Aktív témák
-
PeterKo
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #26299 üzenetére
Sziasztok!
Egy kérdés! A hp dv7 3036ez - ben mxm - es e a videókártya? Mert úgy néz ki meghalt az alaplap.....sajnos. A probléma : bekapcsolom és 1 másodperc múlva leáll. Kb ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor lemerült az akksi és probálom bekapcsolni. De ez sajnos tápról csinálja. Válaszokat várom! -
PR0JECTNR56
addikt
Z86, fcriss köszönöm a segítséget, valóban az oprendszer volt a különbség.
-
Zarbi
tag
nah valaki tudna segíteni az [előző] hozzászólásomban említett problémán? Annyi, hogy nem akar lejönni a hűtő csavarok leszedése után és nem tudom, hogy a paszta tartja vagy valami kis mechanizmus.
-
fcriss
tag
válasz
PR0JECTNR56 #26295 üzenetére
Itt össze tudod hasonlítani őket,az adott notiknál ráklikkelsz az összevetésre és a végén összehasonlítod őket,így elsőre az RV511-n van win7.Samsung jótállási információ.Garanciakiterjesztés [link]
-
Z86
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #26295 üzenetére
Talán ebből kiderül, azt hiszem az operációs rendszer meglétével kapcsolatos.
A garikiterjesztés kérdése ez szerint még folyamatban van. -
PR0JECTNR56
addikt
Ha a hardveres elemek megegyeznek, akkor mi a a különbség a Samsung RV-509 és RV-511 között? Mitől drágább az RV-511?
És még az érdekelne, hogy Samsung garancia kiterjesztést hol érdemes venni. Előre is köszi a segítséget. -
redkill3r
tag
A fujitsu notebookomban merevlemezt cseréltem, ez azzal járt hogy teljesen tönkretettem egy csavar fejét, így már nem tudom újra kicserélni.
Elvesztettem a 3 éves garanciát ezzel? -
medwe27
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus F3Tc tulajdonosa vagyok. Arra vetemedtem h kicserélem benne az AMD MK-38as procit egy TL-56osra (mindkettő 90nmeres). Elötte utánajártmam mindennek: foglalat, tokozás, energiafelvétel, hődisszipálás, chipset, bios(a legújabb bios, melynek kompatibilisnek kell lennie, mert az alapból tl-56-al szereltekhez is az jár!). Elvileg minden kompatibilis. Vettem is egyet, azonban ha beszerelem és elinditom a gépet nem csinál semmit. Illetve a ledek egyszer felvillannak, a dvd és hűtő pörög, a monitor is villan egyet (mint minden induláskor) de a biosig se jutok el vele, vagyis tök sötét a képernyő.
Hibás a proci vagy valamivel mégse teljesen kompatibilis? -
Z86
őstag
válasz
Mulderpapa #26272 üzenetére
Lehet, hogy mégiscsak kicsúszott a touchpad kábele, vagy csak kicsit elmozdult a helyéről. Kérdezd mag a Dell topicban is!
-
Mulderpapa
aktív tag
26272-re tud valaki megoldást?
-
IkszIpszilon
aktív tag
HP Compaq 6715shez kellene kapcsolási rajz.Nincs vkinek egy esetleg?
-
zso79
őstag
Urak! Mennyit erhet most egy 1,5 eves Acer 5739g? (intel P7450, 500GB HDD, 4GB RAM, nVidia GT240M)
Koszi!
-
jaddz
csendes tag
Nekem azt árulja el valaki, miért olvasom minden laptopos cikkben a szokásos sírást, hogy "jaj de mennyire hiányzik erről is meg erről is meg erről is az eSata. emiatt ez már nem is olyan jó vétel, blablabla.." most komolyan, csak én hiszem úgy, hogy az emberek 95%-a nem használja? valaki magyarázza meg légyszíves.
-
-
FehérHolló
veterán
A tetrisz élményét biztos nem.
badika: Emeld meg a fizetését.
De hogy komolyabb is legyek: Nem írtál még ebbe a topicba semmit, honnan kellene tudnunk, hogy pontosan milyen y560-ról van szó? Ettől függetlenül örülök, hogy megvan. Szedd le hozzá a friss drivereket, gugli szerint régen volt egy ilyen probléma vele. -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Dell Studio laptop, beépített kártyaolvasóval Win 7 alatt max. 20-30kb-al képes írni az SDHC memóriakártyára, és kb. 5-10 perc után valamiért le is kapcsolja. Dell oldalán kerestem a probléma okát, de sikertelenül. Valaki találkozott már hasonlóval? -
Fricó
aktív tag
Ugye a játék élményt nem befolyásolja az, hogy a gép i3-as vagy i5-ös procival van szerelve, ha van benne egy NVIDIA GeForce GT 540M 1Gb-os videókártya?
-
badika
tag
Valaki segítsen, ha tud. Megvan ugye az y570. Szép és jó, de az nvidia kártyát nem igazán tudom munkára bírni! Hiába húzom el a kapcsolót (kiírja, hogy kész a kártya a nagyteljesítményű munkára) elindítoma játékot és nem az dolgozik. Ötlet? A kapcsolónál világít a kis led, ami gondolom azt jelenti, hogy megy a kártya, de mégsem használja a rendszer.
-
Zarbi
tag
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell N5010-es notebook, amin nem működik a touchpad.
Win7 felismeri, driver fent van, de nem reagál semmire, még a touchpad tiltására sem.A múltkor szét lett szedve, mert a billentyűzet szalagkábelének a csatlakozójáról letört a rögzítő, de szerencsére vissza lehetett pattintani, mert "csak" a zsanérok törtek le. Azóta hibátlanul működik az összes billentyű. Ahogy néztem nincs összefüggésben a billentyűzet és a tp, tehát nem egy kábelen vannak, illetve nem is lett hozzányúlva, nem lett annyira szétbontva a gép, mégsem működik.
Valakinek van ötlete, hogy hol keressem a hibát?
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Nem biztos hogy jó helyen járok, de azért megkérdezem:
Szedett már szét valaki Fujitsu Amilo MINI Ui3520 netbookot? Van nálam egy, amit jó lenne portalanítás céljából megszabadítani alsó burkolatától (kissé melegszik már), de elég érdekes konstrukciónak tűnik, nem merek belekezdeni..tanácsot, útmutatást (service manualt
) nagyon megköszönnék!
-
Z86
őstag
válasz
#40835072 #26265 üzenetére
A monitoron lehet pixelhibák után kajtatni ezzel: Nokia monitor test
A merevlemez állapotát ezzel tudod megvizsgálni: HDSentinel
A memóriát is tudod tesztelni, bár ez elég időigényes: Memtest86
A gépben lévő hardverelemekről információt ezekkel szerezhetsz: Aida64, HWinfo
szerk: ne feledd el megnézni az akkumulátor elhasználódottságát -
törölt tag
Üdv!
Ma veszek egy laptopot, és az a kérdésem, hogy mit nézzek rajta?
(a Wifi/ Dvd lejátszó n kívül) egy TOSHIBA Tecra S5 Business ről van szó!
-
tPedro_
őstag
válasz
Zsolti1987 #26224 üzenetére
Ok. Ertem, koszi a valaszt.
-
Zarbi
tag
Üdv!
Van egy remekbe szabott fujitsu amilo pi 3560 laptopom. Gondoltam egyet és úgy döntöttem, hogy kitakarítom a hűtőjét és újrapasztázom. Ott megakadt a dolog, hogy kicsavartam minden csavart a hűtőből, de az nem akart lejönni. Lehet, hogy csak a paszta tartotta oda ennyire, de inkább nem akartam feszegetni. Esetleg valakinek valami ötlet? Ha nem megy így hasra ütés szerűen rakhatok fel a hűtésről képet -
válasz
FehérHolló #26261 üzenetére
Köszi szetszedés nélkül varnék megoldást rá ha lehet
-
FehérHolló
veterán
válasz
LaptopSystem #26260 üzenetére
Forraszd le az alaplapi speakert.
-
-
Z86
őstag
válasz
LaptopSystem #26258 üzenetére
Figyeled a sípolást, felírod, aztán a linkelt listából megkeresed, hogy mit jelent. Elvileg.
-
Ehez te értesz mert én nem nagyon biosban hol tudom ezt megnézni?
-
Krike
aktív tag
válasz
LaptopSystem #26256 üzenetére
Szia,
Itt [link] nézd meg a Biosodnak megfelelő beep code-t, és aszerint cselekedj.
Remélem tudtam segíteni. Figyeld a rövid, és hosszú sípolásokat is, mert nem mindegy.
-
sziasztok van egy ilyen laptopom Alienware M5500i-R3 minden bekapcsoláskor 30 darabot sipol utána elindul ezt lehet valahogy orvosolni?
-
Krike
aktív tag
válasz
Hoffer #26253 üzenetére
Szerintem, ha még garis, akkor gyorsan küld el pontos hibaleírással a szervizbe, esetleg próbáld meg az itthoni hivatalos acer szervizt ([link], lehet, ők is tudnak segíteni neked. Drivert nem hiszem hogy találnál külön a dvd meghajtóhoz, azt vagy az oprendszer valamely generic drivere hajtja meg, esetleg belecsomagolták a chipset driverébe.
-
Krike
aktív tag
válasz
parker75 #26250 üzenetére
Szia,
Először mentsél le minden fontos adatot a gépről, ami kellhet, majd ha ez megvan, akkor indítsad újra a gépet, és nyomd az F10 gombot ahhoz hasonlóan, mint amikor bootoláskor a BIOS-ba szeretnél bemenni. Amennyiben van a gépen recovery partíció, akkor elkezdi majd onnan újratelepíteni az oprendszert, és így kapsz egy szűz gépet, amit le kell majd frissítened, és a progikat felrakni újra.
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer notim ami újkora óta nem ismeri fel a DVD meghajtóját! Van hogy látom a BIOS-ban, de legtöbbször nem! A windows alatt is ha kinyitom látja, el is indítja néha, de utánna le is áll és eltünik!
Driver persze nincs hozzá..
Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet?? -
FehérHolló
veterán
válasz
parker75 #26250 üzenetére
Keress recovery partíciót. Ha nincs, bootolj pendriveról (rajta az oprendszer installal, lásd a közöttünk lévő hozzászólást). Ha nem tudsz, vegyél USB-re csatlakoztatható DVD olvasót, ne felejtsd el kifizettetni az anyóssal. Ha még ez sem megoldható, költözz messzebbre.
-
parker75
tag
Sziasztok !
Van anyósomnak egy ilyen netbook-ja. Viszont nincs benne optikai meghajtó ! Gyári XP van rajta ami már eléggé fura dolgokat csinál néha.
Friss rendszert szeretnék neki rátenni. (nem ismerem ezeket a netbook-okat hogyan szokták telepíteni)
Hogyan fogjak hozzá ? -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
FehérHolló #26243 üzenetére
köszi a választ. hát, egyelőre átmigrálok linuxra, a sulis programoknak ott úgyis létre tudok hozni egy virtual machine-on egy windowst.
-
ther
aktív tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq Presario CG59-1xxSH típusú notebooknak vibrál a képernyője (Win7/64bit alatt), világos színeknél nem látszik, de egy pl. fekete képernyőnél látható. 60hz-re van a frissítési gyakoriság állítva (másra nem is lehet). Létezik valami beállítás, vagy driver frissítés, amivel könnyen orvosolható, vagy ez hardveres hiba (és szerviz szükséges)?
Ha valakinek van valami jó tippje, azt megköszönném.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy egy Dell Inspirion N5110 i3 , hogyan lehet VGA-t váltani az IGPről a dedikáltra VGA-ra ? Vagy automatikusan átrakja magát ?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #26240 üzenetére
Barátnőmnél volt egy ugyanilyen gond egy Acerrel. Admin felhasználónál minden jó volt, mezeivel "akadt".
Végigpróbáltuk az összes driver összes módban való újrarakását, nem segített. Tippem szerint az "Acer menüsor" okozza, de attól nem voltak hajlandóak megszabadulni, mert nekik _kell_.
Végül az lett a megoldás, hogy amikor kellett a hang, adminnal használták. -
randras
veterán
Helló!
Életem első laptopját kezdtem el használni nemrég, és minden bekapcsoláskor bekapcsolja a WiFi-t, és tökre idegesít. Csomószor nem vettem észre, aztán feleslegesen merült... Hol lehet kikapcsolni?
Köszi előre is!
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Bővítettem az Acer notebookom processzorát t2310-ről t8100-ra. viszont van egy érdekes jelenség. akad a hang, vagyis tulajdonképpen nem megakad, hanem kb. 10-15 másodpercenként van egy akadozás benne, de csak windows alatt. kipróbáltam linux alatt, ott nincs. szerintetek ez milyen hiba?
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy notebookom,hp nx6310
nincs rajta hdmi kimenet sajnos.lehet venni olyan pcmcia kártyát amin van hdmi kimenet?és ezáltal a laptopon lévő jelet hdmi-n küldhetem kifelé mondjuk egy projektrorra?
ha van ilyen tudtok linkelni ilyet? -
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
Hogy érdemes laptop akksit tárolni? Kivéve a gépből? Maxra töltve? Hogy a legjobb neki?
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy Fujitsu Lifebook A530-as notira telepítem a drivereket Win7 alá.
Chipset: Intel HM55
Mire való az "Intel Management Interface driver" ?
Amit a Fujitsu oldaláról le lehet tölteni az 6.0.0.1179 verziójú, 2009.09.17 kiadású.
Lehet ennél frissebb az Intel oldalán ? Vagy lehet hogy csinált vele valami saját módosítást a Fujitsu ehhez a notihoz ?A Fujitsu Info-ja erről a driverről:
File Description 25.05.2011 14:43:30
Device Driver - Intel Management Engine Components (Onboard) -
Title:
Intel® Management Interface driver
Date:
17.09.2009
Size:
4,72 MB
Version:
6.0.0.1179
Manufacturer:
Intel
Language:
Supports all languages
Operating systems:
[1] Windows 7 Enterprise, [1] Windows 7 Enterprise x64, [1] Windows 7 Home Basic, [1] Windows 7 Home Basic x64, [1] Windows 7 Home Premium, [1] Windows 7 Home Premium x64, [1] Windows 7 Professional, [1] Windows 7 Professional x64, [1] Windows 7 Starter, [1] Windows 7 Ultimate, [1] Windows 7 Ultimate x64, [1] Windows Vista Business, [1] Windows Vista Business x64, [1] Windows Vista Enterprise, [1] Windows Vista Enterprise x64, [1] Windows Vista Home Basic, [1] Windows Vista Home Basic x64, [1] Windows Vista Home Premium, [1] Windows Vista Home Premium x64, [1] Windows Vista Ultimate, [1] Windows Vista Ultimate x64, [1] Windows XP Home, [1] Windows XP Media Center Edition, [1] Windows XP Professional, [1] Windows XP Tablet PC Edition, [1] Windows XP x64
Important information:
In some cases the installation methode might influence the BluRay playback.
(e.g. inf installation of the driver -} BluRay playback corrupted)
Therefore it is recommended to install this driver by setup/ silent setup.
Installation description:
Silent install switch : setup.exe -s
How to install:
1.Run `MEI\setup.exe`.
2.follow messages.MOD:
Van benne egy readme.txt is, annak a lényegesebb része:
* Copyright (c) 2005-2009 Intel Corporation.
* Intel(R) Active Management Technology
* Intel(R) Management Engine Components
* Local Manageability Service
* Serial Over LAN
Local Manageability Service (LMS):
This service enables local applications
running on Intel(R) Active Management
Technology (Intel(R) AMT) device
to use the same SOAP functionality that
is available to remote applications. It
listens to the Intel(R) AMT IANA ports
and routes all traffic to the firmware
through the Intel(R) MEI interface.
Serial Over LAN (SOL) driver:
This is an Intel(R) Active Management
Technology Intel(R) Management Engine driver.
This driver enables the remote display
of managed client's user interface
through management console and
emulates serial communication over
standard network connection. -
csusza`
senior tag
Hali!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogy hívják azt a "szivacs-szerűséget", ami a notikban van a chip-ek és a hűtőbordák között? Be kéne szereznem egy pár kilot belőle!
-
Wapetya
tag
Sziasztok!
Adott egy compaq 615-ös noti. Ebben ugye csak g-s wifi van. Lehetséges n-es wifisre upgradelni valahogy wifi modul cserével? A wifi modul foglalatban van nem? Vagy mellérakni egy n-eset? Valaki tudna benne segíteni ha igen? -
G.---
csendes tag
Helló!
Olyat produkált barinőm fusija, hogy lefagyott látszólag. Az egér ment, de ki aztán bekapcs lett a vége. Induláskor kérdezte hogyan induljon (csökkentett, normál mód stb.), de 2-3 XP csík futás után kékhalál egy tized másodpercre és újraindul. BIOS-ban default minden. Hardveres gond lehet, vagy elég egy friss Win?
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Babetta-X #26220 üzenetére
Vedd ki a dvd írót a gépből, alul egy csavar fogja, általában jelölik őket, de a dvd író vonalában középen van valahol, a dvd író végénél kb. Utána vedd le a burkolatát, pár pici csavar, aztán látod, hogy mi a gond forrása. Fersze csak ha van egy kis műszaki érzéked. Amúgy ha nem akrsz szenvedni vele, akkor vegyél egyet hozzá, 10 perc kicserélni másikra.
tPedro_
Valószínű kuka az akksid. Kár volt korábban sokáig nem használni...
Mindig töltve teszed el, mikor nem kell kiveszed, és havi 1-2x csutkára lemeríteni. Rátölteni lehetőleg ha üres. Így kéne használni az akksit. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Citroware #26222 üzenetére
Nagyon felejtős
Lehet kapni amúgy frankó usb-s kis hangkártyákat, még nem próbáltam őket, de én inkább egy olyant próbálnék.... -
Nagyon hülye kérdést teszek fel, úgyhogy ne dobjatok hátast.
Hogy lehetne megoldani, hogy egy asztali PC-be való hangkártyát (Asus Xonar DG) ráköthessek laptopra? Nem gond, hogy kívülről, csak működjön. PCI csati kell hozzá, és csak itthon használnám. Ha megyek el valahova, egyszerűen kihúzom és nem kell, csak itthonra. Megoldható, vagy abszolút nonszenz? -
tPedro_
őstag
Kiprobaltam az AIDA-t.
Designed capacity 48k mWh
Fully charged c. 37k mWh
Current c. 15k mWh (41%)Kiprobaltam, hogy hasznalat kozben kihuzom:
Eleg hamar lecsokkent 31%-ra, ekkor visszadugtam. Visszatoltotte 41%-ra es ennyi.
A Win es AIDA is azt irja hogy charging, de nem megy feljebb. -
-
Babetta-X
senior tag
válasz
PetiBlasteR #26217 üzenetére
Az a baj ilyen laptopot az életemben nem szedtem szét. Nagyon nehéz kiszedni a dvd-t?
-
Hunter2
addikt
válasz
PetiBlasteR #26212 üzenetére
HDMI->DVI-D átalakítóval mennie kéne.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
PetiBlasteR #26214 üzenetére
Kiugrik, szóval hallani, hogy katt és utána picit kiadja, de csak nagyon kicsit. Próbáltam húzni erősebben, de ha ennél izmosabban meghúzom akkor tuti eltörik.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Újabb problémám akadt a t20-as ibm-emmel. A DVD meghajtó egyik pillanatról a másikra azt kezdte el csinálni, hogyha megnyomom a kiadó gombot, hallani lehet a kattanást, de nem adja ki a dvd-t csak kb 4-5mm-t eltávolodik a dvd előlapja a laptoptól, de ha megpróbálom kihúzni akkor nem tudom, benne maradt a dvd és egyszerűen nem tudom kinyitni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
PetiBlasteR
csendes tag
Sziasztok!
Van egy laptopom aminek HDMI és VGA kimenete van. Ez mellé van egy samsung 2233Rz monitorom aminek csak DVI kimenete van. Ez a monitor 120Hz re képes, de ehhez Dual Link DVI-D kell neki.
Tudom-e csatlakoztatni valahogy a laptopomhoz, hogy működjön 120Hz-en?
üdv.
Peti -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Mitol lehet az, hogy a laptop aksi toltottsegi szintje nem megy 42% fole?
A laptop egy Toshiba P305D-S8834, Win7 Ult. 64bit.
Regebben nem volt ezzel gond, aztan egy ideig eleg ritkan hasznaltam, ezert nem tudom, hogy mikortol kezdodhetett a jelenseg.
Tegnap vettem eszre, hogy hiaba van bedugva, nem tolti fel teljesen.
A kikapcsolt allapotban valo toltesnel ugyanez. Ha bekapcsolom 42%-nal lesz.A Win azt irja hogy "plugged in, charging". Vagy esetleg hibasan jelzi ki es mar fel van toltve teljesen? A kis aksi ikon nem mozog, bar nem vagyok biztos benne, hogy kene neki.
Elore is koszi a segitseget.
Udv:
Tpedro -
Zsolti1987
aktív tag
válasz
Zsolti1987 #26206 üzenetére
Nem volt javítva? Mármint a vga chipje?
-
VINIKOR
senior tag
Vannak olyan középkategóriás laptopok amibe SATA 3 van?
-
arpeen2
senior tag
válasz
Zsolti1987 #26206 üzenetére
Nem forrósodik, hanem belassul iszonyatosan, gyakorlatilag csak azért nem mondom hogy teljesen lefagy, mert a kurzort tudom mozgatni.
Hűtő megy rendesen, ki van fújatva, a vinyón nincs bad sector. -
-
ace05
senior tag
Hello
MSI GX701-095hu laptopom van .Mostanában ha Firefox 4.0 alatt valami flash vagy java silverlight vagy valami ezekhez hasonló megy akkor maxon megy a proci .Ilyenkor persze a proci hűtő rendesen felpörög.De azt veszem most észre hogy alapból maxon megy a proci firefox alatt .CCleanert futtattam de még utánna is ezt csinálja mi a baja a gépemnek? -
nednez
tag
válasz
Zsolti1987 #26197 üzenetére
Rendesen fogja nehéz kiszedni is
FN gombbal nem lehet ezen szabályozni
-
arpeen2
senior tag
Adott egy ASUS A6R noti, amin eddig XP futott. Raknék rá Win7-et, a telepítés végigmegy, a vége nyögvenyelősen lassan és mikor végre be kellene töltenie a desktopot, akkor be is tölti de ott gyakorlatilag meg is fő. Néha 1-1 bill-re, vagy egérre eleinte reagál, de pár másodperc múlva semmire. A kurzort tudom mozgatni, de sehova tovább. A telepítőnek nincs baja, a memtest is lefut hibátlanul. Vkinek vmi ötlet ?
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest