- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung C3530-as telefon aminek az a baja, hogy nem tudom sehogy sem bekapcsolni. Fent hagytam egy éjszakát a töltőn de még így is semmi. Kb egy éve nem volt használva és a fiókban pihent. Lehet, hogy annyira lemerült az akksija, hogy már bekapcsolni se lehet?
Tudok még valamit tenni, hogy életre keltsem a telefont? :S
Előre is köszönöm a segítséget!
-
juuzer
addikt
Szép napot, az a gondom, hogy kaptam egy sms-t tipikus spam szöveggel "nyert xyz-t, maga az ezredik látogato"mindez angolul. Tisztàra mint egy felugró reklámablakban egy pc-n. Lehet ettol valami baja a telefonomnak esetleg csinalhatnak nekem orbitalis telefonszamlat? És hogy tudtak meg a telefonszamomat? Market? Kicsit megijedtem. Amit küldtek linket benne azt nem nyitottam meg. Csak megnéztem az smst majd töröltem.
-
juuzer
addikt
üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudja-e valaki esetleg, hogy mennyibe kerül körübelül egy LG KP500 kijelző cseréje? A fólia nem sérült, érzékeli az érintést.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest