Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az ilyen funkcionalitásról inkább már Python, esetleg Powershell, vagy Bash (már van Windowsra is) jut eszembe. A batch a DOS öröksége és a többihez képest jóval kevesebbet tud.
Illetve ajánlom figyelmedbe a Seleniumot, ami egy weboldaltesztelő megoldás és pont olyanokra találták ki, amiket te akarsz.
-
gojko.m
senior tag
Nem nagyon pörög ez a topik...

Míg a válaszra vártam, keresgéltem és intenzíven próbálkoztam a megoldással. Aminek meg is lett az eredménye. De közben kiderült számomra, hogy mekkora sz.pás a változók használata a batch fájlokban. Na, mindegy...
Azért megosztanám a végeredményt, ha esetleg egy erre tévedt topik látogatót netán érdekelne:
@echo off
rem set /p link_be="Addj meg egy linket: "
set link_be=https://www.google.hu/search?q=valami
set "ker=?q"
call set veg=%%link_be:*%ker%=%%%
call set veg=%veg:~1%
call set eleje=%%link_be:%veg%=%%%
call set link_ki=%eleje%masikszoveg
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" %link_ki%
pause
exit
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest