- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
Aktív témák
-
z-e-d
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, hogy kérdezték-e már, ha igen akkor bocsi.
Szóval, miért csökken a laptop teljesítménye akkor ha aksiról megy? Hiába állítom maxra a CPU/GPU-t, akkor is alatta van mint amikor 220V-ról megy. Van erre valami tweak?
A laptop egy Acer5930g.
Köszi -
z-e-d
csendes tag
Kali, köszi a válasz.
Az aksi és a 220V-os sémának is van külön-külön beállítása. Feltudom tenni a proci és a vga teljesítményét is maxra még aksi üzemmódban is, mert engedi, de akkor sem hozza azt a teljesítményt. Pl: a FarCray2 4-5 frame, míg 220ról 30-40.
A biosban nem találta ilyen beálítást, viszot olvastam valami nvidia tweaket ami a regeditben állít valamit, de többen jelezék, hogy nem történt semmi, persze valakinek meg jó lett. Szóval nem tudom. Annyira nem nagy gond, csak gondoltam, ha nem vagyok áram közelében akkor is tudjak játszani ha olyan kedvem van és ne csak a régi játékokkal.
Aktív témák
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Notebook laptop slim kijelző, LCD Screen, 13.3" 14" 15.6" FHD, IPS, Dell HP Lenovo Asus
- Microsoft Surface Pro dokkoló + töltő
- Hp EliteBook 820 G4 - i7, 16GB, 256 SSD
- Dell érintőképernyős notebook, laptop, számítógép, Intel i3, 8GB memória, SSD,
- Új HP Elitebook 830 G6 - i5, 16GB, 256 SSD, érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest