Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Első kérdésemet fel is tenném

Tudtok e ajánlani olyan magyar nyelvű könyveket, weboldalt,stb. melyek segítenek az apaságra való felkészülésben? Tippek,tanácsok? 6. hétben van még csak a feleségem(tudom még az eleje,de már viszonylag hamar kezdődött az aggódás, vélt felfedezni vért többször,így dokihoz is kellett vinni)
A társunk-leendő kismama megnyugatása, támogatására tanácsokat?
azt hiszem ez most először kifogott rajtam amikor volt a napokban feleségemnek várandósságával kapcsolatos eü gond, nem igazán tudtam megnyugtatni, persze elvittem dokihoz, mellette voltam de ez az aggódás csak idővel-másnapra múlt el benne.apropó még megjegyzés a fentihez: ugye miután elvittem a párom a nőgyogyászati ügyeletre (persze hogy a legbunkóbb leg alávalóbb doktornő volt épp ügyeletben akivel megjártuk már,én nem mondok ilyet senkire,de ez a nő tényleg megérdemli,helyet sem írok pedig amennyi bosszúságot okozott már nekünk magán kezelésen még az se lenne méltánytalan ha kiirnám a nevét...) fel sem írta neki a progeszteront, azt mondta ő nem írja fel, hanem a háziorvosnak kell, nyilván kértük,dehát ez szerintem nem így müködik, szóval fel lett neki írva kúp formáájban háziorvsotól. Doki nem mondta hogy lenne iyenkor bármi hátránya,akkor effelől megnyugodhatunk?Sajnos a háziorvos meg a másik véglet, ismerem már..az mindent felír kérésre..
nyugodtan használhatja szerintetek is?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest