Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atika88 #69319 üzenetére
Hát, ha a HDMI-re való csatlakozás után mindkét kijelző rendben van, akkor lehet, hogy visszaszívom az előbbi HW hiba tippemet.
Bár ha a saját kijelző "néha nagyon picit elvillan", akkor ott még mindig nem 100-as valami. Ha valóban kontakt hiba, akkor az lehet bárhol: akár a képernyő szalagkábelének egy érintkezőjénél (ez akár házilag is orvosolható), akár a VGA chip egyik BGA lábánál (ez viszont kétséges, hogy javítható-e). Esetleg kérdezz rá az Azonnali notebook topic-ban is, hátha nem is VGA hibával állunk szemben.
-
válasz
atika88 #69317 üzenetére
"...külső kijelzőre kötve nincs hiba!"
Ez alatt azt kell érteni, hogy miután rádugtad a HDMI-t, akkor (1) külső kijelzőn nincs hiba vagy (2) a külső kijelzőtől függetlenül a saját képernyőn szűnik meg a hibajelenség?
BTW, én hardveres (kontakt) hibára tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz
atika88 #69049 üzenetére
szia az a dedikált vga nem játékra való.............szerintem.főleg igy 18 ban én ezeket a hagyományos téglás hűtőket nem szeretem,és ha azt nyúzza játékkal akkor az meleg ha fejre is áll.ha idle rendben van akkor jó
meg tegyük hozzá függ az is milyen meleg a szoba.
mindez mellett a hőfok az jó
[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
válasz
atika88 #69025 üzenetére
Újra itt a mért a étékekkel...
A konfig: DELL Alienware Aurora R4 Gamer PC /i7-3820 4x3.80 GHz /16GB /1TB /GeForce GTX 555 1GB
Terhelés nélkül: 40fok /990RPM /25%
2007-es NFS Pro Street: 77fok /2190RPM /53%
2014-es Alien Isolation: 92fok /3060RPM /82%Milyen értékek ezek?
Újra lett pasztázva a VGA, a Vevőm mégis elhord mindennek, hogy ezek azért értékek ettől a kártyától elfogadhatatlanok
Holott már az előbb is tisztázódott 2 fórumtárs véleménye alapján is, hogy ebben a konfigban, ez a VGA ilyen ebben a formában ilyen játékokkal.Szerintetetek mit lehet még tenni?
Köszönöm a segítséget!