Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz ricsi081 #44543 üzenetére
Tiszta CRT féling mikor a mágnes..............
ITT érdeklődj"Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
-
talpas
aktív tag
válasz SOAD19 #39263 üzenetére
Az ára miatt börtönbe küldenék pár embert. Ezért nem veszem meg.
Megkockáztatom, a legyártatott darabszám nem lehetett kevés. Szerintem iszonyat haszonnal adják el. Ha rézből lenne sem venném.Döntő mikorra térül meg az ára. Dettó mint a napelemek. Télen használnád ki főleg a fűtésedre de akkor a legkevesebb a napsütés. Az biztos ha nem jön víz a csapból az már spór. Mosogatni kötelező és míg az edénnyel babrál nem kell a víznek folynia. De lehet ez tusolón, mosdó csaptelepen is.
Mivel régi találmány, ezzel a fejjel a "szegényebb" réteg is élvezheti ezt az egyszerű elektromos szelep technológiát. Ja, és gondoljatok bele: Ha már kikopott pld. a mosogató kifolyó száránál a tömítés /A nagy hollander alatt műanyag bent tartó és a gumi tömítés /akkor az a hirtelen zárás,nyomáskülönbség mikorra foglya kiküldeni szétfröcskölve a vizet elárasztva mindent!. Szóval azok a szárak csak kifolyatásra lettek kitalálva és nem a 4-6 bar megtartására. Tudom sok csaptelepek típus létezik de mindenki úgy kísérletezik ahogy akar."Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
Nem keresek már, inkább kérlek Ti segítsetek ha tudtok!
Nejem kapott 1/ FujSiem.lapos/ gépet. Vista jogtiszta, H.Basic. Hétvégén letisztáztam kicsit, mert máshol szolgált. A fura az volt a kezdetektől, hogy az asztalra kirakott ikonok duplázva voltak. Ehh, adok én neked gondoltam. Re. start és csak a rendszer ikonok maradtak. Na puff okosabb volt, valami nem OK. de mi? Szov. ha kirakom ismét a kívánt ikont akkor duplázza a következő indításkor.?"Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
Ez /festett, kimaszkolt/ nem fényvisszaverődő elmosódás. Vakuval fotózz mentőst, tűzoltót,stb. a ruhába varrt fényvisszaverő igen nagy területen visszavilágít, ez a szerepe /sicc/. A rendszám ha visszaveri a fényt a fekete betűk számok mivel azok nem fényvisszaverő anyaggal vannak festve,/matricázva/ látszanak. Ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
válasz Baboon #22085 üzenetére
Grafkártya, RAM tesztelése, mivel a géped nem fagyott le. Figyeld a hűtést, stb.
Talán még a filemon progival is megnézheted mi hiányzik. Aztán nem biztos hogy a legújabb driverek a legalkalmasabbak. Ezt már sokszor bebizonyították a fejlesztők. A naplózást is megnézhetnéd a rendszeredben."Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
válasz Kezdő vagyok #16936 üzenetére
Az amper és fesz nem programkiller.
Vannak gyors 220-30-as relék, elég azt megépíteni és csak te kapcsolod vissza. HDD. le sem parkol, fordulat csökken és már szántásba megy a fej!!. De van hogy áramlökés túlfesz jön a pillanatnyi szünet után és ez az igazi gond. Programban hogy?. Adattárolásban igen és ezért gondolja mindenki, hogy kimurgelt a progi. A túlfeszt kell itt alapul venni szerintem. Ha van biztosítás akkor meg intézzék ők a szolgáltatóval!. Te meg vihar elmúltával 20 percel később kapcsold be a géped ez a biztos."Veled, Uram, de nélküled..."
-
talpas
aktív tag
válasz Rico45 #14795 üzenetére
A lapról nem írsz semmit és innentől mi is megyünk a karónak mint a vakondok ok.Mielőtt megvetted gondolom a lap doksiját megnéztétek. Van, hogy csak single DDR mehet bele az 1 GB-ból. Vagy marad 2x-3x 512. Szólóban sincs meg az 1 giga?.
[ Szerkesztve ]
"Veled, Uram, de nélküled..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest