Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
dejaris
üzenetére
Átlagol: attól még h mondjuk 2 kliens nem érzékelt ott találatot de 3 igen, akkor a 3 kliens nyert és beregisztrálja a találatot(még akkor is ha a 3 kliens hibázott pl a magas pingje miatt). Elég furcsa az ahogy működik Egy lanon okés ahol mindenki 1-es, max 3-as pingel játszol... De így.... :S Ráadásul ha stabil lenne folyamatosan a játék, még csak túlélnénk... Azonban ez public game. 200-500 óra pubon és annyi. Többet meg sem éri belefektetni... warozás... pfff
lelőnek úgy hogy még ki sem ért, vagy úgy lőnek le hogy ott sem vagyok már.... xD vagy csak szimplán más az időzítése a többi kliensnek és a szerver engem teljesen leszr, mintha csak egy bot lennék a pályán, alias mozgó célpont 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lelőnek úgy hogy még ki sem ért, vagy úgy lőnek le hogy ott sem vagyok már.... xD vagy csak szimplán más az időzítése a többi kliensnek és a szerver engem teljesen leszr, mintha csak egy bot lennék a pályán, alias mozgó célpont