- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #105439 üzenetére
Kissé megkésett, de annál hálásabb köszönet a válaszért. Akkor elméletileg bármilyen probléma és felső határ nélkül gyárizható, továbbítottam neki az infót
-
törölt tag
Szép jó reggelt mindenkinek! Tud valaki nekem abban a kérdésben hitelt érdemlő választ adni, hogy hányszor lehet törölni, illetve gyári visszaállítani egy Androidos telót? A kérdés furcsa lehet elsőre, nekem is az volt, amikor az egyik kollégám nekem szegezte. Egy LG G3-as kártyafüggetlen készülékről van szó nála, ami most már a családjukban a 3. emberkéhez kerül, az előző mindig újat vett, így adta tovább és ugye ilyen esetben mindenképp ildomos egy factory reset... Nem akarok neki hülyeséget mondani, én úgy tudom hogy ugyanaz a helyzet mint a jobbféle microSD-k esetén (korlátlanul). Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest