Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
(ezt a ph micsodát hagyjuk, legalábbis engem kurvára nem izgat a rangoskodás, se föl, se le, egyszerűen nem tud meghatni, sosem tudott)
szerk: azért kérdeztem, mert ha már menne az olvasás, láthatnád, h sem a játékot, sem a topicot nem fikázzuk
ezért kár úgy uppolnod a topicot, ahogyan eddig tetted
na, hajrá
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
szó sincs róla, nem ezt mondom (nekem pl határozottan felkeltette az érdeklődésemet)
csak eddig mindenki a grafikáról beszélt, látszólag anélkül, h fogalma lenne arról, mit beszél (tévedhetek, persze)
úgy tűnik, ez cell shading - rajzfilmszerű megjelenítés (aki játszott a XIII c. remekművel, az tudja), és ezt az eljárást nem igazán helyénvaló a gta (netán '98as gémek) vagy a mai motorok grafikájához mérni
(persze lehet szeretni és lehet nem szeretni azt, ahogy kinéz, de LOL-ozni és ''elavultnak'' nevezni értelmetlen)
szerk: sajnálom, h csak jövőre jelenik meg, nekem tetszenek az ilyen játékok, a XIII-at is imádtam
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
itt mindenki szarrá fikázza grafikát, de az nem tűnik fel senkinek, h ez leginkább egy cell shading cuccra hasonlít (lsd. XIII)??
ennek a metódusnak pedig nem egy cry engines vagy dúmhármas megjelenítés a célja/lényege
szerk: nem azt mondom, h jó game, mert fogalmam sincs milyen game, de 98as játékhoz (vagy a gta3hoz) azért baromság hasonlítani, mert ez egy tök más műfaj
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Delta Force (2024)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Környezetvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest