- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
istyukiraly
csendes tag
Hát végül megnéztem, hogy mit mutat az EaseUS Partition Master surface teszt és talált egy hibás szektort a vinyón itt látható is, a hibás szektor ami a meghajtó elején van ami nem a legszerencsésebb ha OP rendszert akarunk róla járatni mivel az MBR is ide kerül és a boot fájlok (legalább is ezt olvastam), na de én csak szimpla adattárolásra szeretném használni ezt a vinyót, nem pedig OP rendszert telepíteni rá, gondolom erre még használható, de vajon ez az egy hibás szektor miatt áll át állandóan az NTFS RAW-ra? Ha igen akkor hogy lehetne javítani vagy bármit kezdeni ezzel az egy hibás szektorral?
-
istyukiraly
csendes tag
Hali!
Olyan jellegű problémám lenne, hogy adott egy 160GB-os patás vinyó (pontos típusa Maxtor 6y160p0) és win 7 alatt egyszer csak mikor meg akartam nyitni az egyik partíciót (ez az E meghajtó, mivel fele felére van partícionálva, de érdekes módon mindig csak ennél a partíciónál dobta fel a hibaüzenetet a D-nél nem, pedig fizikailag ua a meghajtó) azt írta ki, hogy A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható vagyis az NTFS-ből RAW lett (XP alatt semmi ilyen probléma nem volt sem ezen a gépen sem az előző gépemen, viszont az előzőgépemen win7 alatt ugyan ez volt, most akkor a win7 tehet róla?), szerencsére az adatvisszaállítással nem volt gond mert a GetBackData Recoveryvel szépen visszahoztam mindent, aztán formáztam NTFS-re és később megint előjött ez a probléma, (jelenleg üres nem merek rátenni semmit, de jó lenne használni) namost a kérdés, hogy hogyan kerüljem el, hogy a jövőben ne legyen ilyen probléma? Esetleg az mennyire probléma, hogy ugye én xp telepítővel szoktam partícionálni, és ugye ott elmegyek a partíciókezelő menüig ahol pl törlök egy vinyón egy partíciót (mert mondjuk 1 van rajta és én 2-őt szeretnék) és fele-felére elosztom, és miután ez megvan kilépek a telepítőből, mert ugye hát az xp-t nem szeretném telepíteni? Esetleg az [ebben] a videóban bemutatott eljárás vajon segít? vagy csak új vinyóval lehet megoldani a problémát?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest