- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Ismeretlen számként, tehát nem küldte a számot. Ez érdekes amúgy. Gondolom nem történt meg az a malőr, ami nálam, a nanoSIM-mel nálam, amikor rendeltem a GW6-ot. Küldtek rá eSIM-met, mellette meg ott volt a fizikai nanoSIM. A nanoSIM került a POCO X6 5G-be. Nem tudtam róla, hogy az okosóra SIM!
Állok a buszmegállóban, az új POCO-val és mondom rámérek már a sebességre Speedtesten. 1/1. WTF?! Megnéztem több szerveren, útközben is, hogy másik tornyon legyek, akkor is 1/1. Felhívtam a Telekomot, mondták utánanéznek, utánanéztek, és kiderült, hogy okosóra SIM. Levették róla a korlátozást és kész is. Ja igen, telefonálni tudtam róla, de nekem a technikai számot küldte.
Van fizikai SIM-et fogadni tudó okosóra:
Például a MediaMarkt kínálatában található MYKI Watch 4 Lite gyermek okosóra, amely micro-SIM kártyával működik, de egyáltalán nem elterjedt. Idehaza a korszerű és modern okosórák közül nem is tudok olyat, amely ne eSIM-mel menne! -
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Az órában lévő MultiSIM egy adatkártya, van külön okosóra SIM. 1/1 Mbps-ra lekorlátozva. Azért jelezte ki a főszámodat, mert Bluetooth-on keresztül kapcsolódott a telefonodra, és arról indította a hívás, valószínűleg ugyanis csak átjátszásról volt szó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
christalter #5 üzenetére
Fizikai simmel és adatforgalommal nyilván. Nekem a mifiben csak adatforgalomra van használva a másodlagos sim.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Indítottam az órámról (nyilván esim) hívást, de nem a technikai számot jelezte ki a vevő, hanem az eredetit...
A mifiben lévő valódi kártyánál viszont a küldött SMS-nél a technikai számot jelezte a vevő. -
christalter
újonc
Érdekes ez a multi-SIM rendszer, már elég tapasztaltnak tűnsz ezen a téren. A tapasztalatod alapján megoldható lenne, hogy egy nagyon olcsó telefont veszek kizárólag arra a célra, hogy a kocsiban navigációként funkcionáljon a 2G képes multi-SIM kártyával?
(A régi Win alapú GPS térképe sosem naprakész és macerás használni, így gondoltam egy olcsó de modern alternatívám lenne és a fő telefonomat nem kínoznám vele...)
-
válasz
markenjhoh #3 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, ha hívnak akkor annyi számon fog kicsengeni a maximum háromból amennyi szám be van kapcsolva. A technikai számos MultiSIM-ek ráadásul mind a két számon hívhatóak .🤣
-
markenjhoh
csendes tag
Hali!
Végre valami erről!
Az én problémám ezzel kapcsolatban a következő:
Adott egy korlátlan mobilnetes előfizetés, saját telefonomba a fizikai sim pároméban pedig az e-sim, hogy neki is legyen korlátlan net. Van is korlátlan net csak hát ugye ha nállam csörög akkor nálla is..
Nem a világ legnagyobb problémája ez de mégis jobb lenne e nélkül. (A problémás készülék egy iPhone amiben az adott e-sim nem állítható csak adatforgalomra, vagy én nem találom ezt..)
Ja és a Telekomosok nemtudták megoldani mert a klón kártya azt csinálja mint az eredeti.
Ha ezzel kapcsolatban van megoldás nagyon köszi bárkinek! -
-
Yodafon
őstag
ez tok jo csak 1000 ft havonta nem kis lehuzas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest