG
üzenetére
Végig pörgős volt, jó volt a pályák mérete hozzá, a vége felé már olyan arcok is voltak egyre többen, akik csinálták, amit kell, foglaltak, élesztettek, együtt mozogtak, ezért is tetszett meg, mert anno ilyen volt a BF, kevesebb hype miatti világtalan volt és aki ezzel játszott, nagyjából csinálta amit kell, vagy hát legalábbis voltak olyan szerverek, ahol minden este jó csaták voltak, sok ismerős arccal.

-
Winne
nagyúr
Van ilyen külön?
Mint írtam végig dominationt játszottam, a végére utolsó meccsnek indítottam el egy másikat, de akkor megvan miért volt ennyi AI, köszi. Majd a hétvégén megnézem rendesen, nem játszottam sokat, de már most hiányzik, BF3 és BF4 sokat futott anno, ez is olyasmi.
-
Winne
nagyúr
Én éjjel kezdtem másik módot, addig a dominationt nyomtam, hogy szokjam, aztán azt vettem csak észre, hogy 5-10 perccel akezdés után könnyen hal az enemy, aztán akkor vettem észre, hogy rengeteg AI van. Nem voltam ehhez hozzászokva, dominationben sokszor az 1-es kd-t is alig tudtam meglőni, itt meg ez lett:

Semmi értelme a botoknak. -
Winne
nagyúr
válasz
zebra_hun
üzenetére
Az érdekesség kedvéért én is mértem egyet, semmi extra, ultra beállításon quality fsrben, több meccs egyben:
11-08-2025, 00:30:05 bf6event.exe benchmark completed, 592262 frames rendered in 2797.969 s
Average framerate : 211.6 FPS
Minimum framerate : 89.4 FPS
Maximum framerate : 1334.3 FPS
1% low framerate : 135.1 FPS
0.1% low framerate : 10.0 FPS -
Winne
nagyúr
Mi a meta fegyver amúgy infantryn?
-
Winne
nagyúr
A GameSpot cikke szerint az Advanced (Speciális) menüben megtalálható a Frame Rate Limiter (képkocka-szám korlátozó) opció. Ezt be lehet kapcsolni, és beállítani a monitor maximális frissítési értékéhez — például 144 Hz, 160 Hz vagy 240 Hz —, hogy az FPS ne menjen afölé.
-
Winne
nagyúr
Na végre volt kicsit időm játszani, így alkotok véleményt. Infantryztam, kicsit sztem túl gyors a játék (vagy én vagyok már lassú
) és túl gyorsan regenerálódik az ember. Egyelőre azt látom, hogy amikor én lövöm, folyamatosan hitelek és 4-5 hit után hal az ellen, de én sok egy hitest kapok nem csak shotiból, ez gondolom változik majd. A játék szép, jól fut, nem is eszi meg a gépet ultrán sem, de ahogy írtátok többen túl sok extra nincs benne. Ugyanazon típusú emberek is játszanak. Megvan a sok összevissza futkozó, pontot nem foglaló, csak tdm-et játszó, rpgvel és gránátvetővel futkozó hero itt is. 
Dejavum volt, de egyelőre nem estem hasra tőle, nyilván most nem csapatban megyek fel, ez sokat ront rajta. A járművekre kíváncsi vagyok.

-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Áh, azt meg se néztem még, köszi. A defi is nála van?
-
Winne
nagyúr
Itt assaultként lehet magam alá dobálni a healpackot és van defim is? 3 kört mentem, de nem találtam. Talán ma éjjel lesz kicsit időm végre.
-
Winne
nagyúr
Ezt adta a ChatGPT, hátha másnak is segít:
🧠 Ajánlott beállítási kombinációk: 🎯 Ha a célod a legtöbb FPS:
Upscaling Quality: Ultra Performance (ahogy most van)
FSR Frame Generation: ON
Dynamic Resolution: ON
Future Frame Rendering: ON
Anti-Aliasing: OFF (ha engedné)🌅 Ha a célod a legszebb grafika:
Upscaling Quality: Quality vagy Balanced
FSR Frame Generation: OFF (vagy ON, ha nem zavar a mesterséges mozgás)
Dynamic Resolution: OFF
Anti-Aliasing: ON (ha elérhető)⚖️ Ha a célod egyensúly (jó FPS + jó minőség):
Upscaling Quality: Balanced
FSR Frame Generation: ON
Dynamic Resolution: OFF vagy AUTO
Fixed Resolution: 100%Egy meccset tudtam tolni, nincs többre energia, egész jó a benyomás elsőre, hasonlít a 3-ra, kicsit nagy a fejetlenség benne, még küzdöttem a bindekkel, de tudtam szépen ölni, kicsit sok kell az enemybe, 5-6 hit körül hal az alap jobb oldali assault castos fegyverrel.

Jó lesz ez, holnap talán több időm lesz.
-
Winne
nagyúr
Urak, nem mintha fontos lenne, de nem vágom ezeket a beállításokat, eddig eleve nVidian voltam, van valami leírás erről, hogy melyik beállítástól szebb / több fps / akármi szempontból hogy mit érdemes állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

FollowTheORI