Aktív témák
-
szmogi
csendes tag
Hopsz. Most olvastam a feljebb lévő hsz-okat és Dot problémája ugyanaz mint az enyém.
Pls help me. -
szmogi
csendes tag
Üdv mindenkinek. Nekem olyan gondom lenne hogy van egy típusú vga ami valamiért makacskodik. Intel 82945G express chipset family a típusa. A helyzet az hogy valamiért a játékok directx hibát írnak. A gépen directx9.0c van. A gyártó honlapján pedig azt írja hogy a vga kompatibilis a directx11-el is. A kártya 945 gm típusával ugyanez a problémám. Pls ha valaki tud segítsen.
-
szmogi
csendes tag
Sziasztok.
Mit jelent ha egy videókártya OEM? -
szmogi
csendes tag
válasz
19mikober68 #33617 üzenetére
Szia 19mikober68. Milyen alaplapod van?
Nézz hozzá biosfrissítést. Nekem is megvolt ez a jelenség de a frissítés megoldotta. -
szmogi
csendes tag
válasz
Balller #33615 üzenetére
Igen ez a 3. verzió már. Szerintem ez vga hiba lesz. Ha meghibásodhat így egy vga. Használtan vettem pár hónapja, és azóta szenvedek vele. Cseréltem már miatta alaplapot és procit is. Az előző alaplapom egy asus p5k volt ami sokszor be sem kapcsolt ezzel a vga-val.
Ahogy visszatettem bele a jóöreg 8600gt-m semmi baj sem volt. Ráadásul a 8600gt 40-50 fps-el többet produkált. Lol. -
szmogi
csendes tag
Ja és az még hozzá tartozik, hogy az alaplapom egy gigabyte x48 dq6-os a procim core 2 quad q9400. Az alaplapon 2 db pci-e x16 2.0-ás foglalat van amik külön külön vagy crossfire-ben is mennek 16-szorosan. Ezért baj ami a képen látható szerintem.
-
szmogi
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy HD4850-em van és sajna nem az elvártaknak megfelelően működik.(Konkrétan a 8600gt-m több fps-t produkált mint ez.) Már rengeteg mindent próbáltam sajnos eredménytelenül. 1 valamit nem tudok sajnos értelmezni de szerintem az nagyon nem jó.(Pirossal jelöltem)Kérlek magyarázzátok el hogy az egyáltalán mit jelent és hogy jó e vagy nem. Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest