Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Megpróbálom itt nálatok hátha.
Szóval adott egy munkahely, külföldi multi, ahol is céges szinten bevezették a Microsoft Teams használatát, azt hogy milyen minőségben, most hagyjuk..
Ki lett építve elég jól az egész cég területén a wifi lefedettség, minden illetékes kollega kapott egy mobil készüléket amelyen napi frissítéssel fut a Teams.
Eddig az volt, hogy kifelé, cégen kívülre is lehetett telefonálni, nem szóltak érte.
Annyi korlátozás volt, hogy ha vissza akartak hívni a cégesen, egy központi szám kapcsolt engem, de működött a dolog.A probléma múlt héten jelentkezett, amióta a kifelé menő hívószámom egy fura furmátumra változtatták, ami tartalmazza ugyan az eredeti számot, de olyan tördeléssel, hogy azt jóérzésű ember nem fogja felvenni.
Pl. +36 84 600 811 az eredeti, közben pedig így jelenik meg kifelé : +60 (0) 81 (1) és még megfejelve azzal, hogy Malayzia a hivó ország.Szoktam kifelé telefonálni, nem mondom, de azért nem órákat, hogy ne férjen bele.
Tudok valamit tenni vagy ez egy burkolt jel, hogy vége a jó világnak e téren?
Köszönöm a válaszokat!Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
rabbit87
tag
üdv!
Betöltés után már jó a sebesség!
a gép:
CPU típusa Mobile QuadCore AMD Berlin, 2800 MHz (28 x 100)
Alaplap neve Lenovo Lancer 5B3
Alaplapi lapkakészlet AMD A76M, AMD K15.3
Rendszermemória 3514 MB (DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
DIMM2: SK Hynix HMT451S6BFR8A-PB 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
BIOS típusa Phoenix (09/11/2014)Ha csökkentett módban figyelem a betöltött cuccokat, szépen mindent gyorsan lefuttat, és megáll egy "windows/system32/DRIVER/amdkmpfd.sys" nevű fájlnál és itt vár 2 percet...
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
rabbit87
tag
Hello mindenki!
Kérdés:
Zsír új Lenovo Z50 laptop.Freedos legyalulva, w7 x64 feltéve.
Probléma: Már egyből az első elinduláskor is a Win betöltése logo 2 percig vigyorog rám, ergo lassan indul el, majd utána megy minden ahogy kell.
Driverek feltéve, több chipset driverrel is próbáltam.köszöntem!
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Véleményre volna szükségem!
Adott egy asztali pc, ami kicsit lelassult az igényekhez képest.
Nem egy nagy szám, de a felhasználása sem extrém, filmnézés, internet kb.Viszont még ehhez is lassúnak bizonyul néha..
A gép pár éves, nagy vonalakban: sima mezei egymagos cpu, integrált vga, 1 GB DDR2 RAM.
XP futna a gépen amúgy.
Sokat költeni nem akarnak rá, én két utat látok.1. Még 1 GB RAM
2. SSD meghajtó a rendszernek
Kérdésem, hogy érezhetően megdobná-e a sebességet egy SSD vagy inkább a RAM legyen. Tudom mindkettő elkelne, de csak egyikre lesz keret!
A segítő válaszokat előre is köszi!Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
rabbit87
tag
válasz Truckdriver #11754 üzenetére
m.samsung.com/us/system/support/content/2008/09/29/h1123/HDD%20Jumper%20Block%20Settings.jpg
tessék!
-
rabbit87
tag
Sziasztok!
Ötletekre volna szükségem HDD ügyben.Adott egy Samsung SP250C SATA-s hdd, 6 éves, eddig hibátlanul üzemelt asztali PC-ben.
A különböző hdd tesztprogramok annyi hibát irtak rá, hogy a lemez felületén egy hibás szektor található, ami át lett helyezve, beavatkozásra nincs szükség, a garanciális javitásra még nincs lehetőség.
Ma a következőt produkálta a hdd, pár órát gépeztem, hiba nélkül, aztán bekapcsolt állapotban kinyomtam a monitort, a gép ment tovább ugye.
Amikor visszakapcsoltam a monitort, már 'no signal' felirat fogadott és a hdd úgy 'kattogott", mint amikor a fej pozicionál és nem indult el.
Újrainditottam a PC-t, a winyo felpörög rendesen, 3-4 ilyen kattanás után leáll...Van remény javitásra, adatok visszanyerésére ésszerű összegből?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest