Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #28013 üzenetére
Ha a gt-ről akarod hajtani /gondolom igen/ akkor a videokártyához kell csatlakoztatni a monitort , az alaplapit a bioszban le kell tiltani. A monitorod gondolom d-sub csatlakozós a kártya meg 2x dvi, akkor kell egy dvi-d-sub átalakító, általában adnak is a kártyákhoz, de külön is lehet venni .Ilyesmi.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Mortimer26 #27994 üzenetére
Az sem mindegy,hogy a 3870-ből melyik verzió!!!
Ha az első ref. hűtős verzió, a Giga pedig nem,akkor inkább a 8800GT, ha valamelyik jobb hűtésű verzió a 3870-ből,akkor inkább azt!
Driver gond már nem nagyon lehet, a 3870-re régóta tökéletes Catalystok jöttek ki.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Talán ez segít, itt ugyan 98GT van, de az ua mint a 88GT. A 88GT jobban megy a régebbi játékokban kevesebb a gond a driverekkel, de a 3870-nek szebb a képe.
-
levi1108
aktív tag
válasz
Szerintem 8800GT..
(google-ben keress rá)
-
fagy53
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27992 üzenetére
Ár?
-
jaja1981
addikt
válasz
Mortimer26 #27934 üzenetére
Ha nem találsz külön VGA tiltást, akkor csak tedd be az újat a PCI-e sínbe és kész is van.
Magától észleli, és letiltja az alaplapit. -
birozoli7800
senior tag
válasz
Mortimer26 #27819 üzenetére
Hát én a helyedben még beruháznék egy FSP ATX-400PNF-re ami most kb. 8 K.
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27813 üzenetére
Mondjuk az a táp nem egy életbiztosítás, nálam pl egy 420-as lc power az 1950-pro-t el sem indította, védelem meg nem sok minden van benne . Egy fsp 400 pnf 8e körül kapható, én első körben azt vennék, a maradékból meg használtan egy 1950 pro-t vagy valami hasonló kártyát . Később ha lesz lehetőség cserére a táp jóval erősebbet is elbír .
-
Barney™
aktív tag
válasz
Mortimer26 #27813 üzenetére
Egy 3850/3870 vagy 8800gt/9800Gt-t el kell vinnie.
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27810 üzenetére
Attól függ mennyiért veszed, de amíg a tápodról nem tudsz többet addig felesleges . A gépet kikapcsolod, leveszed az oldalát és megnézed az adattáblájára mi van írva .
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27806 üzenetére
Abba a 3850 tökéletes lenne, de ha kicsi még "kerülne" hozzá akár egy 4670 is mehetne, 18 körül már az is kapható . A tápod milyen és mekkora ?
Mod levi1108"Biztosan" dicséret .
Mod Kikiller84 : Mert a 9400-at dicsérjem szerinted ? Vagy mégis mit kellett volna írnom, szerintem így is finom voltam .
-
levi1108
aktív tag
válasz
Mortimer26 #27802 üzenetére
Hát én tudnék egyet lehet...nekem van egy Asus 8800GTS 640mb, bár nézz szét, hátha van a környékeden is vmi jó.
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27802 üzenetére
Azzal a kártyával csak annyi a gond hogy maga a gpu is gyenge, az 1 giga DDR2 meg totál felesleges 512 is majdnem sok ahhoz a gpu-hoz .Ez már jobban megéri, ezzel már lehet játszogatni is, igaz nem árt hozzá "vas" sem, a géped adatait kitölthetnéd .
Mod Kikiller84 : Tessék teszteket nézni, akkor nem kell kérdezned .
-
lsc
nagyúr
válasz
Mortimer26 #27796 üzenetére
Menni fog benne, de az a videokártya egy vicc .
-
Kikiller84
csendes tag
válasz
Mortimer26 #27796 üzenetére
Ezen a lapon egy teljes értékű 16x pcie slot van, tökéletesen fog benne menni a 9400GT
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest