-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ovisbig
tag
válasz
kicsako #2120 üzenetére
Nem tudtam megoldani, az examine azt írja mindenből szenved fél sebzést, alap szinten így is volt. Egyébként a duergarok is ugyan úgy csépelték mint én, de nem sebződött.
Végül találtam egy elég fapados megoldást:Nere ellen összefogtam a duergarokkal, Nerét megöltem, harc közben levághattam a fejét, viszont az akció nem fejeződött be. Így az 5 duergart akik velem voltak szintén meg kellett öljem, de a harc még mindig nem fejeződött, mert ott volt a szem. Így elhagytam a területet, aludtam egyet és visszamentem, így már beszélhettem az egyik gnómmal, szal a Nerés és a gnómos küldetés is meglett. Viszont a szem azóta is jelezget magában, a területre sem lehet belépni mert kezdődik a "harc".
Ezért bírom ezt a játékot mert rengeteg megoldás van, bár ez inkább félmegoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vallás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA VI
- Ukrajnai háború
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AliExpress tapasztalatok
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest