- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
szia ma vettem egy ugyanolyan laptopot, mint a tied, a hibajelenség ugyanaz amit leírtál, raktam bele +4GB RAM-ot átállítottam a virtuális memóriát fix min 512 max, 1024-re, így megszűnt a jelenség, natívban mediumon 55-100 közötti FPS (háttérben böngésző kilőve) 64fős pályán, futtattam játékjavítást, meg töredezettségmentesítést is, nem tudom az mennyit segített, mert ezt mind megcsináltam, aztán +RAM (nem is volt olyan könnyű szétszedni 9 csavar, rohadtsok egymásfelé néző patent, meg az ultrabayt is ki kell szedni előtte, meg az aksit)
még egy ssd-t rakok majd bele, (van benne egy foglalat neki) mert a pályatöltési idő egy vicc HDD-ről
MÁS: elkezdtem letölteni BF4-et megállítottam bemásoltam indítottam működik, ugyanezt megcsináltam DLC-kel mindegyiknél azt írja játék, de csak alap szerverekre enged fel, DLC-ket hiányolja ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged