Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Micro Four Thirds
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hitvanyalak #105439 üzenetére
Kissé megkésett, de annál hálásabb köszönet a válaszért. Akkor elméletileg bármilyen probléma és felső határ nélkül gyárizható, továbbítottam neki az infót
-
törölt tag
Szép jó reggelt mindenkinek! Tud valaki nekem abban a kérdésben hitelt érdemlő választ adni, hogy hányszor lehet törölni, illetve gyári visszaállítani egy Androidos telót? A kérdés furcsa lehet elsőre, nekem is az volt, amikor az egyik kollégám nekem szegezte. Egy LG G3-as kártyafüggetlen készülékről van szó nála, ami most már a családjukban a 3. emberkéhez kerül, az előző mindig újat vett, így adta tovább és ugye ilyen esetben mindenképp ildomos egy factory reset... Nem akarok neki hülyeséget mondani, én úgy tudom hogy ugyanaz a helyzet mint a jobbféle microSD-k esetén (korlátlanul). Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest