- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, szokd meg, és kész! A BF2-vel is vannak ilyen gondok, és mit is várnánk, ha ugyan az a kutyaütő hozzánemértők brigád készítette ezt is!
Reggel a 3. belépésemnél tudtam rendessen játszani, elvette az unlockjaimat, mintha kezdő zöldfülü lettem volna.
De, szvsz MOST éri meg ezzel játszani, amíg kevés a csaló! Ma is, többször lettem első 3 között, és mint nem snipa! Azért ez jelent valamit, és nem azt, hogy én vagyok nagyon jó! A BF2-ben már nem is emléxem, mikor voltam benne az első 3-ban! Kommanderként is, első voltam. De, egyszer ki akartak szavazni. Mondom, O.K., következő körben nem én leszek. Érdekes módon senki sem volt commander.Csak ugatni tudnak. Bezzeg, amikor én tettem szóvá, hogy mi a rákot harcol a kommander, na akkor sem lett kiszavazva!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest