- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
brumi1024 #519 üzenetére
Már sokan leírták több fórumon is, hogy az isopropil nem jó a Bambu ágyakhoz, de ha te jobban tudod ...
. Nem én találtam ki, de egy biztos, PETG nyomtatás után lemostam IPA-val és nem tapadt a PLA. Utána lemostam langyos vízzel a denkmit szappannal és máris tapadt rendesen. A PETG előtt is a szappannal mostam le és nyomtattam rá többféle PLA-t, azok után a PETG újabb mosás nélkül tapadt. Saját tapasztalat, mely bizonyította, hogy igaz, amit sokan írtak. Minden esetre a denkmit sokkal olcsóbb miont az IPA és bizonyítottan működik, korábban mostam már vele üveget is többfélét meg PEI-t is, és mindig tapadt minden.
Egyes anagok, pl. a PETG és az ABS hagynak maguk után valami vékony réteget az asztalon és az IPA azt csak szétkeni, a szappanos lemosás meg lehozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged