- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoka
csendes tag
Jézusom Xboxon ilyen számok vannak?
PC-n ha valaki egy körben 50-60 killt összeszed az már gyanús, bár vannak körülmények amikor összejöhet, de azt mindenki látja, olyankor nem megy a mutogatás. Nem a legjobb eredményem, de nem is vagyok egy hardcore gémer... Viszont egy seggel végigülni egy menetet egy repülőben azért nem rossz. Legalábbis részemről
Itt meg csipával mentem, nem tűnhet nagy számnak, de nézzétek meg a team statisztikáját az én oldalamon... Annyira szénné aláztak, hogy sokan már a másik oldalról is elhagyták a szervert mert unalamas volt, estek keltek az enyémek, golyófogó volt az összes. Amikor megkaptuk a mozdonyt, a csávó ott állt vele egy helyben... Én meg foglaltam a pontokat egyedül. Azt hiszem 350 -1000pont lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Bittorrent topik
- Egérpad topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos Asus ROG G614JL/I9-13980HX/16GB Ram/512GB SSD/RTX 4070 8GB/FHD+/165Hz/
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest