Hirdetés
- Projektor topic
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-03 15:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
A frissítés után megint úgy adta, ahogy mindig kellene, nagyon jó volt a sync. IFV kicsit gyengének tűnt, bár tegnap sokat nem ülteni benne, inkább gyalog futkoztam, az baba volt. Kíváncsi vagyok meddig tart ez így.

-
Winne
nagyúr
En is 100%-ra meg csinaltam a heti napi küldit, bar sokat nem jatszok, de mindig eredmenyes vagyok lista elso 10 helyezetje kozott vegzek alltalaban. Nekem sincs meg az utolso 3 TIER. Ma meg probalkozom de kegyetlenul nem adja a pontot siman a meccsert, van hogy 40 perc utan is jo ha ad egy pontot. Ha nem lesz meg hagyom a season 3-t es jatekot is. Heti challengekkel ki kellett volna jonnie. Nem tettszik az az elv amit nyomatnak hogy: ha lemaradsz kimaradsz, vagy fizess.
Holnapig 3 tier?
-
Winne
nagyúr
Első season-ben a BP beszerzést elengedtem, mert úgy láttam esélytelen. Most a 2.-ban meglett, szerintem könnyebben ment. Volt hogy egyszerre 3-4 heti küldiket kezdtem el. Ekkor nagyon gyorsan haladt.
Hajrá, vegyük meg BP-t. az epices BF6 visszatérítésből. Sikerült is, virtuális valuta meg is jelent az egyenlegen. Megvettem ebből a játékon belül a BP-t. Erre hiába nem lakatososak a kozmetikák már, meg currency-k, nem lettek szinkronizálva, claim-elve a fiókommal. Most várok hétfőig, hátha az megoldódik, ha nem nyithatok egy ticeket-et.Az előző szezonban többrétű küldetések voltak, sok BR és más módok is, ez a mostani már vicc kategória, kikapcsolt monitorral játszva is megvan egy este minden heti.

-
Winne
nagyúr
Nálam meg fordítva. A játékot decemberben vettem meg ha jól emlékszem és úgy is meg tudtam csinálni, most meg még nem vagyok kész, igaz kevesebbet játszom, ha megvannak a hetiek, csak mikor kedvem is van.
-
Winne
nagyúr
Most voltam egy lobbyban, kb 1.5x-2x gyorsabb volt a mozgás. Történt valami mókolás megint?
-
Winne
nagyúr
Ez valami új taktika tőlük, hogy 3 casual meccs alatt végig lehet tolni a bonus path-t, majd az utolsó cuccot (ami általában a legjobb) csak a pro-val lehet behúzni hiába csinálja meg az ember?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Én is bekapcsoltam most emiatt, mondom megnézem. A játék úgy indult, hogy számolta szép lassan a shadereket, amit nem tudom, hogy ezért e, vagy volt-e valami frissítés.
Most lenyomtam egy hosszú Augur meccset és nem fagyott be, lehet ez volt a megoldás.
-
Winne
nagyúr
Ma is megnéztem, új szintre lépett. Már a menüben is megfagyasztotta a gépet miközben néztem a challenge-eket. Ez a legújabb közülük. Csinálj meg bármit, miközben minden meccsen kifagy ettől a f0stól a géped. 7 BP points
-
Winne
nagyúr
Itt a reddit post a fagyásokhoz, meg benne a steames link is, de az EA fórumon is csapatják.
A lényeg, hogy nagyjából mindenkinek a mai mini-patch óta nem mükszik rendesen.
Tény, hogy nem gyári alapon használom a 9800X3D-t, hanem all core 5.3GHz 1,18V-on,
a memória pedig 6200MHz CL28, de ezek a stabil értékek már 1+ éve, a benchelős értékeim 5.4GHz 6400MHz CL28-al voltak, és ott dobáltak ki néha a játékok asztalra 30+ perc után.
(hozzászólások alapján másoknál alap beállításoknál is rossz, szóval nem ezen múlik)De ez, hogy komplett befagy az egész gép "menthetetlenül", ez vmi új csoda kódsor eredménye lehet csak

Elcseszett memória-oc általában asztalra dobált le.
Elcseszett proci-oc pedig kékhaláloztatott, kivéve ha nagyon extrém még bebootolok de amúgy azonnal vége van beállítás volt terhelésnél, na akkor fagyott meg a kép kékhalál nélkül.
Itt viszont semmi extremitás nincsen.
MSI AB sem ment első crashnél, másodiknál már ment h lássam vmi hőfokprobléma van-e, de minden tökéletes, úgyh utána a hozzászólásokat olvasva elég egyértelmű, h ez játékhiba lesz ez, de mégsem érint mindenkit, ami meglepett. Azt hittem többeket érint majd itt a topikban, de akkor a szerencséseknek jó kockulást
Kitöröltem az összes DX shadert, minden mentett cachet, ugyanúgy befagyott tőle a gép. Elég volt, elengedtem.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
A dilettáns balfasz bagázs olyan jó patchet tolt ma ki, hogy esélyesen minden 3d cache-es amd procis tulajnak csontra fagy a komplett gép játék közben 5-30percen belül.
Úgyh az eddigi botrányos színvonalnál is van lejjebb...
A legszörnyűbb viszont az, hogy még talán így is ez a legjobb fps játék az elmúlt évekből...Nekem 9800x3d van és ahogy írtam tegnap 5/5 befagyott tőle a gép. Akkor megpróbálom újra, lehet nálam fordítva működik.

-
Winne
nagyúr
5/5 befagyott tőle a gép is, feladom. Állítottam minden szart, amit írtak redditen meg itt-ott, semmi sem segített. Van jobb dolgom is. Egy kör sem ment végig.
-
Winne
nagyúr
Nagyon sűrűn van olyan bug (heti 1x legalább), hogy megnyílik a chat ablak és onnan sehova tovább . Semmilyen gombra nem reagál többé, ESC re sem, ki se lehet lépni a játékból. ha feladatkezelőből zárom be , akkor meg vagy resetel minden beállítást vagy nem , tök random. Másnál is van ilyen ? Kurva idegesítő elcseszni 1 órákat újra beállítani mindent (profsave lementése /visszarakása nem jó vmiért ,pedig [YT] tutorial alapján csináltam)
Sztem a chat bindeddel van gond. Én a jobb oldali shift melletti 3 gombra tettem, nincs is bajom vele soha, de amikor egyszer a frissítés utáni shader optimalizálás közben befagyott, eltűntek a bindjeim és visszaállt az enterre meg nemtom mikre, akkor nekem is volt vele gond. Visszaraktam, azóta se semmi.
Kérdés: a revive mióta lett ilyen lassú? Már nem lehet felkapkodni 5-6 embert "egyben". Csak most tűnt fel.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek megéri szezononként megvenni a Pro tagságot? Ti miért veszitek meg? Erdekelne, ki mire használja a skineken kívül.
Az egyik előnye, ha jól olvasom, hogy az egyedi szerverek akkor is tovább futnak, ha kilépek belőle.
Szia. Nem. Szia.
-
Winne
nagyúr
Nekem ezt akkor csinálja, amikor frissít egy nagyobbat, amitől a shadereket is frissíti. Be betölti őket, kilépek és vissza, onnantól nem csinálja.
-
Winne
nagyúr
Szerver keresőn állíts be Cairot.
Jah vágom, de amennyit játszom csak felmegyek egy BT-ra és ki se lépek a szerverről amíg meg nem unom.

Kipróbáltam én is ezt az M121-et vagy mit amit írtatok itt lejjebb, hát ha azzal együtt tudtok élni, hogy nagyon lassan táraz és az ADS ideje magas, akkor KTS fanként is azt mondom, hogy ettől jobban hullanak az emberek, pedig az értékei alapján ez nem lenne indokolt.

-
Winne
nagyúr
1 hónap után végre Cairo, erre kifagy ez a f0s
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Nálam a vektor volt olyan, hogy 2 emberre már kevés ha épp a másikra rá kell fordulni, ez a 30-as tárral a CZ-nél már ok. Emellett az SGX és a vektor között van RPM-ben, kb ötvözi a gyorsaságot és a nagyobb tárat, ami miatt nálam best.
Kövi az SCW-10, P90-et csak airsoft-ban próbáltam. 
Én a pw5a3-al szoktam menni, azt kb egyikőtök sem írja soha. Miért?
-
Winne
nagyúr
Például a CZ3A1-nek kezdetekben azért annyira nincs baráti recoilja, nem tudom később milyen lesz.
Kiegek nélkül annak valóban nagyobb, de amilyen távra való egy smg, oda még úgy is tartható, később meg átlagos.
-
Winne
nagyúr
Ja, én már egy ideje elengedtem a CQ-t, mert ez van állandóan rajta. Escalation egy fokkal jobb, de mostanában ott is elkezdődött ez. Mondjuk nálam most büntiben van a játék, mert állandóan kiszopószimulátor megy, ami azt jelenti, hogy 5 vereségre jut 1 győztes kör.
Amúgy, amit még totál igazságtalannak érzek, az a pc vs konzolos harc. Viccesnek találom, amikor panaszkodnak a konzolosok a pc játékosokra, miközben sokszor úgy csicskítanak, hogy csak pislogok. A kisebb recoil baromi nagy segítség ott.
Itt melyik fegyver recoiljával van gond? Ovis módon letartható kb bármi amit eddig próbáltam.
-
Winne
nagyúr
Sírás volt belőle, hogy túl sokáig tart a grind, ezért könnyítve lett.
Előnye és hátránya is van.
A. aki a challenge-ekkel pótolja azt, hogy nem ad sokat ez a játék jelenleg, annak amint megvan minden - és ez hamar megvan - már csak észreveszi, hogy be sem lép, csak ha van valami új.
B. legalább hamar megvan minden, így kevesebb lesz a pályákon bóklászó, ezzel szarakodó játékos.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
13 nap van még belőle nem? vagy nem értem mit nem értek

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Betöltés közben befagyott a gép, utána mikor indítottam az összes beállítás visszaállt alaphelyzetre? Ugye vissza lehet nyerni valahogy az előzőt? Ha újra be kell állítanom mindent, ahogy volt, akkor inkább letörlöm a ge**be.
-
Winne
nagyúr
RPKM egész jó lett, távolra nagyot megy.
Én régebben mentem vele, egy ideje inkább minden mással, de tegnapelőtt elővettem. Én inkább csak azt éreztem, hogy jóval több kell belőle az enemybe, mint mondjuk a megszokott KTS-ből, vagy bármelyik assault/carbine/smg kategóriából.
-
Winne
nagyúr
Ezzel a maprotációval mi van? Idejét nem tudom, mikor Cairon voltam utoljára, az utolsó 3 mapot erőlteti minden szerver, az alap mapok meg elvétve jönnek.
-
Winne
nagyúr
vajon hány nap múlva jön a következő patch hogy gyengítsék a botokat?
Erről jut eszembe, hogy nem írtam tegnapelőtt. Mentem pár hét után én is 2-4 órát, casual bt ment, sztem ugyanolyan fing az összes bot, néha úgy lőnek, mint az aimosok (ritkán), meg ugye látnak mindenhol a bokrokban is, de cserébe lesza*nak, mikor kéred az élesztést, előtte 4/5 ők élesztettek kb.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Nem tudom mit utálok jobban, mint mikor a billentyűkiosztásomat elállítja egy frissítés..
-
Winne
nagyúr
Olyat nem akarnak, hogy én ha gunnerként beszállok a tankba, akkor az én gunner beállításaim legyenek, ne a vezetőé?
Kivagyok, mikor breaktroughban a járművel elleni sz**rral kell lőnöm az embereket. 
-
Winne
nagyúr
Enyhén lesarkítod. Azt, hogy ez egy jó játék nem azzal támasztják alá, hogy tökéletes és minden rendben van vele.
-
Winne
nagyúr
de pl a little birdbe nekem az rémlik hogy be lehetett szállni. szinte mindig abban ültem és javítottam
Beszállni be lehet, csak belespawnolni nem.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Na kipróbáltam az SG553-at most hogy kaptam rá egy skint, talán ez az első fegyver, amire azt mondom, hogy komolyabb szórása van, de ahogy jöttek rá kiegészítők, 2X-el már tuti ez is, szépen fossa a lőszert, halnak tőle szépen.
Az ump meg lézer, nem is tudom miért nem használtam eddig, majdnem minden játékban azzal megyek az egyik, ha nem a legtöbbet.
-
Winne
nagyúr
Szerintem is, annyira egyén függő, hogy ki, mivel, hogyan tud boldogulni, nálam például az M277 már patch előtt is 37-es volt.
Nekem a lassabb fegyverek a hatékonyak nagyobb sebzéssel, több lőszer ér be. 25% feletti accuracym van általában, pedig már benne vagyok a korban, cserébe már nem úgy futkozok, mint a mérgezett egér, régen az volt a jellemző. Alkalmazkodni kell, mindenki megtalálja azt, ami neki passzol.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Arra van valami ingame okosság, amikor menet közben eltűnik a fegyver a kezedből, csak kb a lézer látszik?

-
Winne
nagyúr
Az a jobbik eset ha közelre 1 lövés, breaktrough-ba olyan messziről lövöldöztek el 1 lövéssel, hogy azt is alig láttam honnan lőttek.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Egyet játszottam, tényleg jobban regisztrálja a hiteket.
-
Winne
nagyúr
A Tickrate nőtt, vagy ezt csak álmodtam, hogy láttam valahol?

-
Winne
nagyúr
Nemrég rakott fel egy videót ahol pont ezekről a dolgokról beszél
How to get the EASIEST Lobbies in Battlefield 6...Két dolog vicces benne. Az egyik, hogy a crossplay miatt azt mondja gyakrabban hal az ember fal mögött és jobb a hitreg nélküle, a másik meg amikor egy 4 hónapos játéknál arról kell egy csomót beszélnie, hogy melyik időszakban hogy lehet könnyebben lobbyt találni.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Az is a kezdő játékos, aki azt se tudja mi van és az esetek többségében egy helyben van és nézelődik, hogy ne az legyen vele, amit írtál. Na ott előnyben is lehet emiatt, ha tud azért célozni. Amúgy többnyire azzal értek egyet, amit mondasz, a kettőtök között az megy félre a kommunikációban, hogy Ő azt sajnálja ebben, hogy aki rambo és beszaladva a tömegbe a nagy sebességű pontos célzásával (skill?) így kevesebb 1v18-at lehet megnyerni, mert akár véletlenül is leteríti majd valaki közben, te pedig azt mondod, hogy a HC módban taktikusan, mapot nézegetve, figyelve kell menni, nem úgy, mint egy rambo, 1-3 hitre illik meghalni ugye, de lássuk be a való életben is ez lenne, nem futkozna senki, mint a bolondok.

Vicces látni, hogy milyen indulatokat hoz ez is sok fórumtársból, komoly indulatkezelési problémáitok vannak.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Ha most erre a dupla xp-re benyomok egy dupla hw xp-t, akkor 4x xp-vel fejlesztek fegyvert?

-
Winne
nagyúr
Egyrészt a legnagyobb pálya is sokkal kisebb mint a régi részekben. Mellesleg az általad említett pályáknak a negyede játszható. Nem véletlen sír mindenki ez miatt és teljesen jogosan. De annyi eszük nincs, hogy a legjobb pályát (RedSec) fel darabolják és berakják a többjátékos módban. Én már egyedül csak a RedSec-ben bízok, hogy az a része nem fog erre a sorsra jutni.
Nem pont erről volt szó, hogy ezt fogják csinálni? Valamelyik videóban ezt láttam nemrég.
-
Winne
nagyúr
Meg ott annyira jól működtek az alap mapok, hogy mindenki azokon tolta.
BF3-nál is inkább csak a Close Quarters DLC pörgött.
Persze lehetett találni más DLC-s szervereket is, de ott elenyésző volt a játékosbázis, meg azért a szerverek se tolongtak. Az elején amikor megjelentek, majd szép lassan lecsengett.Számokból meg 1000%, hogy látják, hogy a skin pack jobb biznisz mint a DLC pack.
Sajna ez van, de itt még a skinek is kicsit semmitelenek, kicsit szürkébb, kicsit zöldebb, nincs benne sok 5let, pedig szívesen mennék egy Predator karakterrel mondjuk. (csak vicce
) -
Winne
nagyúr
Aztán a 3/4-én nem játszott a kutya sem, mert eloszlott a játékosbázis.
Nem tudom miért azért sír mindenki, hogy uh most csak 1 pálya jön, vagy miért csak 3 fegyver. Van benne több, mint 70 fegyver, a puskák közül kis túlzással mind használható és 12 pálya közül nem tudom melyiket lehetetett megunni. Majdnem 10 féle játékmód. Tényleg nem értem. Nem ez hiányzik belőle, hanem amit sokan írnak, hogy a skinekkel meg a challengekkel megölték azt a részét, ami miatt szenvedős, kemény meccsek vannak ahol "mindenki" csinálja a dolgát és a végén nagyobb elégedettséget adott, ha nyert az ember. Lehet, hogy kevesebb ember játszott korábban, de azok azért játszottak, mert szerették, vagy játszani akartak. Minden játékot manapság az tesz jelenleg tönkre, hgy ara koncentrálnak, hogy megjelenés után miből lehet még pénzt kivenni.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Különböző módokban van még ha a BR-eseket el is cseréled. Nekem BR-esek mindig vannak 2-4 db. Csere után lesz belőle tdm, stdm, escalation, king of the hill. Azok általában olyanok, hogy nyerj belőle 3-at. Ezzel már bukó a két meccs.
A killek, HS-ok, miegymás az tényleg könnyű és gyorsan is megy, de kell azért bőven meccs hozzá. -
Winne
nagyúr
Breakthrough számomra a legszájhúzósabb, keserédes. Amíg 64 fős volt, egyszerűen imádtam. Ugye redditten erről is ment a sírás, mint mindenről minden egyes nap.
Fogták levitték 48 fősre, na mi történt redditten? Hát persze hogy akkor meg az volt a baj.
Pár hete az egyik hivatalos DICE posztban arról is írtak, hogy átnézik mely pályákra hoznak vissza megnövelt player létszámot. Remélem párra visszateszik majd a 64 fős gorefest-et
Persze ha meg is teszik, tudom mit fognak a rinyagépek redditre posztolni. Mostanában már kerülöm is, csak annak örülök hogy játékban a népek nem ilyenek, hanem legtöbbször jó a hangulat a cseten.
Az miért baj, hogy kisebb lett? A legtöbb pálya szűk és néhány helyen közlekedhető. Az átjárókon megy az agyatlan hent. Odaállnak sokan messzebb fedezékben ahol éppen csak átlátnak, aztán megy rotatatatatata.

@#11128Pro!Petya: "Különben is 1 nagyon max 2 BT meccs alatt megvan a komplett heti."
ebben azért van egy hangyányinagyotmondás.

-
Winne
nagyúr
Te is gondolom futkozós rambózós vagy, onnan nehéz átállni arra, hogy távolabbról és nézegetve játsz, ezzel én is küzdök sokszor. Breakthrough védőbe könnyebben összejön, olyan helyet keresel, ahonnan belátsz a pontra és lesz sok aki ott van mozdulatlanul, a dmr-ek amúgy is jók, két test találat és öl.

-
Winne
nagyúr
Ez a skin elég beteg lett.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sziasztok. Van már 200 órám a jatékban.
Karácsony óta szinte játszhatatlan szamomra. 2gigás telekomos optikai net.Egy max két mecs lemegy és utána dobálja a piros négyzetes packet loss halózati hiba jelzést. Nem folyamtosan hanem 3 percenként kb 10 masodpercre. Rohadj idegesítő.
Olvasgattam utána de semmi javulás.
Legujabb driverek mindenből. Decemberben lett összerakva az uj gép 9800x3d/rtx4080. Router filmware frissitve. Tűzfalon kiengedve. Proci nincs huzva csak pbo.32 gb 6000 ram. Nvidia es steam overlay letiltva. Steam baratlista offlineba rakva.discorddal és anélkül is ugyanaz a hiba
Ha van valami ötletetek a megoldásra szívesen fogadom.
Köszönöm
Szia,
ÜGyfélszolgálatot én megkérdezném még arról is, hogy az általad megadott időpontban voltak-e kieséseid, illetve ha már ott vagyok, akkor azt is, hogy nem vagyok-e NAT mögött.
@ #11094 v!ct0y : a CF-nek én is áldozata vagyok, de mellette nincs gondom a játékban akkor sem, ha közben be sem tölrődnek a weboldalak és a torrentet sem nyomom ki akkor sem.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Persze. Krikszkrakszos a nevem, nem lehet eltéveszteni. Az órák és a killek sem stimmelnek, ezért írtam korábban, hogy jó lenne egy ingame weapon stat, hogy össze tudjam hasonlítani, hogy melyikkel hogyan lövök, nem csak érzésre hagyatkozni.
Érdekes, hogy kinek mi, én smgben pw5-öt használok, azt nem írta kb senki.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Ez tipikusan olyan, amit ingyen se kellett volna inkább adni, akkor jobban jártunk volna.

Amúgy tegnap tdm-eztem kicsit, hát hogy van ami soha sem változik, az itt is bebizonyosodott. Nem, vagy alig élesztenek, nem is várnak kb egy másodpercet sem, hogy hátha felszedi valaki, aztán szórjuk el feleslegesen a tickeket. Na mindegy, nem lesz gyakori módom, de néha lehet megyek párat.
-
Winne
nagyúr
Ennyire op ez az SCW? Egyet nem lőttem még vele kb a kis tár miatt.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Nekik nincs füst, azon simán átlőnek. Néha recoil nélkül lő ugye, mert van ideje becélozni. Lassúak, de ha hagysz nekik időt, akkor legyapnak azért.
-
Winne
nagyúr
Azért bf3/bf4-ben is nagyítóval kellett keresni a taktikát és a stratégiát. :D Kivéve persze ha valaki ismerősökkel, haverokkal játszott. Annyiban igazad van hogy azokban még nem voltak ezek az idétlen napi, heti feladatok, nem oszlott meg annyira a figyelem.
Nem kell stratégiának nevezni, de egy erős squaddal lehetett meccset nyerni. A 3-ban egy heli meg lent egy foglaló pár kb elég volt, a 4-ben meg inkább 4-en mentünk vagy 2 vagy 4 tankkal. Ezt itt is meg lehetne tenni, a légicsatát még nem is próbáltam, az nm tudom itt milyen, de a tankos foglalós 1 erős discordon is lévő squaddal simán nyerhető sztem.
-
Winne
nagyúr
Mert ott volt igazi tartalom, új élmények
Volt más téma is amiről lehetett írni, pályák rejtett zugai, hova lehet felmenni, akkoriban ez nem volt stigmatizálva. Meg ezer más dolog.Sajnos itt a tartalom gyenge, új dolgot ez a rész szerintem semmit nem hozott
De tényleg, BF3-BF4 sok sok fajta jármű fegyverek rombolható épületek, BF1-ben is voltak új dolgok(Elite Class), BF5 döcögősen indult de V1 rakéta berakása meg más ilyen behívható dolgok, BF 2042 már nem volt ilyen ha jól rémlik, és ebben a részben sincs semmi ilyen friss dolog(terv sincs).
Semmi fantázia nincs ebben a részben
Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogatóIgen az újdonság eltűnik mindenhonnan, lassan minden ki lett aknázva ebben a témában is, filmek se nagyon jönnek olyanok, ami igazán újdonság, új 5let, gaming is uez. Változik a világ, elbutulunk, még 10 év és valami akkori tiktokot fog mindenki nyálcsorgatva pörgetni, mint egy zombi.
-
Winne
nagyúr
Ó pedig volt az
Sok volt abban az időben is hiba, na meg a csalók(mikkor olyan csalás volt hogy egy helyre tudta gyűjteni a csaló a leéledőket és ott lőtte halomra)
Battlelog hiba, megy nem megy,
Hitbox hogy csúszik, futás közben hátrébb volt mint a katona
Így hirtelen ezek jutnak eszembe, de ott is voltak tárgyalva a hibákCsak mivel a játék maga jó volt, és lehetett sok pozitív dolgot is tárgyalni, na meg akkoriban még sok játékos volt aki ide is írt, eloszlott a nem volt ennyire feltűnő hogy vannak gondok.
Ugye akkoriban konkrét szerverekről is ment a társalgás, na meg a veszekedés ha valakit valami miatt jogosan vagy nem jogosan kitiltottak.
Sokkal változatosabb volt a téma.Csaló az volt persze, meg sok hiba a játékban is, de nem kellett 10 kommentből 9-ben azt olvasni, hogy már megint miezaszar. Na mindegy nem zavar ám annyira, csak itt más a légkör.

@ #10802 FollowTheORI: naigen, mind jól használható, csak azt lenne jó látni, hogy melyikkel milyen százalékkal lövök, melyik adja jobban fejre, melyik jobb hipfireben, ilyesmi.

-
Winne
nagyúr
Anno a BF3 és BF4 topicban voltam aktív, egyikben sem volt ez a folyamat rinyálás, nem tudom mi változott. Ha valami folyamatos rinyálásra adna okot otthagynám és keresnék mást, de mind mások vagyunk.

-
Winne
nagyúr
Én ezeket a passzív skilleket meg se néztem eddig. Azt látom néha, hogy felugrik oldalt zölden vmi, meg a közelben lévőket fel tudom ammozni meg ilyesmi, de nem foglalkoztam még vele. Majd ma meglesem.

Az nekem hiányzik, hogy ingame vagy egy működő külső oldalon össze tudjam hasonlítani, hogy melyik fegyver miként működik a kezemben, nyilván nem ettől függene, hogy mivel megyek, de támpontnak jó lenne, mert nem mindig uaz, mint érzésre.
-
Winne
nagyúr
Itt amúgy jól érzem, hogy kb tök mindegy milyen fegyverrel megyek? Nincs itt meta, a helyzettől függ max, hogy melyik lett volna ha éppen a kezemben van. Max azzal lehet számolni, hogy ha kb uaz a módot, vagy stílust nyomom, ahhoz melyik fekszik picit jobban.
-
Winne
nagyúr
Mától megy valami duplaxp is, vagy ezt csak behaluztam valahol?

-
Winne
nagyúr
Redsec gauntlet kört toltam. Már a squad sorsolásnál néztem, hogy itt nekünk végünk lesz mint a botnak.
Csupa alacsony szintű, ötvenvalahanyammal én voltam a rangidős de ahhoz képest döntőig jutottunk. Persze gondolom a többi ember is kellett hozzá, hogy nem volt javarészt túl erős mezőny. Erre a végén heist feladat, emberünk előtt robog el a táskával az ellen ez meg csak nézi...
utána se tudtak semmit se csinálni. Azt hiszem kezdek kiöregedni már, hogy ilyeneken idegeskedjek, mert ez nem játékélmény. Meg amilyen szintet üt már a bf sorozat lehet elérkezik az idő, hogy elengedjem a kezét. 2042t is még szarabbá tették a 6 megjelenésével, hogy már csak sima cq-t lehet tolni amikor én tankozni is szeretnék de már esélytelen, mert azelőtt is csak random dobták be a superiority módokat...ez a sok bohóckodás is amit küldetéseket beletesznek csak arra jó, hogy szétcsesszék a kört, mert ha többen csak azért vannak ott, hogy a saját dolgukkal törődjenek így nincs értelme az egésznek. Jó játék lehetne pedig de ez az erőltetett cod másolás meg TTKra gyúrás nem színvonal. Most akkor elküldhettek a ferde lomposba, mert rosszat írtam...
Teljesen igazad van ebben, de akkor engedd el csak, ha nem tudok összeülni többen, mert az megoldaná a problémádat. Nekem esélyem sincs másokkal akár innen nyomni, ezt el is fogadtam, így sokkal nehezebb nyerni is meg normális csapatba is kerülni, de van amikor sikerül és annak megtanultam örülni. Redsecben is van, hogy jó mellé kerülök, BT-ban is, nyilván van, hogy debilek mellé, vagy olyan nem debilek mellé ahogy írtátok, akik a hülye challengeket csinálgatják inkább, ilyen ez na.

Én is szoktam csinálgatni, mindig kiválasztok néhányat, ami nem annyira szenvedős, csak időigényes, aztán a feladat mellett csinálgatom másodlagosnak, több dolgot ezért tanultam meg használni, de itt is tudni kell fejben, hogy miért játszok, a csak challenge-ért nagyon idegesítő és értelmetlen játszani.
-
Winne
nagyúr
Custom search-ben állítsd be, akkor kb csak azokat keresi.
Na oké, de kövire vált.

-
Winne
nagyúr
Mondjuk szerintem Cairo minden BF pályát összegezve nálam nagyon S tier kategória. Bár én nem azért imádom, mert kevés rajta az interakció, hanem a hangulata, útvonalak, az elpusztított város, minden nagyon magasan van.
Ha lenne only Cairo breakthrough biztos azon mennék.
Az az egy, amiben nem utálom, ha védeni kell, mert lehet agresszíven is védeni, tizedelni, visszaszorítani. (már ha hagyják
) -
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Arról van szó valahol, hogy lefejlesztik játékon belül, hogy a fegyverstatisztikáit az ember össze tudja hasonlítani?
-
Winne
nagyúr
Ugyanez volt a gondom, de megoldás nem született rá amikor a Gtx1080-at lecseréltem egy 9070xtre. (Minden más játék ment) Volt win clean install, millió féle driver, ramok próbálgatva, de semmi. Ráadásul 2 9070xt is járt nálam egy xfx és egy sapphire mindkettő ezt produkálta. Elálltam tőlük 14 naposba, majd jött egy 5070ti pöcröff ment és megy vele azóta is.
Nekem is 9070XT van, így nem ezzel van a baj, hanem valami másik hardware-l való kompatibilitás a gyanús.
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Én is így vagyok, challenge miatt BT-ban tudom melyik pályának melyik része könnyebben sniperezhető, akkor át szoktam váltani és lövök befele a pontra, aztán mikor dara van akkor megy a szokásos.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
A Red Secben be lehet valahogy állítani, menet közben áthúzni, hogy melyik fegyver legyen az 1-rs és melyik a 2-es? Tehát hogy fixáljam, hogy az automata mindig az 1-es a sniper mindig a 2-es?
Ki kell dobnom mind a 2t és abban a sorrendben felvenni újra ahogy szeretném, hogy legyen?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Érdeklődök hogy lehet ennyi pontot elérni?

Ő harcosnak született

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Ki se volt kapcsolva a gépem napok óta, de ma nem indul a gjáték a secure bootos szar miatt. Nagynehezen ezt leküzdöm, erre most meg azt írja ellőrizzem a netemet, mert nem tud kapcsolódni a szerverekhez. Dik
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Egyszer veszel coint, megveszed, után meg kitolod, amiből megvan a kövi. A 2042 skinek hogy vannak? Elég ha feltelepítem és belépek, vagy játszani is kell vele?
-
Winne
nagyúr
Semmi extráról nem maradtál le, majd a köviben megnézed melyikben mi van ami tetszik aztán azt indítod először.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - Akció
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 256GB 87% (1év Garancia)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FollowTheORI