Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz ollie #691 üzenetére

Na jó, megnézem akkor a nem "demó" verziót is. Jobbat úgysem találok most.
    Nem azt mondom, hogy hulladék, csak ahhoz képest elég sok apróságba bele tudtam kötni 10-20 percből is ahhoz képest, hogy az internet úgy ajnározza, mint az CRPG játékok évtizedenkénti messiását, hogy minden CRPG játéknak ilyennek kéne lennie, mindenki hajoljon meg előtte és másolja le a Larian-t...

Utoljára a Tides of numenera-val játszottam, ami körökre osztott RPG (Mondjuk annak a grafikája kb. 2000 körüli 2017-ből.), és az kicsit "ötletesebbnek" tűnt, mint ez a "rövid demókörből". Ott pl. sokszor lehet beszélgetni még harc közben is. Itt ilyenbe még nem futottam bele, bár egy kis csapat fosztogatót meg tudtam győzni, hogy elsétáljon.

A játékidőbe is belekötök, ha már..., mert szerintem feleslegesen hosszú a kockadobás animáció. Erre szívesen látnék egy opciót, hogy "automata kockadobás", vagy a "bónusz" rendszer miatt inkább "instant kockadobás animáció nélkül a klikk után".

Új hozzászólás Aktív témák