Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
csokad #49224 üzenetére
Szerintem az ATI Power Play-el lehet valami gond. CS-ben (mivel meg sem kottyan neki) lehet nem veszi fel az órajeleket a referenciára. Az mondjuk érdekes, hogy a CoD2-ben is csinálja (mivel ez azért már egy komolyabb játék). Nálam a 4850-en FullHD-ban minden kimaxolva 100FPS alá nem igazán esik.
A flash videóknál próbáld meg azt, hogy jobb gombbal kattintasz a videón és a "Settings"-nél kikapcsolod a hardveres gyorsítást (ha ki van kapcsolva próbáld meg bekapcsolni).
-
geri306
tag
válasz
csokad #49198 üzenetére
Hello!
Nekem asus alaplapom van és annak van egy EPU4 engine nevű progija, ami a háttérben szabályozza hogy max power saving legyen vagy max performance, és amikor max power savingon van akkor a fifa is szaggat, ha átrakom perf.-re akkor megy minden mint a vadállat. nézz szét hátha van neked is ilyen "greenpeace" szerű programod, ami visszahúzza. -
RootRulez
félisten
válasz
csokad #38794 üzenetére
Ha szerencséd van, csak az emelt órajeleket nem bírta a kari és nem vágtad haza. Mivel szoftveresen húztad (ez a jobbik eset) a legkézenfekvőbb megoldás, hogy csökkentett módban letakarítod a drivert, ccc-t, mindent... Ha ez nem válna be, akkor Windows reinstall. Húzogatni mindig csak lépésenként szabad.
Nem egyből bele a közepébe.
-
joi29
őstag
-
lsc
nagyúr
válasz
csokad #38785 üzenetére
Van egy driver része és egy Catalyst Controll Center. A driver megy a ccc nélkül is. Mikor feljün az uninstall ablak be tudod jelölni hogy mit törölj, de az sem gond ha a teljes drivert meg ccc-t törlöd, winben van alap videodriver. Esetleg ha sikerül törölni az új driver telepítése előtt futtass cc cleanert vagy hasonlót, jártam már úgy hogy uninstall előtt nem állítottam alapra a tuningot és az új ccc is azt használta.
-
RootRulez
félisten
válasz
csokad #38579 üzenetére
Hát ellesz az asztalon, ha minden kötél szakad, csak nem gyengén tele szedi majd magát porral
. Úgy tedd az asztalra, hogy a deszkát ráteszed egy könyvre, hogy a VGA lelógója ne tartsa fel az egészet.
Vagy úgy told az asztal hátuljához, ahol már nem tartja fel az a pöcök...
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest