- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz
laposonly11 #76510 üzenetére
Milyen irányítás ???
Ez nem autóverseny. 130 óra alatt azért csak meg lehetne szokni de ez ami itt van az nem irányítás kérdése. Tegnap is srác megmondta hogy gyakorolni kell. LOL Jött le valahonnan én láttam meg előbb elkezdtem sorozni és leszedtük egymást. Csak annyi volt a bökkenő, hogy assaultal voltam ő meg m60 nal. És mire ő megláthatott volna már benne volt vagy 5-6 golyó. HIP firebe biztos pontos az m60 mert annyi ideje nem lehetett, hogy rámcélozhasson
Annyit késik ez a játék mint a máv. BC2 volt a legjobb ott nem voltak ilyen fasságok. Bugos szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Nintendo Switch 2
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged