Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #64625 üzenetére
Tiszta a gép. Még a power limitet is feltoltam 30% al.
-
cintula187
addikt
válasz
OutSider17 #64622 üzenetére
-
cintula187
addikt
válasz
OutSider17 #64618 üzenetére
Az a leggyanusabb, hogy semmilyen alkalmazás nem futott a gépen, ami indokolta volna a 100% -os terhelést a fagyás előtt. Vagy az már akkor ment fel 100%-ra amikor előjöttek a zöld artifactek lehet.
-
cintula187
addikt
válasz
OutSider17 #64618 üzenetére
Hello!
Nincs húzva, típus a leírásomban van.
XFX RX470 4GB
Télen amikor vettem a kártyát feketedés volt (ismert jelenség volt a tipusnál) ami alufeszeléssel teljesen megoldódott. Csak most nem is találom a helyes beállításokról készült screenshotokat. Tehát a default beállításokat muszáj volt állítgatni.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Erre van ötletetek? Be volt anno állítvaa wattman, de úgy néz ki (ezt sem tudtam sajnos) defaultra visszaállt a wattman.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A minap a monitoron bejött egy zöldes kockás hibajelenség féle. Restart óta nincs. Nem futott semmi terhelrést okozó program. MAx a windows 10 frissített épp. VGA lehetett. Most drivert frissít, de előtte lefutott a hiba óta heaven benchmark többször is hiba nélkül. Azóta semmi ilyesmi nem történt.Nagy baj lehet, vagy csak ha rendszeresen csinálja ezt?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az ilyen jellegű kifagyás játék közben mi lehet? Catalyst friss, melegedés nincs.
-
cintula187
addikt
Ezt ide is beírnám:
Sziasztok!
Évekig úgy használtam a gépem, WIN7- el hogyha extended displayt használtam. Akkor beloldalt nagy tévén volt az asztal és a monitoron csak a háttér, oda át lehetett húzni ablakokat. Na most nem tudom hogy win10 miatt vagy mert más a catalyst (15.201)de a hajamat tépem. Se pixel formatot nem tudok megadni, egyszerűen nincs ilyen opció a my digital falt panelben.
24p frekit enne a tévé, de csak hangyák háborúja megy, nem tudom ráerőltetni most valamiért a 24-et, ha nem van kép 60hz -en, akkor mindkettő képernyőn ott az asztal.Működhet az a megoldás, hogy a display port kimenetet átalakítom HDMI-re ezen megy a kép a tévére és a sima HDMI megy az erősítőbe, hogy csak a hang menjen ki rajta?
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
GPU hütő cserét tervezek. Nem gond ugye ha csak 70fokos alkohollal tisztítom le róla a maradék hütőpasztát?
-
cintula187
addikt
válasz
nonsen5e #55462 üzenetére
Köszi. CPU terhelést nem néztem visszamenőleg ugyan.
De az volt a totál gyanus hogy eddig toppon volt a grafikon pl. crysis 2 alatt is terheléskor most meg valamiért nem. Semmi hardware csere nem volt.
A hőmérséklet javulást megértem kapott a ház elöl be felül ki szívó ventiket. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Az alábbi érdekességet vettem észre 5870 -es VGA -mnál.
Amióta frissítettem a legújabb gpu-Z -re pl. GTAV alatt, (ami azért eszi a gépet) úgy látom nem megy 100%-ra a load grafikon. Illetve a hőmérléskel HWinfóval is nézve sokkal alacsonyabb (max. 65fok) mint korábban.
A játékban az fps nem lett rosszabb.Mi lehet ez?
Este lövök képeket.