- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
úgy 1 hete villant át az agyamon, hogy azt a rengeteg előre megírt script-et (batch és powershell), amivel a melóhelyen folyamatosan teleszemetelem az egyik mappámat, talán össze lehetne rakni egy "programba".
eddig egész sok mindenre rájöttem különböző leírások alapján, de van egy olyan hibaforrás, amit sehogy sem sikerül kiküszöbölnöm...
a kérdéses program rész(let):
set /p choice=Válassz! -
ECHO.
if '%choice%'=='0' call MAIN.bat
if '%choice%'=='1' call ip_BP.bat
if '%choice%'=='2' call dom_BP.bat
if '%choice%'=='' goto start
if not '%choice%'=='1'2'3' goto startamikor választok egy számot, behívja az adott az adott fájlt. ha nem választok semmit vagy nem a felsorolt opciók közül választok, akkor visszamegy az elejére. eddig rendben is van.
viszont! hogyha mondjuk a "dom_BP.bat" fájlból visszalépek a "MAIN.bat" fájlba és "véletlenül" nyomok egy entert, akkor a legutóbb választott karakternek megfelelően viselkedik.
ez nem egy hatalmas probléma, de okozhat kellemetlenségeket a későbbiekben, mert elég szerteágazó kis programnak tervezem.
(például legutóbb a "0 - vissza" opciót választottam, véletlenül újra lenyomom az entert és ekkor csinál valami hülyeséget)eléggé laikus vagyok a témában (gondolom ez le is jött...) de remélem, nagyjából érthető, mi is volna a problémám.
előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest