Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
úgy 1 hete villant át az agyamon, hogy azt a rengeteg előre megírt script-et (batch és powershell), amivel a melóhelyen folyamatosan teleszemetelem az egyik mappámat, talán össze lehetne rakni egy "programba".
eddig egész sok mindenre rájöttem különböző leírások alapján, de van egy olyan hibaforrás, amit sehogy sem sikerül kiküszöbölnöm...
a kérdéses program rész(let):
set /p choice=Válassz! -
ECHO.
if '%choice%'=='0' call MAIN.bat
if '%choice%'=='1' call ip_BP.bat
if '%choice%'=='2' call dom_BP.bat
if '%choice%'=='' goto start
if not '%choice%'=='1'2'3' goto startamikor választok egy számot, behívja az adott az adott fájlt. ha nem választok semmit vagy nem a felsorolt opciók közül választok, akkor visszamegy az elejére. eddig rendben is van.
viszont! hogyha mondjuk a "dom_BP.bat" fájlból visszalépek a "MAIN.bat" fájlba és "véletlenül" nyomok egy entert, akkor a legutóbb választott karakternek megfelelően viselkedik.
ez nem egy hatalmas probléma, de okozhat kellemetlenségeket a későbbiekben, mert elég szerteágazó kis programnak tervezem.
(például legutóbb a "0 - vissza" opciót választottam, véletlenül újra lenyomom az entert és ekkor csinál valami hülyeséget)eléggé laikus vagyok a témában (gondolom ez le is jött...) de remélem, nagyjából érthető, mi is volna a problémám.
előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest