- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DacMalac
tag
Sziasztok! Valaki közületek pasztázott ,ill. thermo- padezett át már VGA-t? Arra lennék kíváncsi ,hogy mennyi thermal- pad kell ehhez a manőverhez!? 2 db 120x20x0,5 elég lenne hozzá? Ez a VGA-m van: [link] Válaszokat előre is köszönöm!
-
DacMalac
tag
válasz Pokskill #78490 üzenetére
Gyenge az a táp ,ehhez a kiépítéshez ,már! -Főleg ,ha iArena széria!-Ez volt régen a Chieftec belépő szériája ,abban az időkben! Ez az is bizonyítja ,ami hibaforrást írtál! Nincs elég kraft a konfig kihajtásához. A CPU jelenlegi hűtőjét is cserélném ,amilyen gyorsan lehet!!! Túlmelegedik a CPU is ,mivel 100%-on pörög a VGA kihajtásához. Azokat a gyári hűtőket irodai alkalmazások ,és társaihoz tervezték! Oda kiválóak! Játékok futtatásához már kevéske! Viszont a 9100F már gyenge a 1080-hoz.Nagy szerencséd, hogy a gép automatikusan lekapcsol, ha túlterhelődik a PSU-d. Ami nekem volt annak kiégett a kondenzátora menet közben! Nehogy Te is igy járj! Volt is büdös a szobámban... Igy lehet monitorozni játék közben a dolgokat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
DacMalac
tag
válasz szárnyacska #78494 üzenetére
Az a kondenzátor illata volt, ami nem jó előjel! Amit éreztél. Én is éreztem, ilyen illatot, a régi tápegységemnél. Kimentem a szobából, mire visszamentem, már elpukkant! Ilyen többször nem fordult elő velem .Inkább túlméretezem a tápegységem már!! Saját kárán tanul az ember! Szerencsére a gépemet, akkor, nem vitte az örök vadász mezökre.
-
DacMalac
tag
válasz MasterDeeJay #78503 üzenetére
A Vega áramfalóbb. Ezt vedd figyelembe. Tunningal vigyázni. Valamint használt kártya révén elgondolkoznék egy újra pasztázáson, thermo pad cserén is .Utána jöhetne az OC.Garancia van vmelyikhez? Memória mérete a kártyákon? Nekem is Vega56-m van. FullHD-ra ideális. Asus GPU Tweak-al OC-zom játék közben .Ha van a kártyákon BIOS válltó ,működik-e?
-
DacMalac
tag
válasz Prosectura2 #78564 üzenetére
Ezt a kérdést ide tenném fel: [link]
-
DacMalac
tag
válasz Tamagocsi123 #78735 üzenetére
Nálam egy újra pasztázás segített! Mikori kártya?
-
DacMalac
tag
válasz Tamagocsi123 #78737 üzenetére
Pasztázd újra és rakj fel egy VGA menedzselő progit( én az Asus GPU Tweak II-t használom) ,hátha a vga bios a ludas.Ez a két tanácsom van.
-
DacMalac
tag
válasz Tamagocsi123 #78742 üzenetére
Én egy Red Devil RX Vega56-ot ráztam gatyába. Használtan vettem én is. Játékok alatt 3000-t pörgött a hűtő. Itt egy hozzáértő ajánlotta a vga menedzser progit. Bejött! Valamint újra pasztáztam ,és láss csodát működött! MX-4-et használtam.
-
DacMalac
tag
válasz Dinomano #78977 üzenetére
Radeon szoftverben van egy olyan fül, hogy Teljesítmény, ezen fülön belül pedig Tanácsadó, erre rákattintva találod az Energiatakarékos opciót. Vagy letöltöd az Asus GPU TweakII-t ,ez egy vga menedzselő progi-nem csak ez létezik ,de én ezt használom- ! Ez a program direkt ezért jött létre. Szoftver elvégez minden beállítást ,csak rá kell kattintani a módokra!
-
DacMalac
tag
válasz failed #78996 üzenetére
Amikor ezen hiba előjön-monitor csikózik- a számitógép házat meg szoktad érinteni? Én még a tápegységre gyanakodnék. Rosszul szigetelt vezeték vagy ilyesmi ,ami hatással van a monitorra. Kábel felvezeti az áramot. Csak egy tipp! Van esetleg nálad másik táp, amivel ki tudnád szűrni ?
-
-
DacMalac
tag
válasz csabaspecial #79303 üzenetére
-
DacMalac
tag
válasz Hegyirabló #79305 üzenetére
Nekem is igy van behelyezve a hangkártya. VGA alatt ,kevéssel. -Úgy látom egy alapos porfúvás nem ártana a gépháznak. - Házhűtő ventilátor mennyi fér be a házba, jelenleg mennyi van behelyezve? Segít levegőhöz jutnia a cpu-t vga-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)