- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
Akkor keress hozzá drivert, ha szerinted az a baj. Én se tudhatok mindent, főleg azt se tudjuk milyen gép, milyen oprendszer. Amúgy pl win7-hez, de még talán xp-hez se emlékszek olyanra a korábbi gépeim közül, hogy az akksinak külön driver kellett volna, (ettől függetlenül nem állítom, hogy nem kell) azért írtam oprendszert :-)
Amúgy beállítások között nézelődtél már? -
csusza`
senior tag
Ha a SONY-é megy, szerintem erőltesd azt. Ettől függetlenül az ATI oldalról letöltöttnek s kellene mennie. Ha mégsem, ezen annyira nem csodálkozom. Régen eléggé egyediek voltak a VGA-k a notikban, és gyakorlatilag a gyártó driverén kívül alig ment más. Hogy most mi a trend azt nem tudom, ami noti megfordult nálam, annál bőven elég volt a win7 által feltelepítgetett driver, nem akartak nagyon játszogatni a notival. Ellenben aki ki is akarja használni rendesen a VGA-t, annak megéri egy sort szenvedni vele. Én azt mondom, próbálkozz még.
Esetleg próbáld meg kézzel hozzáadni/ráerőltetni.
-
csusza`
senior tag
-
pumatom
aktív tag
hát elvileg, ha jól kezeli a laptop, akkor a formázást(ált.->kalibrálás) kiirja, hogy szükség van kalibrálásra, vagy nincs...ha viszont írja, hogy kell akkor sem lesz baja, ha mégegyszer formázod, ha már volt--> a kalibrálás annyit tesz, hogy először maxra feltölti, majd lemeríti, és újra fel...
A töltő behelyezéséről nem tudok, hogy számítana a sorrend, de előbb szerintem érdemes a konnektorba dugni a töltőt, majd a laptopba, jóesetben a telefonnal is így kell...
A töltöttséget a laptop úgy is kiírja, hogy dugd be a töltőt, mert lassan lemerül...
Ha hálózatról megy se szedd ki az akksit, ha csak abból indulunk ki, hogy véletlenűl kicsúszik a töltő és azonnal kikapcsol, károsodhat a laptop, és adatvesztés is lehet...
Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest