Aktív témák

• Gaben01

őstag

válasz Zanik #1564 üzenetére

Értem én miért kérdi,csak sajna most egy prompt helyzet állt elő,volt egy compaq kölcsön noti,de az csak akkor derült hogy mekkora hulladék mikor pénteken a kezembe került (inkább ne adtak volna semmit...).
    Ez speciel 14''-es,nagyjából női méretekkel rendelkezik.A garanciának már utánajártam,fölhívtam a FuSi ügyfélszolgálatot.bediktáltam a serial nr-t,az ügyfeles a szám alapján látta a rendszerben a gépet,típusát,2008 végéig van rá nemzetközi garancia,ami új-zélandon is érvényesíthető,rákérdeztem.
    Mondjuk nem csak erre a fél évre lett véve a noti,az asztali gépét valszeg el fogom adni (költséghatékonyság :D ),és reménykedek hogy nem lesz vele gáz.Sajna nem volt sok időm a dologra,pár napon belül repül,gyors megoldás kellett.Szivem szerint acer-t vettem volna,de most így hirtelen nem találtam olyat ami tetszett volna.AZért köszi mindkettőtöknek. :R

BluEyes: a szabványokat illető kérdéseket nagyon köszönöm,ez még fel sem merült bennem.Bár lehet hugom már utánajárt.Kiderítem mindenesetre.

[Szerkesztve]

Aktív témák