- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz
tomi5244 #35877 üzenetére
Sajnos Igen a Youtube erőforrásigénye napról napra nő! és lassan már az ilyen régi gépeken nyögvenyelős lesz.
Mikor van gond kis képernyővel vagy teljes képernyővel?Nekem a tapasztalatom az hogy még a 360p-vel éppen elboldogulnak ezek a konfigok.
A memória mennyiség elég ha XP-t használsz és csak youtube-ot szeretnél nézni rajta.Ami kiszokott fogni ezekkel a gépekkel kis képernypn hogyha a videón kívül pl beadja a world of Tanks reklámot ami magában többet eszik mint maga a videó
Teljes képernyőn a nagy felbontás szab határt és pl ha visszaveszed 800X600-ba vagy 1024x768-ba de 16-bitre az sokat javít a teljesítményen.A Driver is elég fontos dolog a legújabb nvidia honlapján lévő hozza a legrosszabb eredményt, és amit az XP SP3 magától felrak a legjobbat, de persze a saját driveer nem támogatja az openGL-t de gondolom ha csak netre kell akkor ez nem gond.
Én ilyen régi gépeken operát szoktam használni, ezen ment legszebben a videó, firefoxon is szépen megy de ott többször beakadt.(nagyon rég teszteltem ezt akkor még ez volt a sorrend és a chrome volt a legrosszabb, de azóta változhatott.)
Zwitter szívesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest