Keresés

Aktív témák

• fogirobi

senior tag

válasz Zoli1222 #12937 üzenetére

nem kapom be, ugyanis már 2 másodperce ott fekszek a fedezék mögött, amikor hallom a lövését és hallom ahogy eltalál engem... hülye azért nem vok ... ő még úgy látja hogy nem feküdtem le, amikor én már régen ott fekszek, és már rohadtul unom ezeket a dolgokat!

• kutkut

addikt

Nah, mi ez a pozitív hozzáállás? :) Beteg vagy? ;]

Mappa: Spawn rendszerrel mi a baj? :F Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy tdm-en is "be lehet szorítani az ellenfelet". :K

Meizu MX3 32GB

• BandiHUN

veterán

na ja,itt nagyon vissza tud ütni,hogy a kispingű a nagypingűt realtime látja,viszont a nagypingűnek csúszik az ellen is és önmaga is.
    Ezért hal az ember fedezékben és elé kell lőni a többieknek,miközben őt célkereszttel szedik a helyiek.
    Ráadásul azt is megfigyeltem,hogy a játék próbál "kompenzálni",vagyis pl.hirtelen megindulva,majd megállva mintha a hitbox túlmenne,mert így valahogy próbálják a gyors mozgásoknál kompenzálni a hitbox elcsúszást.
    Sokszor lehet fal saroknál úgy meghalni,hogy megindul az ember,de meghallja a golyókopogást,megáll még fedezékben,mégis elkapják.
    Avagy a másik lehetséges magyarázat erre,hogy itt is olyasmi van,mint a bfbc2-ben,hogy a mozgó ember hitboxát szándékosan megnövelik.
    Metrón szépen kijön ez,amikor az ember pl.a lépcsőn csak próbál gyors kinézni és granyót vagy egy sorozatot épp kilátva megereszteni,erre leszedik úgy,hogy a folyosó közepén esik össze,közben épp csak az orrát dugta ki,de persze "futva",shifttel.Emiatt piszok nehéz meglepi-támadást csinálni,pl.shotival gyors 1-2 lövéseket,mert 99%,hogy az ember megszívja.Nomeg a ping miatt már 60+-on az ember lő mondjuk kettőt shotival,vagy végez egy granyódobással,de a lövedék sehol/a gránát "elveszik".Bár ez utóbbi viccesen,ha felélesztik robbanás előtt,"megkerül",de van,hogy a lövedék is,és az embernek jönnek a killek pl.shotival élesztve,amúgy meg embert nem tud ellőni.
    Gránátnál vicces,amikor egy bekempelt brigádot 4,látszólag rendben eldobott gránátból se tud az ember "önfeláldozóan" kiszedni,aztán ötödjére van egy medic is,feltámaszt és rögtön jön a multikill.

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák