Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném a hdd-ről lementeni az adatokat, de úgy, hogy közbe ne tegyek kárt az adatokban.Az történt, hogy virtuális windows-al használtam a lemezt és észrevettem, hogy a Windows nem akar betölteni rajta. Leválasztottam róla a lemezt (ez nem boot, hanem adattár) és hirtelen elindult a windows. Ekkor már tudtam, hogy baj van, szóval a host gépen megpróbáltam offline-ból online-ra tenni a lemezt és gyorsan lementeni amit lehet, de azt írja, hogy idegen. Így nem tudom elérni az adatokat.
A crystaldisk szerint 1 függőben levő szektorja van.
Visszatérve az eredeti kérdéshez, hogy/mivel csatlakoztassam vagy rakjam helyre legalább arra az időre, amíg lementek róla mindent egy új vinyóra? És természetesen mindezt úgy, hogy ne okozzak nagyobb kárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest