- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
A pt egy nagyobb látogatottságú oldal, nincs értelme összehasonlítani. Én ott be is tettem privátba a modelljeimet több okból is. Egyfelől bizonyára letöltéseket von el a mw. oldalról, másfelől a jutalmazási rendszere sokkal rosszabb mint a mw on. Illetve ha oda is felteszel dolgokat akkor a mw-nél már az ekluzív modellek vagy kiesnek, vagy csak a kisebb jutalmazási csomagot választhatod.
-
ParadoxH
aktív tag
Többen panaszkodtak mostanában arra, hogy kissé visszaesett a letöltés. A Markeronline-on pl. akkor volt ilyen amikor belenyúltak az algoritmusba abból a célból, hogy a kiadásaikat visszafogja az anycubic.
Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy visszaestek a letöltések, de meg kell nézni a statisztikákat. Ez elég félrevezető tud lenni, mert egy modelled ha pl bekerül a trendibe az hozhat többlet letöltéseket is maga után. Az viszont legkésőbb is egy hét múlva kikerül és érezhető visszaesést hoz magával. Én a statisztikákban drámai visszaesést nem tapasztaltam a számokat nézve.
-
cd334
tag
-
Imy
veterán
Nem reklám, nekem is van, az kivehető, nem kell bentmartadnia. kivehető kocsizár érme
-
NF-
tag
Itt vagyok
https://makerworld.com/models/1090933
-
Emunem
őstag
nem az a baj, hogy szoftveresen nem tudná kezelni, hanem az, hogy hosszabb távon fizikailag a gomb érintkező kapcsolója fogja megadni magát, aztán majd lesz csodálkozás, ha nem reagál a nyomásra többet. Én nagyon hosszú ideig nem hagynám rajta, inkább valamelyik biztosítékot húzd ki.
-
NF-
tag
Én szívesen segítenék, de valamiért nem számolja a letöltéseim a makerworld. Egyébként Makerworld Plus add-on firefoxhoz, és kiírja, hogy még mihez mennyi letöltés kell.
-
Sketch001
kezdő
bed tramming néven fut.
van x-p-re is ugyanott a wikin -
ParadoxH
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest