Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Projektor topic
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű problémát kellene megoldanom, de nem jövök rá - pedig tuti, hogy van megoldás.Beolvasok egy paramétert, ami egy 4 jegyű szám.
Ha SET /A var = %1 (azaz numerikus a típusa), akkor tökéletes, ha nem 0-val kezdődik. Viszont ha 0-val kezdődik, akkor invalid number.
Ha SET var = %1 (azaz string a típusa), akkor viszont 0 értéket vesz fel.
Elvileg utóbbi kellene nekem, legyen string, abban ott kellene lennie a 0-nak az elején, de az egyáltalán nem működik.
Már kínomban az angol nyelvű oldalakat is bújtam, de egyszerűen semmi.
Nekem jó lenne számként is (0123 helyett 123), azt már ki tudnám pótolni, ha nem invalid numberre futna, de a string adná magát igazából.
Tudom, lehetne csak 3 (vagy 2, 1) számjegyet beadni, de nem túl elegáns, ráadásul lehet a 4 számjegy 0000 is, ott nem lenne mit beírni, így elcsúsznának a paraméterek (ez 4-ből az első paraméter).
Köszönöm, ha valaki megszán a megoldással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest